- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 23
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
:) inşallah beraber doğuma da giderizEvet arkadaşım sanırım bende de 5. günü bekliyorlar. Hayırlısı olsun sağlıklısı olsun, dur bakalım.. Çok benzermiş durumlarımız:)
Evet canim ben ! Bi ay ara verdim simdi tekrar basliyorumMerhaba arkadaşlar. Şubat ayında transfer im oldu ama tutmadı maalesef. Dondurulmuş 4 embriyomuz var eğer Dr umuz uygun görürse belki direkt martta deneyebiliriz.herkesin allah yardımcısı olsun.Dondurulmuş yaptırıp negatif sonuç alıp tekrar deneyen var mi? Varsa ne kadar sonra tekrar denediniz acaba?
Yanı regl geçti mi hic? Yoksa direkt ilk reglin ile mi basliyorsun?Evet canim ben ! Bi ay ara verdim simdi tekrar basliyorum
Anladım canım çok teşekkür ederim. Umarım sen de bu sefer bebeğine kavusursunNegatifi aliyosun ya sonra adetini bekliyosun oluyosun bi dahaki adetinle basliyosun
Amin canim senin ilki kacimci gun transferiydi ? Olmama sebebi var mi ?Anladım canım çok teşekkür ederim. Umarım sen de bu sefer bebeğine kavusursun
5.gün blast embriyoydu.2 tane transfer edildi. Her şey transfer gününe kadar çok iyiydi. 6 tane dondurulmuş çözüldü ve sadece 2 tanesi gelişti o da Dr gelişimlerinin geriden geldiğini söyledi. Sanırım o yüzden tutmadı.senin?Amin canim senin ilki kacimci gun transferiydi ? Olmama sebebi var mi ?
Guzel haberlerle gelirsin insallah canim hakkimizda hayirlisiCnm ben 5 gündür estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var.geçen tedavide rahim kalınlığı inceydi ekstra bantla kalınlaştırdılar o Yüzden erken çağırdı kontrole doktor.benim 2 tane 5. Gün embriyosu var.çok korkmama rağmen ikisini transfer ettirmeyi düşünüyorum eğer tabi sağlıklı çözülürlerse.
Kist için bir ilaç verdi mi dokkorunuzBende bu ay tüp bebeké başladım bi tane kıst olduğu için doktor uzun protokol yapacaz dedi yani nisan ayına sarkti sanirim
Hayirlisi olsun ins ikinci guzel sonuclanir:))Canim ben adana baskentte tedavi oluyorum doktorum tayfun bey ilk tup negatifti simdi ikinciye basladik canim
Ben adet azcik oldum da persembe gitcem. Bana hemen baslamicak sanirim tedaviye, asilamadan dolayi kist olustuysa ya da yumurtalari dinlendirmek icin dogum kontrol hapi kullandirabilirim sana bir iki ay dedi. Sizin ilk mi hulusi hocayla? Ben ona iki asilama yaptirdim bi de ameliyat oldu. Ben de cok seviyorum hulusi hocayi, saatlerce bekliyorum, beklerken kizip kopuruyorum bi daha asla buraya gelmicem diye, sonra hocayi gorunce geciyo hepsi:)Ben de Hulusi Hoca ile başladım adetimi bekliyorum şu anda, çok tatlı ve bilgili bir hoca.. Umarım bu sefer olur..
Bende başkente gidiyorum gogsen hocada tedavim .Gerçekten çok kalabalık hatta son gittiğimde çok sinirlendim hiç bişey konuşamadım doktorla bana doğum kontrol hapı verdi niye verdiğini söylemedi.Neden tedavi ertelendi bilmiyorum çünkü o gün çok işlem varmış hiç konuşamadık kendi kendime arqrstrip buluyorum Buda canımı çok sıkıyorBen adet azcik oldum da persembe gitcem. Bana hemen baslamicak sanirim tedaviye, asilamadan dolayi kist olustuysa ya da yumurtalari dinlendirmek icin dogum kontrol hapi kullandirabilirim sana bir iki ay dedi. Sizin ilk mi hulusi hocayla? Ben ona iki asilama yaptirdim bi de ameliyat oldu. Ben de cok seviyorum hulusi hocayi, saatlerce bekliyorum, beklerken kizip kopuruyorum bi daha asla buraya gelmicem diye, sonra hocayi gorunce geciyo hepsi:)
Amin canım evet ilk tüp bebek denememinşallah herşey yolunda gider arkadaşım , herşey gönlünce olsun , Allah çok uğraştırmasın. ilk denemen mi?
Evet Hulusi hoca ile ilk olacak önceden Hacettepe'de yaptırmıştım ben de dün gittiğimde tam 2 saat ekledim ama Hoca çok iyi işte ne yapalım..Ben adet azcik oldum da persembe gitcem. Bana hemen baslamicak sanirim tedaviye, asilamadan dolayi kist olustuysa ya da yumurtalari dinlendirmek icin dogum kontrol hapi kullandirabilirim sana bir iki ay dedi. Sizin ilk mi hulusi hocayla? Ben ona iki asilama yaptirdim bi de ameliyat oldu. Ben de cok seviyorum hulusi hocayi, saatlerce bekliyorum, beklerken kizip kopuruyorum bi daha asla buraya gelmicem diye, sonra hocayi gorunce geciyo hepsi:)
Biz de hep cok bekliyoduk ama bi keresinde tam 4 saat beklemistik ama iste insallah degerEvet Hulusi hoca ile ilk olacak önceden Hacettepe'de yaptırmıştım ben de dün gittiğimde tam 2 saat ekledim ama Hoca çok iyi işte ne yapalım..
Merak ettigin ne tam olarak ben persembe gitcem sorarim. Tup bebekten once neden dogum kontrol hapina basladigi mi?Bende başkente gidiyorum gogsen hocada tedavim .Gerçekten çok kalabalık hatta son gittiğimde çok sinirlendim hiç bişey konuşamadım doktorla bana doğum kontrol hapı verdi niye verdiğini söylemedi.Neden tedavi ertelendi bilmiyorum çünkü o gün çok işlem varmış hiç konuşamadık kendi kendime arqrstrip buluyorum Buda canımı çok sıkıyor
İnss bolbol kaliteli embriyon olsun cnmArkadaşlar benimde bugün opu oldu 17 tane cikmis yumurta bakalım yarin arayacaklar durumu bildirmek için hepimiz hakkinda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?