- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.261
Sağol canm benm oraya da bakıyorum ama benüz bişey bulamadımArkadasim tüp bebek ilaçları satan bi grup var oraya
biliyomusun bazen arkadaslar ücretsiz de gonderebiliyor.bi bak istersen bende ordan aldim çoğu ilacimi..Allah yardimcimiz olsun
Çok sağol canm Puregon Merional Orgalutran Ya da Gonal F lazım banaGünaydın benim elimde var 3 kutu menapour flukan var
Canım benim tedavimin bitmesine az kaldı bu hafta sonu opu olur heralde eğer elimde ilaç kalırsa göndereyim sana inş pek kalıcak gibi değil ama belli olmaz yine merional fln belki fazla gelebilir ya da puregondan belki puregonu kalem iğne şeklinde kullanıyorum amaÇok sağol canm Puregon Merional Orgalutran Ya da Gonal F lazım bana
Yine de çok sağolasın
Canım öncelikle umarım son tedavin olur yavrunu kucağına alırsın Allahın izniyle.Canım benim tedavimin bitmesine az kaldı bu hafta sonu opu olur heralde eğer elimde ilaç kalırsa göndereyim sana inş pek kalıcak gibi değil ama belli olmaz yine merional fln belki fazla gelebilir ya da puregondan belki puregonu kalem iğne şeklinde kullanıyorum ama
Cnm puregon benim hangi gün opu olacağıma bağlı son flakonun içinde ne kaldıysa gönderirim yetmezse bende tekrar alıcam merionalde aynı şekilde opu tarihine bağlı o da en fazla bir veya iki tane kalır ama kalırsa para fln gerek yok cnm dua edelim birbirimize yeter hangi şehirdesinCanım öncelikle umarım son tedavin olur yavrunu kucağına alırsın Allahın izniyle.
Puregonu bende kalem şeklinde kullanıyorum .
Şu zamana kadar bir şekilde tedavimizi olduk ama başımıza talihsiz olaylar geldi 6.tedavi bizi zorlayacak gibi en azından ilaçları toparlayabilsem duacınız olurum.Kalırsa bana habrr verirsen fiyatıyla birlikte çok sevinirim cnm
Canım öncelikle umarım son tedavin olur yavrunu kucağına alırsın Allahın izniyle.
Şu zamana kadar bir şekilde tedavimizi olduk ama başımıza talihsiz olaylar geldi 6.tedavi bizi zorlayacak gibi en azından ilaçları toparlayabilsem duacınız olurum.Kalırsa bana habrr verirsen fiyatıyla birlikte çok sevinirim cnm
Ahh canım sen olmassa bize listeler yapmasan bizi kim heyecanlandiracak
İyi günler hanımlar.bizden son haberler şöyle cumartesi detaylı ultrasona girdim.oğluşum 23 cm ve 385 gr olmuş.çok şükür herşey yolunda.tetanoz iğnemizi de olduk.tek sıkıntım aşırı sıcaklar ve terleme.rabbim sizlerin de yardımcısı olsun.güzel haberler gelmeye devam etsin inş.
Büyüyor cnm ya güçlü tekmeler atmaya başladı.yerimden sıçrıyorum o derece :)Maaşallah minik erkeğe büyümüş sağlıkla gelsin cbm insallah hep iyi haberlerinizi alırız...
Canim allaha inancın olsun elimde yok olsa verirdim inşallah birileri sesini duyarda verirSağol canm benm oraya da bakıyorum ama benüz bişey bulamadım
Çok sağolasın Rabbim evlat yolunda mücadele eden herkesin yardımcısı olsun
Canim ins guzel sonuc alirsin bu ssfer Allah yardimcin olsun bende gonal f kuklaniyorim doktorum tek tek aldiriyor ama kalrsa mutlaka yollarimCanım öncelikle umarım son tedavin olur yavrunu kucağına alırsın Allahın izniyle.
Büyüyor cnm ya güçlü tekmeler atmaya başladı.yerimden sıçrıyorum o derece :)
Bende kurban bayramından sonra düşünüyorum 2 embriyo var ama o kadar umutsuz, heyecansızım ki@safiskus
@asklarinenguzeli
@the--banking öğrendiğime göree arkadaşımız transfer süresinceymiş..inşallah olumlu sonuçlanır..
@zemberek_61
NazC
@mirmoon81
@misilleme
@firuzem75
@fundyyyy
@Karamel79
@muckdudu
@nisbushinka
@zeynep bal
@funmeh
@yasemintt
@kent35
negatif alan arkadaşlardanda tedaviye başlayacak olan varmııı
Canim simdi kismetse 5. Tedavi olucam ama adam akıllı araştırma banada yapmadılar sağolsun burda kızlar şu test bu test diyince bende ogreniyorumBende kurban bayramından sonra düşünüyorum 2 embriyo var ama o kadar umutsuz, heyecansızım kiçok kaliteli vs. denildi dr bile çok ümitliydi hiç kalmamış bende sonuç 0,01 di başka sebepte aranmadı ne bileyim daha fazla araştırılması gerekmez miydi herkes için en hayırlısı olsun inşallah, Allah yardımcımız olsun .
Çarşamba bana da gel dedi son kontrol galiba sonra ya Çarşamba akşamı ya perşembe akşamı çatlatma vericek gibi bende yumurta fln hiç sormadım cnm önemli olan son iki ve tutması zaten 20 embriyon olsa da fayda yok ikisi dışında hayırlısıyla beraber Hakkı'mızda hayırlı olan güZel haberler veririz inşallahBende doktordaydim bu sefer soru sormuyorum doktoruma kac tane hic nilgimyok sadece bir yumiden korkuyormus catlarsa diye oda catlamamis carsamba trkrar goreyim dedi bende hafta sonuna kadar opu olurim diye dusunuyorum
Hayırlı olsun cnm şimdiden inş rabbim gönlüne göre versin benim de üçüncü tedavim diğer ikisinde de hep süper embriyolar çok kaliteli falan falan ne laflar ikinci olmayınca üçüncüye başlamadan sorduk embriyolarla ilgili fazla bilgi almadık diye iki tedavi de de saydığı embriyolardan ilkinde üçüncü gün biri 9 biri 8 hücreli gerisi hep 7 ikincide birisi 8 geri kalanı hep 7 hücreliydi yani öyle bize dedikleri gibi pembe tablo fln yoktu ortada drlar moral olsun diye çok gerçekçi davranmıyor bize ama böyle daha kötü oluyor sanki ha illa kaliteli embriyo herşey mi tabii ki hayır önemli olan kısmet tabii o yüzden bol bol dua et cnm kalbinden umudunu hiç kesme rabbim elbet açılan elleri geri çevirmezBende kurban bayramından sonra düşünüyorum 2 embriyo var ama o kadar umutsuz, heyecansızım kiçok kaliteli vs. denildi dr bile çok ümitliydi hiç kalmamış bende sonuç 0,01 di başka sebepte aranmadı ne bileyim daha fazla araştırılması gerekmez miydi herkes için en hayırlısı olsun inşallah, Allah yardımcımız olsun .
Aa qyni snda sonuc alacagiz .ins hayirli sonuclsr olur.benim ilk tedavimde sekiz hucreli idi ama hic oyle super kesin olcak falan demediler doktoruma sordugumda da kalitesi kotudur dedi zaten senle ilgili sorunumuz o diyor neyseki hic bir seyi abartmiyor ne ise soyluyor beklenti icinede sokmuyorlar Allah hayirlisini versin sabirla sonucu bekliycezÇarşamba bana da gel dedi son kontrol galiba sonra ya Çarşamba akşamı ya perşembe akşamı çatlatma vericek gibi bende yumurta fln hiç sormadım cnm önemli olan son iki ve tutması zaten 20 embriyon olsa da fayda yok ikisi dışında hayırlısıyla beraber Hakkı'mızda hayırlı olan güZel haberler veririz inşallah
Hayırlı olsun cnm şimdiden inş rabbim gönlüne göre versin benim de üçüncü tedavim diğer ikisinde de hep süper embriyolar çok kaliteli falan falan ne laflar ikinci olmayınca üçüncüye başlamadan sorduk embriyolarla ilgili fazla bilgi almadık diye iki tedavi de de saydığı embriyolardan ilkinde üçüncü gün biri 9 biri 8 hücreli gerisi hep 7 ikincide birisi 8 geri kalanı hep 7 hücreliydi yani öyle bize dedikleri gibi pembe tablo fln yoktu ortada drlar moral olsun diye çok gerçekçi davranmıyor bize ama böyle daha kötü oluyor sanki ha illa kaliteli embriyo herşey mi tabii ki hayır önemli olan kısmet tabii o yüzden bol bol dua et cnm kalbinden umudunu hiç kesme rabbim elbet açılan elleri geri çevirmez
Canim simdi kismetse 5. Tedavi olucam ama adam akıllı araştırma banada yapmadılar sağolsun burda kızlar şu test bu test diyince bende ogreniyorum
Bende kurban bayramından sonra düşünüyorum 2 embriyo var ama o kadar umutsuz, heyecansızım kiçok kaliteli vs. denildi dr bile çok ümitliydi hiç kalmamış bende sonuç 0,01 di başka sebepte aranmadı ne bileyim daha fazla araştırılması gerekmez miydi herkes için en hayırlısı olsun inşallah, Allah yardımcımız olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?