- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.521
İnş kuzum ya pek takılmamak istiyorum belirtilere inş diyorum ama iki gündür çok şiddetli bel ağrısı gece çok idrar a çıkıyorum başkada bir durum yok bakalım ilerleyen günlere inş mutlu son olur on gün yaparım inş bende testiBel Ağrısı iyiye işaret cnm benimde kızımda hep adet olacakmışım gibi bel Ağrım olmuştu hadi inşallah olacak test konusunda da herkesinki farklı oluyor cnm ya ama kızım da 3. Gün embriyosu 9. Gün çıkmadı 10. Gün çıkmıştı
İdrar testi beni çok korkutuyor kuzu en iyisi kanda veririm bir kere yikilirsam ozaman yikilirim inş mutluluktan havalara ucarim gönlüm onu istiyor da nasip kuzuCnm benim 5.gün embriyo sunda 8.günde idrarda cikmisti pozitif 10.günde kan vermistim.sende 10.günü bekle bence
Saol canım aynen kan veririm idrar yapmak istemiyorum haftaya cumartesi test günüm sabredicem insCnm bence idrar testi yapma direk kan ver 8. günden sonra kanda biseyler çıkabilir ama en güzeli test gününü bekle bence inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
Bence sabredebiliyorsan günü bekle erken yapılan test daha çok stres yapiyorİnş kuzum ya pek takılmamak istiyorum belirtilere inş diyorum ama iki gündür çok şiddetli bel ağrısı gece çok idrar a çıkıyorum başkada bir durum yok bakalım ilerleyen günlere inş mutlu son olur on gün yaparım inş bende testi
Ayy canım inşallah hamilesin sen galiba umutlandirmak istemiyorum ama bende hamile olduğumda sık tuvalet çıkıyordumİnş kuzum ya pek takılmamak istiyorum belirtilere inş diyorum ama iki gündür çok şiddetli bel ağrısı gece çok idrar a çıkıyorum başkada bir durum yok bakalım ilerleyen günlere inş mutlu son olur on gün yaparım inş bende testi
Yok cnm daha gitmedim evet kese günü anlaşılır herhalde cnmrosebady canim kan testinden sonra dr a gitti mi kac haftalik olduğu net belli mi ,yoksa kese günümü anliyolardi unuttum ben.
Cnm yrn testi tekrarlıcan mı tekrarlarsan değerini buraya da yaz ikiz mi değil mi tahmin edelimYok cnm daha gitmedim evet kese günü anlaşılır herhalde cnm
Evet bende cok merak ediyorum ikiz mi acaba kese ne zaman belli olur kslp ne zaman atar hepsini yaz :) rica ediyorum tabiki:)Cnm yrn testi tekrarlıcan mı tekrarlarsan değerini buraya da yaz ikiz mi değil mi tahmin edelimbir de drun kaç gün sonra kese görmeye çağırdı
Cnm pazartesi tekrarliyacagim inşallah o gün belli olur kese günü de inşallahCnm yrn testi tekrarlıcan mı tekrarlarsan değerini buraya da yaz ikiz mi değil mi tahmin edelimbir de drun kaç gün sonra kese görmeye çağırdı
Haydi hayırlısı ne heyecanlı maşallah Allah daim etsin mutluluğunu heyecanını kuzumCnm pazartesi tekrarliyacagim inşallah o gün belli olur kese günü de inşallah
Ben hep erkenciyim tatlımda buraya yetişemiyorum tatil fln dinlemeyip 6.30 da uyanıyor bıdık :)günaydınnnnnnnn kızlarr erkencisinizzzzzzz
Ben hep erkenciyim tatlımda buraya yetişemiyorum tatil fln dinlemeyip 6.30 da uyanıyor bıdık :)
Oh uyusun da büyüsün kuzu çiş olayını hallettiniz mi cnmbak senn maniğee uyanıyo erkenden nazoş uyuyo suan bende biraz pc keyfi yapıom
Oh uyusun da büyüsün kuzu çiş olayını hallettiniz mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?