- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.241
Olur öyle şeyler takma kafana ben de erken olmustumHerkese hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar
Bende adet olmadim yaaa ayın 4 de adet günümdü tedaviye basliçaktım aksilik ya olmadim
İnşallah canım donmuşlarla başlıcam bu defa ilaç iğne çok olmicak birde ilk defa pozitif sonuç almıştım bu son tedavimdeOlur öyle şeyler takma kafana ben de erken olmustum
Bide ben kan pihtulasmasi varmı diye test yapmak istiyorum aceba hangi bölümden randevu alınıp yapılıyor bilen varmı devlette yaptiricam da
Çok sagol canimGenetik bölümünden cnm.istambuldamiydin.ben zeynep kamilde yaptirmistim..
Günaydın canım sende benim gibi erkencisinGünaydın arkadaşlar
Canım bu genetik testi yapcaksan hiç bir ilaç kullanmadan gideceksin yani vücudunda ilaç kalıntısı kalmaması lazım yoksa test sonucu yaniltabilirÇok sagol canim
Hadi bakalım sona geliyorsun az kaldım allah yardımcın olsunGünaydın Canlar
flzask2003 beni Merak etmişsin cnm çok tatlısın herkese yetişmeye çalışıyorsun
Tedavi devam ediyor şükür bir sorun yok biraz önce muayeneden çıktım merkezdeyim hala drum çrşmb prşmb gibi çatlatırız dedi bi heyecan ve korku geldi bana :))
Canim en son haziranın 4 de kurtaj oldum dahada hiç bir işlem görmedim bakalım artik zaten bunuda doktorum istemedi ben yapsammi aceba diyorumCanım bu genetik testi yapcaksan hiç bir ilaç kullanmadan gideceksin yani vücudunda ilaç kalıntısı kalmaması lazım yoksa test sonucu yaniltabilir
Canım tüp bebek öncesi yap neden hep acabalarla yasiycankiCanim en son haziranın 4 de kurtaj oldum dahada hiç bir işlem görmedim bakalım artik zaten bunuda doktorum istemedi ben yapsammi aceba diyorum
Günaydın Canlar
flzask2003 beni Merak etmişsin cnm çok tatlısın herkese yetişmeye çalışıyorsun
Tedavi devam ediyor şükür bir sorun yok biraz önce muayeneden çıktım merkezdeyim hala drum çrşmb prşmb gibi çatlatırız dedi bi heyecan ve korku geldi bana :))
Ahh canım sen olmassa bize listeler yapmasan bizi kim heyecanlandiracakNapim cnm ..sayfamiz gerilere düşmesin istiyorum merak ediyorum sizleri insallah.herkesin hamis haberlerini.aliriz..az kaldi cnm artık spna geliyosun
.Hakkında hayırlısı olsun cnm..insallah minik.kızcene bi kardeş gelir..
Amin bitanem hayırlısıyla hepimizin yüzü Gülsün inş sende en kısa zamanda hayırlı bir şekilde başlarsın bebeklerimizi hep beraber büyütürüz inşallahHadi bakalım sona geliyorsun az kaldım allah yardımcın olsun
Ben hergün giriyorum tam bşyler yazıcak oluyorum araya başka şeyler giriyor kalıp gidiyor cnm ama sayfamız yeni hamileliklerle bebeklerimizin gelişimiyle hiç gerilere düşmesin inşallah bundan sonra da. evet artık sona adım adım ama iğne ilaçtan daha zor kısmına geçiyorum içimde garip bir his ama O na dayandım O na inandım Ondan gelene razıyım bizim bilmediğimiz hayırları o biliyor rabbim senin de benim de küçük kızlarımıza hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin hamile olan arkadaşlarımız hayırla kucaklarına alsınlar tüm Bebek isteyen tedavideki ve olacak olan arkadaşlarıma da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah güzel rabbim Allah yar ve yardımcımız olsunNapim cnm ..sayfamiz gerilere düşmesin istiyorum merak ediyorum sizleri insallah.herkesin hamis haberlerini.aliriz..az kaldi cnm artık spna geliyosun
.Hakkında hayırlısı olsun cnm..insallah minik.kızcene bi kardeş gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?