- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.501
amin cnm inşallah olabilir bende ayniyim bende tuplerimde sorun vardı cnm bide rezerv azlığı vardı bu tedavide yumi sayım daha az oldu seninde inss kaliteli embiriyoların olsun göbisinde can bulsunlar inssevet rezerv azligi var ama dozlarim cok yuksek degil hayirlisi stres yapmamaya calisiyorum ama surec cok uzun geldi.
ayy evet haklisin uzun olshn ama sonu guzel olsun sen emin adimlarla ilerledin darisi bana ve diger arkadaslarin basina sendeki sorun ne idi unuttum da
Cok gecmis olsun canim benim .maaslaah cok iyi topalnmis zaten onemli olan kaliteli olmasi ins hepsi olgun ve kalitelidir u agrilar seni guzel bir sona gotrurr canim yandi ama degdi dersin insKızlar opudan çıktım evime geldim ilk defa bu kadar ağrılı oldu histeroskopi çizik üzerinden çok vakit geçmediği için galiba ama şimdi daha iyiyim şükür. Bu sefer 9 yumurta toplandı kaç tanesi olgun söylemediler yarın haber ederler artık rabbim hayırlısını versin hepimiz için sonu güzel olsun inş
Anladım cnm Allah hesabını sorsun umutlarımızla emeklerimizle oynayanların inşallah el mahkum drlara teslim oluyoruz işte başka çare yok ama bu yoldan bir kaç kere geçmiş kişilerin drlardan daha bilgili olduğuna inanıyorum ezber tedavilerle ya tutarsa yapıyorlar hemen hemen hepsi öyle ama rabbim bu imtihanı Nasıl verdiğimizi görüyor inşallah karşılığını diğer tarafta alıcaz emeklerimizi umutlarımızın karşılığını rabbim verir bir tek zaten bu dünyada da diğer tarafta da karşımıza çıksın inşallahCanım benim korkma uzun protokol ise benim ki kısa protokoldu 12 gün içinde yumurta toplandı uzun protokol nasıl oluyor bilmiyorum ama kısa olanda en geç 4.gün dedi bana 2 3 tane dra sordum hepsi de dilim varmıyor ama kazıklanmıssınız dedi rabbim emeğinizin karşılığınıboş bırakmasın inşallah evladına kardes nasip olur canım benim
Teşekkür ederim kuzum 9 tane toplandı bakalım önemli olan son iki bak senin kuzulara son ikiye kaldılar ama hakkını da verdiler maşallah o fasülyeleretesekkur ederim cnm inss sağlıkla kucagimda gorurum
cnm bende olmadı bugün Dr şöyle prolaktinin yükselmiş olabilir hemen ilaç veririler inş önemli değildir cnm inss bugün bolbol yumi toplanır kaliteli embiriyoların olur cnm dualarım seninle
Sağol tatlım inş babamızın spermleri de kalitelidir çünkü embriyo kalitemiz o yüzden brz düşük oluyor ama bu Sefer mikro çip yapacaklar galiba inş iyi olur ah ah hele bi gelsinler de aynen öyle dediğin gibi oluyor bitanem hepsi unutulup gidiyor zaten.Cok gecmis olsun canim benim .maaslaah cok iyi topalnmis zaten onemli olan kaliteli olmasi ins hepsi olgun ve kalitelidir u agrilar seni guzel bir sona gotrurr canim yandi ama degdi dersin ins
Cok gecmis olsun. Sonu hayirli olur insallahKızlar opudan çıktım evime geldim ilk defa bu kadar ağrılı oldu histeroskopi çizik üzerinden çok vakit geçmediği için galiba ama şimdi daha iyiyim şükür. Bu sefer 9 yumurta toplandı kaç tanesi olgun söylemediler yarın haber ederler artık rabbim hayırlısını versin hepimiz için sonu güzel olsun inş
Teşekkür ederim cnm Amin hepimizinki inşallahCok gecmis olsun. Sonu hayirli olur insallah
amin cnm inşallah Allah razı olsunAnladım cnm Allah hesabını sorsun umutlarımızla emeklerimizle oynayanların inşallah el mahkum drlara teslim oluyoruz işte başka çare yok ama bu yoldan bir kaç kere geçmiş kişilerin drlardan daha bilgili olduğuna inanıyorum ezber tedavilerle ya tutarsa yapıyorlar hemen hemen hepsi öyle ama rabbim bu imtihanı Nasıl verdiğimizi görüyor inşallah karşılığını diğer tarafta alıcaz emeklerimizi umutlarımızın karşılığını rabbim verir bir tek zaten bu dünyada da diğer tarafta da karşımıza çıksın inşallah
Teşekkür ederim kuzum 9 tane toplandı bakalım önemli olan son iki bak senin kuzulara son ikiye kaldılar ama hakkını da verdiler maşallah o fasülyelerehala sende dualarımdasın cnm sende miniklerinle bana da dua etmenden çoooook mutluyum Allah razı olsun
İnşallah hayırlı Salih evlatların olur yumurtaların da bol kaliteli olur inşallah dua edelim birbirimizeTeşekkür ederim cnm Amin hepimizinki inşallah
Sağol Can'ım benim Amin inşallah hepimizin istediği gibi hayırla olsun inşallahahha Canım geçmiş olsunn yumiler toplanmis insallah çok fire vermeden dollenirler cnm.sonrada gobusune gelirler cimciye kardeş hakkinda hayırlısı olsun bitanem
Amin Canım arkadasım çok sağol hep dualarımdasın zaten sende diğer arkadaşlarımdaİnşallah hayırlı Salih evlatların olur yumurtaların da bol kaliteli olur inşallah dua edelim birbirimize
Allah razı olsunSağol Can'ım benim Amin inşallah hepimizin istediği gibi hayırla olsun inşallah
Amin Canım arkadasım çok sağol hep dualarımdasın zaten sende diğer arkadaşlarımda
Kizlar gunaydin bende doktordayim muayene etti kan sonuclarina bakalim ama muhtemel pazartesi topluycaz dedi.daha iki gun varpazartsi toplarsa 12 gun olcak gecen sefer yedi gunde toplanmisti bu iyi bisey mi bilmiyorum
Senden de guzel haberler aliriz insallahİnş kuzu ya çok heyecanlıyım iki gündür belim aşırı ağrıyor inş iyiye isaretir kızlar benim ne zamn çıkar test sonucun pazartesi transferin oldu beş günlük bir adet embriyo cumartesi test günüm haftaya
Cnm bence idrar testi yapma direk kan ver 8. günden sonra kanda biseyler çıkabilir ama en güzeli test gününü bekle bence inşallah hakkında hayırlısı olsun canımİnş kuzu ya çok heyecanlıyım iki gündür belim aşırı ağrıyor inş iyiye isaretir kızlar benim ne zamn çıkar test sonucun pazartesi transferin oldu beş günlük bir adet embriyo cumartesi test günüm haftaya
Aminnnnnnnnnn inşallahAyyy ne heyecanli gunlerr peş peşe transferler oluyo şimdi yavrumbenim sonucunu bekliyoruz sonra ahha gunsa
Bizde yetisiriz Insallah
Bel Ağrısı iyiye işaret cnm benimde kızımda hep adet olacakmışım gibi bel Ağrım olmuştu hadi inşallah olacak test konusunda da herkesinki farklı oluyor cnm ya ama kızım da 3. Gün embriyosu 9. Gün çıkmadı 10. Gün çıkmıştıİnş kuzu ya çok heyecanlıyım iki gündür belim aşırı ağrıyor inş iyiye isaretir kızlar benim ne zamn çıkar test sonucun pazartesi transferin oldu beş günlük bir adet embriyo cumartesi test günüm haftaya
İnş kuzu ya çok heyecanlıyım iki gündür belim aşırı ağrıyor inş iyiye isaretir kızlar benim ne zamn çıkar test sonucun pazartesi transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?