2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında transfer im oldu ama tutmadı maalesef. Dondurulmuş 4 embriyomuz var eğer Dr umuz uygun görürse belki direkt martta deneyebiliriz.herkesin allah yardımcısı olsun.Dondurulmuş yaptırıp negatif sonuç alıp tekrar deneyen var mi? Varsa ne kadar sonra tekrar denediniz acaba?

Evet canim ben ! Bi ay ara verdim simdi tekrar basliyorum

Amin canim senin ilki kacimci gun transferiydi ? Olmama sebebi var mi ?
5.gün blast embriyoydu.2 tane transfer edildi. Her şey transfer gününe kadar çok iyiydi. 6 tane dondurulmuş çözüldü ve sadece 2 tanesi gelişti o da Dr gelişimlerinin geriden geldiğini söyledi. Sanırım o yüzden tutmadı.senin?

Guzel haberlerle gelirsin insallah canim hakkimizda hayirlisi

Bende bu ay tüp bebeké başladım bi tane kıst olduğu için doktor uzun protokol yapacaz dedi yani nisan ayına sarkti sanirim

Ben de Hulusi Hoca ile başladım adetimi bekliyorum şu anda, çok tatlı ve bilgili bir hoca.. Umarım bu sefer olur..
Ben adet azcik oldum da persembe gitcem. Bana hemen baslamicak sanirim tedaviye, asilamadan dolayi kist olustuysa ya da yumurtalari dinlendirmek icin dogum kontrol hapi kullandirabilirim sana bir iki ay dedi. Sizin ilk mi hulusi hocayla? Ben ona iki asilama yaptirdim bi de ameliyat oldu. Ben de cok seviyorum hulusi hocayi, saatlerce bekliyorum, beklerken kizip kopuruyorum bi daha asla buraya gelmicem diye, sonra hocayi gorunce geciyo hepsi:)

Bende başkente gidiyorum gogsen hocada tedavim .Gerçekten çok kalabalık hatta son gittiğimde çok sinirlendim hiç bişey konuşamadım doktorla bana doğum kontrol hapı verdi niye verdiğini söylemedi.Neden tedavi ertelendi bilmiyorum çünkü o gün çok işlem varmış hiç konuşamadık kendi kendime arqrstrip buluyorum Buda canımı çok sıkıyor

Evet Hulusi hoca ile ilk olacak önceden Hacettepe'de yaptırmıştım ben de dün gittiğimde tam 2 saat ekledim ama Hoca çok iyi işte ne yapalım..

Merak ettigin ne tam olarak ben persembe gitcem sorarim. Tup bebekten once neden dogum kontrol hapina basladigi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…