2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın tatlı anneler annelik en çok size yakışıyor bebeğinizi ister kucağınıza alın ister daha gelmemiş olsun dünyanın en tatlı anneleri burada o yarmazlarda bir gün nasılsa gelecek ya hu böyle can içi anneleri varken gelmemezlik yapamazlar ki nazlı minik fasülyeler işte

Günaydın amin cnm inşallah
Seninde inşallah bu tedavin başladığın gibi güzel bitsin cnm Allah işini rast getirsin inşallah

Günaydın cnm ne güzel şeyler yazmissin inanki çok duygulandim Allah inss bu topikteki arkadaşlarımin hepsinin yüzünü güldürsun inss başladıkları tedaviler pozitiffffff sonuclansin sağlıkla kucaklarimiza alalim inşallah sonrada kûn fe yekûn

Gunaydinnnnn herkeseeee ne güzel bu sabah böyle
ahha . Supersin canım
Bende bu defa heyecanliyim buradakii herkesi. Hamile. Görmek istiyorum
rosebady cim de erkenden uyanmış taze hamis

Benimde uykum varrrr hala naz uyandı mecbur kalktim

Canım Insallah rosebady . Ayagini surumustur pesinden bizlerde hamile kalırız Insallah..
Icindeki heyecan hic bitmesin Insallah cnm..

İnşallah herkesin sonucu hayırlı sağlıklı Salih evlatlar olsun herkesin göbeği ve kucağı dolsun herkesin yuvası şenlensin Rabbim evlat hasretiyle kimseyi yakmasın.kimsenin kucağına imrendirmesin.

Ayyyy canım şimdi senin mesajini okurken hatırladım gece rüyamda görüyorum 1 kızım var 3 yada 4 yaşlarında okadar tatlı okadar tatlıKı öpüyorum kokluyorum sonrada anneme diyorumki Anne ben bu çocuğumun doğumunu hamileliğinı hiç hatırlamıyorum rüyası bile çok güzel yaaa allahım ne olur gerçek olsun

Kizlar iyi aksamlar yarin opu var aslinda cok bir korkum yok tu ama heryerim su toplamaya basladi ayakalarim elerim ohs olmaktan korkuyorum bana dua edin olur mu aksilik olmasin

İyi akşamlar arkadaşlar artık akşamları ancak girebilirim net hakkım bitti eşimden bağlandım şimdi haberiniz olsun her sabah giremesemde size günaydın diyecem gunsa canım dualarimda olacaksın yarın insalla herşey yolunda gider...iyi geceler yarın akşama kadar kendinize çok iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…