2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canim panik yapma 4 tane iyi bence bende daha önceki tedavilerimde 18 yumurta topnirdı ortalama sanırım 12 tane döllenirdi ama ne oldu hepsi boş 3 defasında da böyle oldu ama hep negatif bü son tedavide 12 yumurta toplandı son güne 4 embriyom kaldi 1 orta 1 tane biraz daha iyi 2 tane 1 kalite oldu blve pozitifı ilk defa gördüm tabi düştü ama olsun rabia isterse yine verir demem oki çok olması önemli değil az olsun öz olsun rosebady arkadaşımız gibi insallah

etmem mi cnm Allah işini rast getirsin inşallah benim 5 yumi toplandı 3 döllendi 3.gun iki tane transfer edildi dondurulmuşta yok cnm inss rabbim sanada nasip etsin dualarimdasin ve bütün arkadaslar
Hemen hemen aynıymış cnm inş bende senin gibi güzel haberler alırım kısmet tabii hakkımızda hayırlıysa olsun

Amin cnm doğru söylüyorsun inşallah kalan son dörtten iki kaliteli çıksın da gerisini takmıyorum zaten nasibimde varsa olacak ama insan yinede umutlarının boşa çıkmasını istemiyor işte rabbim Hakkı'mızda en hayırlı olanı versin inş

Kızlar nihayet adet oldu hayırlısıyla doktorumu aricam birazdan
Hayırlı olsun cnm inş sonu bebekli olsun

ahha . Cnm.kiZinA.hic kardesten bahsediyomusun tepkisi ne
Yok cnm bahsetmiyorum algılayamıyor daha bir iki defa söyledim bizimde küçük bebeğimiz olsun mu bizle beraber yaşasın mı diye Hı Hı dedi ama benim kızın öyle bir karakteri var hayır pek çıkmaz ağzından hele ki anne baba söylüyorsa herşeyimizi onaylar pek bilinçli Hı Hı dediğini sanmıyorum yani:) zaten bir pedagog var o çocuklarda Zaman algısı olmadığı ve aceleci oldukları için doğuma en erken bir iki ay kala söyleyin diyordu mantıklı geldi bana da tabii öyle bir durum olunca çevre illa çocuğa benden önce söyleyecek hatta beynine işleyecek lüzumsuz laflarla çok uğraşan bir halk olduğumuz için :)))

Anladim cnm doğru haklısın..bende senin gibi diyorum bebekleri cok.seviyo naz biyerde görünce hemen diyorum bizimde olsunmu.böyle bebek senin yatagindayatar. Diyorum meme diyo bana saldiriyo cokk komik ya ama.kiskanacak gibi

Benim transferden sonra belim çok ama çok agriyordu öyle ki kalkarken otururken bacaklarımdan yardım alıyordum.insallah sizinki de tutunduguna işarettir.

Anladim cnm doğru haklısın..bende senin gibi diyorum bebekleri cok.seviyo naz biyerde görünce hemen diyorum bizimde olsunmu.böyle bebek senin yatagindayatar. Diyorum meme diyo bana saldiriyo cokk komik ya ama.kiskanacak gibi
Naz hala meme emiyor mu yoksa hala unutamadığı için mi yapıyor tatlı kuzu :) bence de kıskanacaklar ama haklılarda yani Prensesler gibi gözlerinin içine bakıyoruz zor bulmanın etkisiyle de belki biraz abartıyoruz sonra bir bakmışlar anne ikiye bölünmüş hele Bebek ilk doğduğunda nerdeyse sdc Bebekle ilgileniliyor ha bire meme kolik ağlamalar fln derken napsın kuzucuklar sürekli yanında olan anneyi bir fasülye kadar Bebek ellerinden almış anlayışla karşılarım ben bu minnoşları:)

Benim transferden sonra belim çok ama çok agriyordu öyle ki kalkarken otururken bacaklarımdan yardım alıyordum.insallah sizinki de tutunduguna işarettir.
İnş canım iki gün ardı bugunde gece çok ağrıdı uykudan kalktım şimdi biraz daha iyiyim inş tutunmistur canım Rabbim herkese nasip etsin bizde içinde inş

Yok cnm naz 9 aya kadar emdi sadece öyle düşkün değildi ama bu ara oyle yapiyo dikkat cekmek için.kardeşleri olursa ins biraz zorlanacaginiz ama artık bakılır bi şekilde ALlah güç sabır verir ins

Yok cnm naz 9 aya kadar emdi sadece öyle düşkün değildi ama bu ara oyle yapiyo dikkat cekmek için.kardeşleri olursa ins biraz zorlanacaginiz ama artık bakılır bi şekilde ALlah güç sabır verir ins
Ayyy eslem de aynı 9 ay emdi 11 aya kadar sağdım naz emen bir Bebek gördüyse ondan yapıyordur cnm bakılır tabii cnm yeter ki Allah sağlık ömür versin ne şartlarsa kaç çocuk büyütenler var rabbim hayırlısıyla versinde gerisi kolay toplu toplu yaşarız çor çocuk inşallah inşallah tüm isteyen arkadaşlarımıza da rabbim kaç tane istiyorlarsa versin

Amin canimmmm.canı gönülden amin.
Cnm.Ozelden yazdim Gordunmu.

rosebady çok sevindim maşallah. Her şey güzel devam etsin. demir6133 seni de tebrik ediyorum. İlmin azmin sonu yok sanada maşallah :) ayin 25 26 si gibi transfer olur herhalde kızlar dua edin lütfen. Bu son olsun inşallah. Olmazsa çok uzun bir süre deneyemexegiz çünkü Pes etmek istemiyorum. Ay ama bu kez daha bi kıpır kıpır im iyi mi olacak ne :)

Bu heyecanını hiç kaybetme inş cnm umut etmek en güzel tedavi bebeklerine bu sefer sağlıklı sıhhatli hayırla kavuş inşallah uzun bir süre tedaviyi zaten bebeklerine kavuştuğun için yaptırma inşallah:) Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…