- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.541
günaydınn canım nasılsın bugün
Günaydın kuzu belim akşamdan beri çok ağrıyor uyutmadı cnm normal mi acaba böyle bel ağrısı çeken oldumu sade belim ağrıyor ama kopuyor resmen onun dışında iyiyim aslında havada serin tam uyku havasıgünaydınn canım nasılsın bugün
Yok cnm ben hiç başlamadım bile biraz tembellik yapıyorum aslında bez benimde rahatıma geliyor sanki :) ama hayırlısıyla şu tedavi işi bitsin sonucu neyse alıyım öyle başlıcam. inşallah benimde korktuğum gibi olmaz size de maşallah en kısa süre de geceyi de halledersiniz tam bir abla olursunuz artık eee bu genç kıza bir de kardeş lazım artık dimievt cnm hallettik şükür korktuğum gibi olmadı ama geceyi halletmedim işlerim çok bu ara bitirim onuda halledicem inşallah.ama çok sabır istetyen bişeymiş..sizin tamamen öğrendi dimi
Günaydın kuzu belim akşamdan beri çok ağrıyor uyutmadı cnm normal mi acaba böyle bel ağrısı çeken oldumu sade belim ağrıyor ama kopuyor resmen onun dışında iyiyim aslında havada serin tam uyku havasısen nasılsın cnm
Yok cnm ben hiç başlamadım bile biraz tembellik yapıyorum aslında bez benimde rahatıma geliyor sanki :) ama hayırlısıyla şu tedavi işi bitsin sonucu neyse alıyım öyle başlıcam. inşallah benimde korktuğum gibi olmaz size de maşallah en kısa süre de geceyi de halledersiniz tam bir abla olursunuz artık eee bu genç kıza bir de kardeş lazım artık dimi
Evet cnm biliyorum cipsi pozitifti onunki maşallah bayaca büyümüşlerdir artık benimki şubat doğumlu ağustos sonunda tam 2.5 yaş olcaz inşallah araları az nazla diye hatırlıyorum aslında üstünde dursam öğrenecek ama transfere az kaldı transferden sonra da babayla baş başa bir kaç gün geçirecekler :) hiç güvenemiyorum eşime hele bir sonucumuzu alalım bakalım kısmetimizde ne varsa sonra başlarım senden de tüyolar alırım o Zaman :)ayy cnm cips arkadaş vardı onunla karıştırdım onunda kızı var nazla o öğretmeye calışıyodu hamileliğin ilk başlarındaydı sanırım....
inşallah cnm kolyaca öğrenir senin kızında kaç aylıktı.bende tedavi olmadan bu defa halledeyim dedim büyüdü artık..
inşallah cnm kardesleri gelir yavrularımıızın hayırlısıyla
Kuzu evde gexiniyorum sürekli yatıyorum ama istirahat halindeyken genel olarak lavabo yemek kalkoydum yürüyüş yapıyorum evin içinde sabır değilim yani prednol hap var bide vajinal jel kuzu sabah akşam ilk ağrım yok die üzülüyordum şimdide belim çok ağrıyor die üzülüyorumsürekli yatıyomusun cnm.neler yapıyosun hangi ialçları kullanıyosun.inşllah iyiye işarettir
Evet cnm biliyorum cipsi pozitifti onunki maşallah bayaca büyümüşlerdir artık benimki şubat doğumlu ağustos sonunda tam 2.5 yaş olcaz inşallah araları az nazla diye hatırlıyorum aslında üstünde dursam öğrenecek ama transfere az kaldı transferden sonra da babayla baş başa bir kaç gün geçirecekler :) hiç güvenemiyorum eşime hele bir sonucumuzu alalım bakalım kısmetimizde ne varsa sonra başlarım senden de tüyolar alırım o Zaman :)
Kuzu evde gexiniyorum sürekli yatıyorum ama istirahat halindeyken genel olarak lavabo yemek kalkoydum yürüyüş yapıyorum evin içinde sabır değilim yani prednol hap var bide vajinal jel kuzu sabah akşam ilk ağrım yok die üzülüyordum şimdide belim çok ağrıyor die üzülüyorum
Var cnm ben eşim ve kayinvalidem kalıyoruz kuzu rahatım yardimci oluyor çok saolun aynen bugün artık yatak olayı tamamen kaldırıcam balım kuzu Rabbim büyük inş hamis kalırım bendebugün 5. günün dimi artık sürekli yatmasanda olur..ilk 48 saat önemli sonra normal hayata dönebilirsin ağır iş yapmadan tabi.yanında kimse varmı cnmm
Aralarında bir buçuk ay var şubat 20 benim bızdıkta:) aynen cnm rabbim hayırlısıyla sonuç almayı nasip etsin sen ben ve tüm arkadaşlara inş onu da öğrenir nasılsa hep bezli yaşamıcak ya sen en güzelini yaptın cnm kardeşi rahat rahat beklersiniz artık ahhh inş bu sefer hayırla gelir kuzucuklarımızevt cnm büyümüşlerdir maaşalalh.nazda 4 ocak doğumlu .aralarında az var .cnm üstünde biraz durmak lazım sabır istiyo sen tedavini bi sonuclandırın inşallah öğrenir yine.benim tedaviye daha var o yüzen öğretim dedim.babalar çokk sabırsızz bende düşünemezdim eşimlee..
Amin inşallah cnm ya bir güzel haberde senden alalım cnm senin beşinci gün embriyosu değil mi kaç gün sonraya test verdi sana beşe on gün sonraya veriyorlar senin ki biraz uzun geldiVar cnm ben eşim ve kayinvalidem kalıyoruz kuzu rahatım yardimci oluyor çok saolun aynen bugün artık yatak olayı tamamen kaldırıcam balım kuzu Rabbim büyük inş hamis kalırım bendeduralarinzda unutmayın beni olur mu
Banada uzun geldi ama işte doktor 20 agustos test günü dedi kuzu pazartesi birde transfer oldum cnm beş gün transferi bir adetAmin inşallah cnm ya bir güzel haberde senden alalım cnm senin beşinci gün embriyosu değil mi kaç gün sonraya test verdi sana beşe on gün sonraya veriyorlar senin ki biraz uzun geldi
Var cnm ben eşim ve kayinvalidem kalıyoruz kuzu rahatım yardimci oluyor çok saolun aynen bugün artık yatak olayı tamamen kaldırıcam balım kuzu Rabbim büyük inş hamis kalırım bendeduralarinzda unutmayın beni olur mu
İnş kzu aynen pazartesu oldu inş yerleşmiştir en güzel köşesine de mutluluk verir bize kuzumSenin minnak şimdi epey yol katetmistir annesi tutunmustur Insallah..yok artik cok yatma Canım pazartesi olmustu dimi transfer insallah senide listeye hamis olarak eklerim
Aaaaa hayatım dün ne hal geldi başıma bir bilsen yine erken kalktım hemen anlatayımGeç kaldin
Cnm maşallah ellerine sağlık güle güle kirletin yinede birden yapma bence kendini yorma cnmDün balkon camını sileyim dedim aksam misafir gelecek diye.cami sildim sonra dedim ki madem elime aldım bu bezleri salonu da sileyim sonra şu odayı şu odayı derken kendimi yatak odasındaki balkon camını silip bitirdiğimı farkettim.sonra madem sildim camları perdeleri de bi yikayayim dedim bi baktım anam ağlamışay ablama gülüyorum hergün ne temizlik yapıyorsun diye bi baktım ablama benzemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?