- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.281
Yok canim yaa hiç birşey istemediler benim tüplerim tıkanıkti 4. Tedavimde onu bagladilar rahim flmi istediler okadar canım başka bişey yaptırmadım şimdide donmuş deniycem kan pıhtılaşması tmm da genetik yapsamda bi faydası artık olmazkiCnm daha onceki 4 tedavindede hic bi doktor senden pihtilasma varmi diye test istemedi dimi yani..kan sulandirici ignede vermedi.dimi bence mutlaka yaptır genetik testlerini
Allah Razı olsun canım düşünüp söylemen bile yetti Rabbim güzel gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın inşallahCanim ins guzel sonuc alirsin bu ssfer Allah yardimcin olsun bende gonal f kuklaniyorim doktorum tek tek aldiriyor ama kalrsa mutlaka yollarim
Allah Razı Olsun cnmCanim allaha inancın olsun elimde yok olsa verirdim inşallah birileri sesini duyarda verir
Canim emre bey derken karatekelioğlu omu senin doktorunAllah Razı Olsun cnm
Allaha sığındım dua etmekten başka çaremiz varmı ki?
İstanbul tüp bebekte tedavi görüyordum merkez kapandı raporım yandı ilaç temin edecekti emre bey bir sonraki tedavi için
Baya madur kaldık ama Allah büyük
İlaçları toparlarsam gerisi bi şekilde hallolucak Allahın izniyle
Sizinde Allah yardımcınız olsun
İnsana böyle zamanlarda destek ilaç gibi geliyor
Tamam canım çok sağolasın ilaç verip vermemen önemli değil ben dua ederim sana Herkese ediyorum Rabbim yardmcın olsun cnmCnm puregon benim hangi gün opu olacağıma bağlı son flakonun içinde ne kaldıysa gönderirim yetmezse bende tekrar alıcam merionalde aynı şekilde opu tarihine bağlı o da en fazla bir veya iki tane kalır ama kalırsa para fln gerek yok cnm dua edelim birbirimize yeter hangi şehirdesin
Evet Emre KaratekelioğluCanim emre bey derken karatekelioğlu omu senin doktorun
Benim ilk tup bebek denemem ve sonraki 2. Denemem onunla olduEvet Emre Karatekelioğlu
Kac sene önceydi yaşım çok küçüktü tecrübem yoktuBenim ilk tup bebek denemem ve sonraki 2. Denemem onunla oldu
Sen emre bey diyince bi an anılarım canlandı bee
Haha hadi ya memnunmuydun pekiBenim ilk tup bebek denemem ve sonraki 2. Denemem onunla oldu
Sen emre bey diyince bi an anılarım canlandı bee
Valla canım okurum dersen başlıyorum yazmayaAaa
Haha hadi ya memnunmuydun peki
Canım okurum tabiki bir solukta okudum yazdıklarınıı.O dönemde yaşadıklarını çok iyi anlıyorum kötü anıların olmuş gerçekten kaç yıl evvel oldun tedavini anlayamadım ama muayene ücreti sanırım merkez ve zamana göre şartlar da değişiyor mesela şu anda bize her sefrrinde muayene ücreti deseler kimse kabul etmez çünki diğer merkezlerde ne olup bittiğini az çok hepimiz biliyoruz.Valla canım okurum dersen başlıyorum yazmaya
24 yaşındaydım ilk dememe için başladığımda tesadüf işte floransa hastanesinde emrah beyle tanıştık daha ozamanlar tup bebeğin ne olduğunu bile bilmiyordum emre bey sağolsun bi rahim flmi bile istemedi direkt tadaviye başladı benim ozamanlar adet düzensizliğim vardı biz bu ay değil diğer ay tedaviye başlarız diye beklerken bana sürekli doğum kontrol hapları veriyordu ve her gittiğimde 145 tl muayene ücreti ödetiyordu bu böyle 6 ay sürdü neyse tedaviye başladık ozamanlarda ilaçlar daha pahaliydı bütün ilaçlar bitti yumurta toplamaya 2 gun kalmış bana ne desin valla sende polip var ilaçları kes ameliyat olman lazım eşimle birbirimize baktım yapıcak bişey yoktu emre bey nereye sürükle gidiyorduk polip ameliyatımi oldun iki ay dinlendim tekrar başladık ilaç iğne bu sefer daha bir kaç gün geçti yüzümüze bakarak valla aslında fark ettimde senin tüplerin de kist oluşmuş rahime şu damlatabilir bi ameliyat daha olman lazım tüplerinı baglicaz ne dedigini bile anlamadık zaten eş çok sinirlendi nerdeyse 1 sene olmuş sürekli muayene oluyor nasıl bunu bize şimdi söylersiniz dedi eşim biraz tartişilar tabi ben kenarda durmuş ağlıyorum emre bey iyi tmm ozaman ameliyat etmeden devam edelim tedaviye dedi ve devam ettik çünkü yumurta toplama gününe az kalmıştı yüklemem oldu 12 gün sonra test yaptık ondanda 150 lira ozaman in parası istediler hemşire müjdemi isterim hamilesin dedi ben gerisini hatırlamıyorum bile beta sonucum 22 idi ben bunun ne demek olduğunu algiliyamiyordum ozamanlarda çok cahilmişiz çok emre bey testi iki gün sonra yine tekrarlayalim dedi tabi ücretli iki gün sonra eşimle gitiim eşim hemsireye para verdi doktor lara tatlı çikolata yaptırmış ona demiştim yapma içimde kötü bi his var diye neyse tahmin edersinki bize kimyasal deyip eve yolladı
Tabi biz 6 ay sonra yine emrah beyin kapısını çaldık donmuşlar için 8 tane donmus un var dedi bize transfer günü 1 tane yükleyip diğerlerini imha ettik dedi ve oda negatif esim bana birdaha emre beyi görmek istemiyorum dedi
Şimdi memoriade tedavi oluyorum buraya randevu almadan önce aret kamara almıştım sonra öğrendim ki emre beyde orda çalışıyormuş iptal ettik randevu muzu memorial a başladık
Canim tabi rabim ol dedikten sonra doktorlar aracı ama sebepte lazim
Emre beyi ben gerçekten seviyordum bana neden bilmiyorum ama güven veriyordu ozamanlar ama bizi çokkkkkk oyaladi çok ve hep kat be kat paramız gitti
Şimdi memoriade tedavi olurken bunu dahada cok hissediyorum acısını
Çok uzun oldu biliyorum canım
Sen bana ilaç ayarlicak diyince şaşırdım rabbim kendi merhametiyle sana yardım etsin istediğin evladı sana nasip etsin emre bey sadece bi aracı olsun eli sana uğurlu olsun insallah canim
Canim benim cok xor seyler yasamissin seni cok iyi anliyorum hic birsey bilneden yola cikiyoruz ama oyle bir sektor haline gelmis ki insan gercekten cok korkuyor .ne yazik ki boyledoktorlar yuzunden kimseye guvenemiyorsun.Allah iyi vicdanli insanlarla karsilastrsin Allaha siginacaz elimizden gelen baska bisey yokValla canım okurum dersen başlıyorum yazmaya
24 yaşındaydım ilk dememe için başladığımda tesadüf işte floransa hastanesinde emrah beyle tanıştık daha ozamanlar tup bebeğin ne olduğunu bile bilmiyordum emre bey sağolsun bi rahim flmi bile istemedi direkt tadaviye başladı benim ozamanlar adet düzensizliğim vardı biz bu ay değil diğer ay tedaviye başlarız diye beklerken bana sürekli doğum kontrol hapları veriyordu ve her gittiğimde 145 tl muayene ücreti ödetiyordu bu böyle 6 ay sürdü neyse tedaviye başladık ozamanlarda ilaçlar daha pahaliydı bütün ilaçlar bitti yumurta toplamaya 2 gun kalmış bana ne desin valla sende polip var ilaçları kes ameliyat olman lazım eşimle birbirimize baktım yapıcak bişey yoktu emre bey nereye sürükle gidiyorduk polip ameliyatımi oldun iki ay dinlendim tekrar başladık ilaç iğne bu sefer daha bir kaç gün geçti yüzümüze bakarak valla aslında fark ettimde senin tüplerin de kist oluşmuş rahime şu damlatabilir bi ameliyat daha olman lazım tüplerinı baglicaz ne dedigini bile anlamadık zaten eş çok sinirlendi nerdeyse 1 sene olmuş sürekli muayene oluyor nasıl bunu bize şimdi söylersiniz dedi eşim biraz tartişilar tabi ben kenarda durmuş ağlıyorum emre bey iyi tmm ozaman ameliyat etmeden devam edelim tedaviye dedi ve devam ettik çünkü yumurta toplama gününe az kalmıştı yüklemem oldu 12 gün sonra test yaptık ondanda 150 lira ozaman in parası istediler hemşire müjdemi isterim hamilesin dedi ben gerisini hatırlamıyorum bile beta sonucum 22 idi ben bunun ne demek olduğunu algiliyamiyordum ozamanlarda çok cahilmişiz çok emre bey testi iki gün sonra yine tekrarlayalim dedi tabi ücretli iki gün sonra eşimle gitiim eşim hemsireye para verdi doktor lara tatlı çikolata yaptırmış ona demiştim yapma içimde kötü bi his var diye neyse tahmin edersinki bize kimyasal deyip eve yolladı
Tabi biz 6 ay sonra yine emrah beyin kapısını çaldık donmuşlar için 8 tane donmus un var dedi bize transfer günü 1 tane yükleyip diğerlerini imha ettik dedi ve oda negatif esim bana birdaha emre beyi görmek istemiyorum dedi
Şimdi memoriade tedavi oluyorum buraya randevu almadan önce aret kamara almıştım sonra öğrendim ki emre beyde orda çalışıyormuş iptal ettik randevu muzu memorial a başladık
Canim tabi rabim ol dedikten sonra doktorlar aracı ama sebepte lazim
Emre beyi ben gerçekten seviyordum bana neden bilmiyorum ama güven veriyordu ozamanlar ama bizi çokkkkkk oyaladi çok ve hep kat be kat paramız gitti
Şimdi memoriade tedavi olurken bunu dahada cok hissediyorum acısını
Çok uzun oldu biliyorum canım
Sen bana ilaç ayarlicak diyince şaşırdım rabbim kendi merhametiyle sana yardım etsin istediğin evladı sana nasip etsin emre bey sadece bi aracı olsun eli sana uğurlu olsun insallah canim
Aynen canim amin sende çok haklisin ben 7 sene öncesinden bahsediyorumCanım okurum tabiki bir solukta okudum yazdıklarınıı.O dönemde yaşadıklarını çok iyi anlıyorum kötü anıların olmuş gerçekten kaç yıl evvel oldun tedavini anlayamadım ama muayene ücreti sanırım merkez ve zamana göre şartlar da değişiyor mesela şu anda bize her sefrrinde muayene ücreti deseler kimse kabul etmez çünki diğer merkezlerde ne olup bittiğini az çok hepimiz biliyoruz.
Ben senin yaşadıklarının benzerini bahçecide Mustafa Bahçeciye tedavi olurken yaşadım..İlk iki tedavim bahçecide oldu ve kötü şeyler yaşadım ,3.tedavim İzmit araştırma hastanesinde oldu oradaki doktorlar gerçekten harika çok yoğun çalışmalarına rağmen işlerini çok iyi yapıyorlar ve hep güler yüzlüler ancak devlet olması ve yoğunluğu beni 4.tedavimde istanbul tüp bebeğe yönlendirdi Emre beyle tanıştığım anda yaladığım tüm olumsuzluklar geride kaldı dedim ve beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı maddi manevi çok yardımcı oldu bize ..inan senin anlattığın Emre Beyle benim tanıdığım Emre beyi hiç bağdaştoramıyorum.Bu zor zamanlarında bile hala bana destek olmaya çalışıyor onun kötü biri olduğunu hiç düşünemiyorum .
Rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun da artık doktor doktor gezmeyelim acısın halimize
Aynen öyle allah bize yeter canımCanim benim cok xor seyler yasamissin seni cok iyi anliyorum hic birsey bilneden yola cikiyoruz ama oyle bir sektor haline gelmis ki insan gercekten cok korkuyor .ne yazik ki boyledoktorlar yuzunden kimseye guvenemiyorsun.Allah iyi vicdanli insanlarla karsilastrsin Allaha siginacaz elimizden gelen baska bisey yok
Allah bizi vicdanı olan doktorlarla karşılaştırsın canm hamile kalsak hepsi iyi ama olmayınca insan maddi manevi de yorulunca ister istemez kızıyor sinirleniyor ama dediğim gibi Emre Bey bize çok yardımcı oldu Allah ondan Razı olsun her ay muayene etti beni siz hazır olunca başlayalım dedi yumurta sayısı az nezaman isterseniz ozaman dedi hiçbir doktor böyle yaklaşmadı ki çok doktor gördüm nişantaşında bir doktora gittim adam bana donör dedi olmazsa neler neler söyledi 10 yumurta görünüyor ada bana donör diyor yani neler gördüm geçirdim umarım yanıltmaz beni.Aynen canim amin sende çok haklisin ben 7 sene öncesinden bahsediyorum
Dediğim gibi emre beyı bende çok sevmiştim ama ozaman in cahilligiyle bizde bişey bilmiyorduk o işini iyi yapmak isterken bizi çok yıprattı başka bi konuda olsa unutmuştum çoktan vardır ya bazı insanlar ne yaparsa yapsın kalbiniz onlara kırılmaz emre beyde benim için öyleydi
Ama onda olduğum iki tedaviden sonra 4 yıl ara verdim tedaviye dediğim gibi maddi manevi çok yipranmiştik ama giden yıllarım oldu iştee şimdi 31yaşında oldum normalde çok espirili biriyim ama ruhumun çok yaşlandığını düşünüyorum
Ekran resmimdede dediği gibi
Yorgunum yaralarıma var biliyorum ama yanliz değilim hasbinall ve nigmel vekil allah bize yeter biz yalnızca ona güvenir ona sığınır ondan medet umariz
Bir insanin umutlariyla oynanabilicek en agir durum bu olsa gerek...yazik doktorum diye gezen umut tacirliği yapanlara..merak etme sen affetsen Allah affetmez.Aynen öyle allah bize yeter canım
Ehh madem konu açıldı ben içimi iyice bi dökeyim
Emre beyden sonra 4 yıl ara verince emre beyin yanında sedef adında bi asistanı vardı
Eşim 4 yıl sonra onu yolda tesadüf görüyor serdar adında bi doktoro hasta goturuyormuş aracı gibi yani eşimide o hastanede çalıştığını söylemiş halbuki yalan gidip geliyoruz sedef ı soruyoz yok neyse ordaki doktora hakkımı helal etmiyorum biz doktora hocam bize maddi konuda biraz yardımcı olun dedik yaaa adam suratımıza bakmaz oldu jet hızıyla tedavi başladı jet hızıyla bitti ne tahlil hiç birşey yaptırmadı muayene ediyordu ben giyinip çıkana kadar adam yok hemşiresi tmm gidebilirsiniz diyip duruyor saatlerce sıra beklemişim içerden baska hastaların karı koca yani kahkahaları yükseliyor biz girince adam yok tabi eşim cinnet geçiriyor o öyle yaptıkça ben geriliyorum her hastaneye gidip geligimizde 1 gün kuş kalırdık resmen allahım hatırlamak bile istemiyorum o günleri ehh oda negatif inanki bunlar üstten üstten anlattıklarım yasadiklarima detaylı girmiyorum
İnşallah canım allah seninde benimde burdaki bütün kader arkadaşlarımızın da yardımcısı olsun pek emre bey muayene edince para almiyormuydu senden bide şimdi orası kapandı ne yapicanAllah bizi vicdanı olan doktorlarla karşılaştırsın canm hamile kalsak hepsi iyi ama olmayınca insan maddi manevi de yorulunca ister istemez kızıyor sinirleniyor ama dediğim gibi Emre Bey bize çok yardımcı oldu Allah ondan Razı olsun her ay muayene etti beni siz hazır olunca başlayalım dedi yumurta sayısı az nezaman isterseniz ozaman dedi hiçbir doktor böyle yaklaşmadı ki çok doktor gördüm nişantaşında bir doktora gittim adam bana donör dedi olmazsa neler neler söyledi 10 yumurta görünüyor ada bana donör diyor yani neler gördüm geçirdim umarım yanıltmaz beni.
Dua edelim bol bol birbirimiz için kimin duası kabul olur bilinmez
Hepimizin vakti zamank var bizimde yavrularımız gelicek ben inanıyorum az kaldı
Insallha canım inşallah yani biz öyle vicdanlı insanlarız ki hakkımı helal etmiyorum Diyorum ya sonrada aceba öyle demesemiydim diyorum içim sızlıyorBir insanin umutlariyla oynanabilicek en agir durum bu olsa gerek...yazik doktorum diye gezen umut tacirliği yapanlara..merak etme sen affetsen Allah affetmez.
Merkezlerin prosedürleri var cnm ilk muayene ücretli olur sonra birdaha ücret verilmez genelde öyle olduğu için de doktorlar git gel istemez fazla apar topar tedaviye başlarlar senin o ay kistin mi varmış yumurtanmı azmış umurlarınde değil biran evvel başlarından savmaya bakıyolar ama Emre bey 3 ay muayene etti doğru zamanda başlayalım dedi bize bıraktı hep en son kararı..muayene ücreti de dediğim gibi alınmıyor tedavi esnasında ..Başka doktorlarda tedavi dışı başka şikayetle gidersen alabiliyolar onların insiyatifine kalmışİnşallah canım allah seninde benimde burdaki bütün kader arkadaşlarımızın da yardımcısı olsun pek emre bey muayene edince para almiyormuydu senden bide şimdi orası kapandı ne yapican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?