2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

amin cnm inşallah olabilir bende ayniyim bende tuplerimde sorun vardı cnm bide rezerv azlığı vardı bu tedavide yumi sayım daha az oldu seninde inss kaliteli embiriyoların olsun göbisinde can bulsunlar inss

Kızlar opudan çıktım evime geldim ilk defa bu kadar ağrılı oldu histeroskopi çizik üzerinden çok vakit geçmediği için galiba ama şimdi daha iyiyim şükür. Bu sefer 9 yumurta toplandı kaç tanesi olgun söylemediler yarın haber ederler artık rabbim hayırlısını versin hepimiz için sonu güzel olsun inş

Cok gecmis olsun canim benim .maaslaah cok iyi topalnmis zaten onemli olan kaliteli olmasi ins hepsi olgun ve kalitelidir u agrilar seni guzel bir sona gotrurr canim yandi ama degdi dersin ins

Anladım cnm Allah hesabını sorsun umutlarımızla emeklerimizle oynayanların inşallah el mahkum drlara teslim oluyoruz işte başka çare yok ama bu yoldan bir kaç kere geçmiş kişilerin drlardan daha bilgili olduğuna inanıyorum ezber tedavilerle ya tutarsa yapıyorlar hemen hemen hepsi öyle ama rabbim bu imtihanı Nasıl verdiğimizi görüyor inşallah karşılığını diğer tarafta alıcaz emeklerimizi umutlarımızın karşılığını rabbim verir bir tek zaten bu dünyada da diğer tarafta da karşımıza çıksın inşallah

Teşekkür ederim kuzum 9 tane toplandı bakalım önemli olan son iki bak senin kuzulara son ikiye kaldılar ama hakkını da verdiler maşallah o fasülyelere hala sende dualarımdasın cnm sende miniklerinle bana da dua etmenden çoooook mutluyum Allah razı olsun

Cok gecmis olsun canim benim .maaslaah cok iyi topalnmis zaten onemli olan kaliteli olmasi ins hepsi olgun ve kalitelidir u agrilar seni guzel bir sona gotrurr canim yandi ama degdi dersin ins
Sağol tatlım inş babamızın spermleri de kalitelidir çünkü embriyo kalitemiz o yüzden brz düşük oluyor ama bu Sefer mikro çip yapacaklar galiba inş iyi olur ah ah hele bi gelsinler de aynen öyle dediğin gibi oluyor bitanem hepsi unutulup gidiyor zaten.
Bu arada 12 gün ideal yumurta toplama takvimi cnm benim de hep öyle toplandı çünkü normalde hesaplayınca bir kadının yumurtlaması 12. Güne denk geliyor o yüzden hiç korkma daha kaliteli yumurtaların olacak Allah'ın izniyle sonra embriyo sonra fasulye olacaklar en son tanaya dönüşüyorlar zaten örnek benim kız

Cok gecmis olsun. Sonu hayirli olur insallah

amin cnm inşallah Allah razı olsun
Aynen cnm inşallah senin tedavinin sonuda güzel olacak Allahın izniyle duarimdasin cnm güzel haberlerini bekliyoruz

ahha Canım geçmiş olsunn yumiler toplanmis insallah çok fire vermeden dollenirler cnm.sonrada gobusune gelirler cimciye kardeş hakkinda hayırlısı olsun bitanem
Sağol Can'ım benim Amin inşallah hepimizin istediği gibi hayırla olsun inşallah

İnşallah hayırlı Salih evlatların olur yumurtaların da bol kaliteli olur inşallah dua edelim birbirimize
Amin Canım arkadasım çok sağol hep dualarımdasın zaten sende diğer arkadaşlarımda

Kizlar gunaydin bende doktordayim muayene etti kan sonuclarina bakalim ama muhtemel pazartesi topluycaz dedi.daha iki gun var pazartsi toplarsa 12 gun olcak gecen sefer yedi gunde toplanmisti bu iyi bisey mi bilmiyorum

Canım bence hersey iyi olacak stres yapma kendine benim bu tedavide ilkkez 8 gunde bitti tedavi şaşırdım ve gabi yumurtalar hic iyi.cikmadi.çok fire verdiler.bakalom.bi defa nasıl olacaklar..senin tam.ideal bence 12 gün

İnş kuzu ya çok heyecanlıyım iki gündür belim aşırı ağrıyor inş iyiye isaretir kızlar benim ne zamn çıkar test sonucun pazartesi transferin oldu beş günlük bir adet embriyo cumartesi test günüm haftaya

Cnm bence idrar testi yapma direk kan ver 8. günden sonra kanda biseyler çıkabilir ama en güzeli test gününü bekle bence inşallah hakkında hayırlısı olsun canım

Bel Ağrısı iyiye işaret cnm benimde kızımda hep adet olacakmışım gibi bel Ağrım olmuştu hadi inşallah olacak test konusunda da herkesinki farklı oluyor cnm ya ama kızım da 3. Gün embriyosu 9. Gün çıkmadı 10. Gün çıkmıştı

İnş kuzu ya çok heyecanlıyım iki gündür belim aşırı ağrıyor inş iyiye isaretir kızlar benim ne zamn çıkar test sonucun pazartesi transferin

Cnm benim 5.gün embriyo sunda 8.günde idrarda cikmisti pozitif 10.günde kan vermistim.sende 10.günü bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…