2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

İnş kuzum ya pek takılmamak istiyorum belirtilere inş diyorum ama iki gündür çok şiddetli bel ağrısı gece çok idrar a çıkıyorum başkada bir durum yok bakalım ilerleyen günlere inş mutlu son olur on gün yaparım inş bende testi

Cnm benim 5.gün embriyo sunda 8.günde idrarda cikmisti pozitif 10.günde kan vermistim.sende 10.günü bekle bence
İdrar testi beni çok korkutuyor kuzu en iyisi kanda veririm bir kere yikilirsam ozaman yikilirim inş mutluluktan havalara ucarim gönlüm onu istiyor da nasip kuzu

Bence sabredebiliyorsan günü bekle erken yapılan test daha çok stres yapiyor

Ayy canım inşallah hamilesin sen galiba umutlandirmak istemiyorum ama bende hamile olduğumda sık tuvalet çıkıyordum
Sanki sürekli tuvaletim geliyormuş gibiydi

Cnm yrn testi tekrarlıcan mı tekrarlarsan değerini buraya da yaz ikiz mi değil mi tahmin edelim bir de drun kaç gün sonra kese görmeye çağırdı
Evet bende cok merak ediyorum ikiz mi acaba kese ne zaman belli olur kslp ne zaman atar hepsini yaz :) rica ediyorum tabiki:)

Oh uyusun da büyüsün kuzu çiş olayını hallettiniz mi cnm

evt cnm hallettik şükür korktuğum gibi olmadı ama geceyi halletmedim işlerim çok bu ara bitirim onuda halledicem inşallah.ama çok sabır istetyen bişeymiş..sizin tamamen öğrendi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…