- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.561
Hiç farketmedim nasıl yaptığımı ne düşünerek yaptım bilmiyorum kafam çok dolu şu olan siyasi olaylar beni çok etkiledi kaç haftadır akşam yattığımda 1 saatten fazla yatakta dönmeme sebep oluyor.Cnm maşallah ellerine sağlık güle güle kirletin yinede birden yapma bence kendini yorma cnm
Doğru diyorsun cnm Allah hakkımızda hayırlısıni versin sonumuz hayr olsun inşallahHiç farketmedim nasıl yaptığımı ne düşünerek yaptım bilmiyorum kafam çok dolu şu olan siyasi olaylar beni çok etkiledi kaç haftadır akşam yattığımda 1 saatten fazla yatakta dönmeme sebep oluyor.
Amin inşallah korkuyorum çocuklarımız adına inan bu olaylardan dolayı çocuk fikrini bile erteleme raddesine geldim param ve imkanım olsa bir an bile düşünmem giderim türkiye'den insanlara ne hale gelmişDoğru diyorsun cnm Allah hakkımızda hayırlısıni versin sonumuz hayr olsun inşallah
Dün balkon camını sileyim dedim aksam misafir gelecek diye.cami sildim sonra dedim ki madem elime aldım bu bezleri salonu da sileyim sonra şu odayı şu odayı derken kendimi yatak odasındaki balkon camını silip bitirdiğimı farkettim.sonra madem sildim camları perdeleri de bi yikayayim dedim bi baktım anam ağlamışay ablama gülüyorum hergün ne temizlik yapıyorsun diye bi baktım ablama benzemisim
Maşallah cnm ellerine sağlık ohhhh missOhh iyi yapmissin cnm miss gibi olmustur.
Ben kacgundur ugrasiyom..4 gün yatak odasiyla ugrastim 2 gün salon 4 gun mutfak bugün kızımın.odasina.başladım.bugün biter burası sonra banyo oturma odası yikamadigim.silmedigim şey kalmadı ohhh
Ben o kadar sabırlı değilim herşeyi yıkamaya kalksam eşim beni boşarOhh iyi yapmissin cnm miss gibi olmustur.
Ben kacgundur ugrasiyom..4 gün yatak odasiyla ugrastim 2 gün salon 4 gun mutfak bugün kızımın.odasina.başladım.bugün biter burası sonra banyo oturma odası yikamadigim.silmedigim şey kalmadı ohhh
Ben o kadar sabırlı değilim herşeyi yıkamaya kalksam eşim beni boşarhepsini bir anda yapamıyorum tek tek yapıyorum gecen koltukları sildim bir anda vucürüm kaldırmaz mutfağı iyice temizleyip düzenleme lazım bakalım ne zaman yaparim
Kızlar embriyolog aramış 9 yumurtadan 6 sı olgunmuş ama 4 tanesi döllenebilmiş kaliteleri ilk gün olduğu için daha belli değil tabiipzrts transfer olabilir pzrts gelin görüşelim pgt ye karar verirsek çrşmb yaparız transferi ama pgt olmazsa pzrts olur dedi dua edin Canlar ilk defa bu kadar az embriyo sayım oldu o yüzden kalitelerinden de çok umutlu değilim
Cnm inss hakkında hayırlısı neyse öyle olsun kalan embiriyoların kaliteli olarak devam etsin inşallahKızlar embriyolog aramış 9 yumurtadan 6 sı olgunmuş ama 4 tanesi döllenebilmiş kaliteleri ilk gün olduğu için daha belli değil tabiipzrts transfer olabilir pzrts gelin görüşelim pgt ye karar verirsek çrşmb yaparız transferi ama pgt olmazsa pzrts olur dedi dua edin Canlar ilk defa bu kadar az embriyo sayım oldu o yüzden kalitelerinden de çok umutlu değilim
Valla cnm hep diyorum önemli olan iki tane ama şimdiye kadar en az yumurta ve embriyo sayısı olunca kalitelerinden korkuyorum bilmiyorum cnm pzrts netleşir ancak ama bana pzrts hepsi iyi gidiyor derlerse öyle yaptırıyım diye düşünüyorum çünkü üç tane kaliteli kalsa bile pgt ye gitse nolcak sonuçta iki tane transfer edilecek üç taneden üçü deseler ne biri deseler ne diyorum ama yine embriyologla drumla konuşunca fikrim değişebilir tabii dua edin bana çok olur muCnm 4 tanede iyi.bi.sayı üzülme bence Canıminsallah transfere kadar hepsi gider.pgt yaptircakmisiniz peki
Amin bitanem çok dua et olur mu senin duaların şimdi hiç geri çevrilmez senin kaç embriyo döllendi kaç tanesi iyiydi cnmCnm inss hakkında hayırlısı neyse öyle olsun kalan embiriyoların kaliteli olarak devam etsin inşallah
Gozunaydin canimmmm hayirli olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah sayfada herkes pozitif i görsün inşallahKızlar sonuç pozitifffff
sağol cnm amin inşaallahGozunaydin canimmmm hayirli olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah sayfada herkes pozitif i görsün inşallah
Bilmiyorum cnm borçlanıyoruz işte o kadar para bir anda yok ama borcu Zaman'la ödeyecek imkanımız var şükür ya olmaZsa o da boşa gidicek diye düşünüyorum kısmet cnm bakalım pzrts ne dicekler sende çok dua et olur muahha canım bol dua et bence maddi olarak imkanın varsa yaptır ama hayırlısı olsun
Gruptaki herkes dualarımda Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve evlat ile imtihan etmesinBilmiyorum cnm borçlanıyoruz işte o kadar para bir anda yok ama borcu Zaman'la ödeyecek imkanımız var şükür ya olmaZsa o da boşa gidicek diye düşünüyorum kısmet cnm bakalım pzrts ne dicekler sende çok dua et olur mu
etmem mi cnm Allah işini rast getirsin inşallah benim 5 yumi toplandı 3 döllendi 3.gun iki tane transfer edildi dondurulmuşta yok cnm inss rabbim sanada nasip etsin dualarimdasin ve bütün arkadaslarValla cnm hep diyorum önemli olan iki tane ama şimdiye kadar en az yumurta ve embriyo sayısı olunca kalitelerinden korkuyorum bilmiyorum cnm pzrts netleşir ancak ama bana pzrts hepsi iyi gidiyor derlerse öyle yaptırıyım diye düşünüyorum çünkü üç tane kaliteli kalsa bile pgt ye gitse nolcak sonuçta iki tane transfer edilecek üç taneden üçü deseler ne biri deseler ne diyorum ama yine embriyologla drumla konuşunca fikrim değişebilir tabii dua edin bana çok olur mu
Amin bitanem çok dua et olur mu senin duaların şimdi hiç geri çevrilmez senin kaç embriyo döllendi kaç tanesi iyiydi cnm
Bu
Gruptaki herkes dualarımda Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve evlat ile imtihan etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?