2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kızlar bir sorum var tüp bebeği tutmayanlar adet gününde mü sonrasında mı adet gördü.

Adet gününde olman transfere bağlı ama transfer sonrası eğer tutmamışsa zaten 14gun sonra adet olursun bildiğim kadariyla
teşekkür ederim olmaz ise sanırım 12. gün yapacağım testte de çıkmaz ve 14 ağustosta adet beklenir diyorsunuz.ne bileyim moralim bozuk iğneden süzgeçe döndüm bende beni menepozlu teyzeler gibi terketen bi yığın hormon.doktora da dedim 2 tane koyalım diye bizimki kural diye ölüyo.diğer merkezlerde kılıfına uydurup 2 tane koyulan varmış.

Evet burda bi çok arkadaşımızın ki 2 tane idi ben devlette yaptırmıştım o yüzden tek koydular 2.yi özelde düşünüyorum 2 tane koyulması için tabi önce konuşacam doktorla eğer 2 tane transfer edecekse yaptıracak yoksa yine devlette yaptırırım

kanunen yasak fakat bi şekilde ayarlıyorlarmış zaten herşeyi doğal olup da doğurabilen insanın ne işi var tüp bebekle.o kadar iğne yesin opu dan ıshal kusma olsun dimi.birinci tutmayanları 2. sinde ücretsiz 2 tane koymaları lazım.bi kere.inşallah bende prensip kurbanı olmam 4 günüm var test için.içimi ferah tutmaya çalışıyorum cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

kızlar bir sorum var tüp bebeği tutmayanlar adet gününde mü sonrasında mı adet gördü.
sonrasında oldum cnm

Eşim için kalkıyorum bide sıcak uyuyamiyorum kalktim erkenden temizliğe başladım

Bende 6 da kalktım kahvaltı hazırladım mutfağı temizledim ve camlarını sildim şimdi de oturdum limonlu şu eşliğinde kitap okuyorum
maşallah size kızlar kolay gelsin mis gibi evde ayrı güzel oluyor ay temizlik yapmayı özlemişim delimiyim neyim

Perşembe günü cnm sen bide bana sor karmakarışık haldeyim
Ayyyyy çok heyecanlı peki bi belirti felah var mı göğüs hassasiyetı felah çünkü benim göğüslerim çok fena açıyordu.bu arada hiç tavsiye etmem temizliği hele de bu sıcakta terden sırılsıklam oldum cami silen kadar. Benden tavsiye bol su iç bu dönemde çok faydaliymis

Cnm hafif göğüs agrim sıcak basması bide arada olan kasik ağrılarım var inss iyiye işarettir

Canm içini ferah tut Allahın izniyle tutar sen rahat ol kendini strese sokma hem ikiz gebeliklerinde riski fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…