- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.301
Adet gününde olman transfere bağlı ama transfer sonrası eğer tutmamışsa zaten 14gun sonra adet olursun bildiğim kadariylakızlar bir sorum var tüp bebeği tutmayanlar adet gününde mü sonrasında mı adet gördü.
flzask2003 hep erkencisin
Bende 6 da kalktım kahvaltı hazırladım mutfağı temizledim ve camlarını sildim şimdi de oturdum limonlu şu eşliğinde kitap okuyorumEşim için kalkıyorum bide sıcak uyuyamiyorum kalktim erkenden temizliğe başladım
teşekkür ederim olmaz ise sanırım 12. gün yapacağım testte de çıkmaz ve 14 ağustosta adet beklenir diyorsunuz.ne bileyim moralim bozuk iğneden süzgeçe döndüm bende beni menepozlu teyzeler gibi terketen bi yığın hormon.doktora da dedim 2 tane koyalım diye bizimki kural diye ölüyo.diğer merkezlerde kılıfına uydurup 2 tane koyulan varmış.Adet gününde olman transfere bağlı ama transfer sonrası eğer tutmamışsa zaten 14gun sonra adet olursun bildiğim kadariyla
Evet burda bi çok arkadaşımızın ki 2 tane idi ben devlette yaptırmıştım o yüzden tek koydular 2.yi özelde düşünüyorum 2 tane koyulması için tabi önce konuşacam doktorla eğer 2 tane transfer edecekse yaptıracak yoksa yine devlette yaptırırımteşekkür ederim olmaz ise sanırım 12. gün yapacağım testte de çıkmaz ve 14 ağustosta adet beklenir diyorsunuz.ne bileyim moralim bozuk iğneden süzgeçe döndüm bende beni menepozlu teyzeler gibi terketen bi yığın hormon.doktora da dedim 2 tane koyalım diye bizimki kural diye ölüyo.diğer merkezlerde kılıfına uydurup 2 tane koyulan varmış.
kanunen yasak fakat bi şekilde ayarlıyorlarmış zaten herşeyi doğal olup da doğurabilen insanın ne işi var tüp bebekle.o kadar iğne yesin opu dan ıshal kusma olsun dimi.birinci tutmayanları 2. sinde ücretsiz 2 tane koymaları lazım.bi kere.inşallah bende prensip kurbanı olmam 4 günüm var test için.içimi ferah tutmaya çalışıyorum cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Evet burda bi çok arkadaşımızın ki 2 tane idi ben devlette yaptırmıştım o yüzden tek koydular 2.yi özelde düşünüyorum 2 tane koyulması için tabi önce konuşacam doktorla eğer 2 tane transfer edecekse yaptıracak yoksa yine devlette yaptırırım
Gunaydinnnnnn kızlar
günaydın arkadaşlarGunaydinnnn
Kaç gün kaldı senin yerine sanki ben heyecanlaniyorumgünaydın arkadaşlar
sonrasında oldum cnmkızlar bir sorum var tüp bebeği tutmayanlar adet gününde mü sonrasında mı adet gördü.
Eşim için kalkıyorum bide sıcak uyuyamiyorum kalktim erkenden temizliğe başladım
maşallah size kızlar kolay gelsin mis gibi evde ayrı güzel oluyor ay temizlik yapmayı özlemişim delimiyim neyimBende 6 da kalktım kahvaltı hazırladım mutfağı temizledim ve camlarını sildim şimdi de oturdum limonlu şu eşliğinde kitap okuyorum
Perşembe günü cnm sen bide bana sor karmakarışık haldeyimKaç gün kaldı senin yerine sanki ben heyecanlaniyorum
Ayyyyy çok heyecanlı peki bi belirti felah var mı göğüs hassasiyetı felah çünkü benim göğüslerim çok fena açıyordu.bu arada hiç tavsiye etmem temizliği hele de bu sıcakta terden sırılsıklam oldum cami silen kadar. Benden tavsiye bol su iç bu dönemde çok faydaliymisPerşembe günü cnm sen bide bana sor karmakarışık haldeyim
Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsünPerşembe günü cnm sen bide bana sor karmakarışık haldeyim
Cnm hafif göğüs agrim sıcak basması bide arada olan kasik ağrılarım var inss iyiye işarettirAyyyyy çok heyecanlı peki bi belirti felah var mı göğüs hassasiyetı felah çünkü benim göğüslerim çok fena açıyordu.bu arada hiç tavsiye etmem temizliği hele de bu sıcakta terden sırılsıklam oldum cami silen kadar. Benden tavsiye bol su iç bu dönemde çok faydaliymis
Aminnnn cnm inşallahAllahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Canm içini ferah tut Allahın izniyle tutar sen rahat ol kendini strese sokma hem ikiz gebeliklerinde riski fazlateşekkür ederim olmaz ise sanırım 12. gün yapacağım testte de çıkmaz ve 14 ağustosta adet beklenir diyorsunuz.ne bileyim moralim bozuk iğneden süzgeçe döndüm bende beni menepozlu teyzeler gibi terketen bi yığın hormon.doktora da dedim 2 tane koyalım diye bizimki kural diye ölüyo.diğer merkezlerde kılıfına uydurup 2 tane koyulan varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?