- 3 Mart 2015
- 143
- 69
- 98
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Ozr ben sana kendimden örnek vereyim. Eğer uzun protokolse adetin 21. günü baskılayıcı iğnelere başlanıyor. Adetin ortalama ilk haftası bitene kadar kullanılıyor. Sonra doz yarı yarıya düşüyor ve geliştirici iğnelere başlıyorsun. Ben geliştirici iğneleri 8 gün kullandım, yeterli oldu.Arkadaşlar iğneler yaklaşık kaç gün sürecek
ben 11 gün kullanmıştımArkadaşlar iğneler yaklaşık kaç gün sürecek
Çok sağol adet oldum da hesaplamalara başladım:))Ozr ben sana kendimden örnek vereyim. Eğer uzun protokolse adetin 21. günü baskılayıcı iğnelere başlanıyor. Adetin ortalama ilk haftası bitene kadar kullanılıyor. Sonra doz yarı yarıya düşüyor ve geliştirici iğnelere başlıyorsun. Ben geliştirici iğneleri 8 gün kullandım, yeterli oldu.
Hımm bakalım bekleyip görcem o zamanben 11 gün kullanmıştım
Yaa bende daha iğnelere başlamadım ama ben de çok sıkıntılıyım hep negatifi düşünüyorumKızlar selam benimde iğnelerde 8. günüm.Bugün yine kontrolüm var. Ama bu iğnelerden midir hormonlardanmıdır nedir bir iç sıkıntısı var bende.Olumsuz oluyorum zaman zaman.Korkularım başladı geçicidir inşallah
hoşgeldin arkadaşım aramıza. tedavin hayırlı ve bebişli olur inşallah hepimizin de tabi :) adet olsakta baişasak biran önceMerhaba Kızlar ,
Bende aranıza katılıyorum .
Benımde hıkayem şöyle kısaca anlatayım .
5 yıllık evlılıyım .1 yıl 3 aydır korunmuyoruz. Esımınde benım gereklı tum tahlıller yapıldı . Hıcbır sorun cıkmamasına ragmen gebe kalamadım . 4 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım .sonuc alamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdık . Regl olmamı beklıyoruz .Olduktan sonra 1.gunu tedavıye baslıyacagım .Bugun doktorum ıle on gorusme yaptık .
Egede kararliysan doktor tanimiyorum ama ozel dusunursen irenbe kaan bey refik bey umit hanim ismail bey varMerhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım.öncelikle isteyen herkesin bebek sahibi olmasi dileğiyle..bende 25 Marta ege universitesi tüp bebek merkezinden randevu aldım ocak ayında. Önerebileceginiz doktor varmi nasıl işliyor süreç .ilk defa gideceğim 2 senedir deniyoruz eşimde varikosel ve sperm hareketliliği sorunu var bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
ben adet olunca başlıcam inşKızlar bu ay dondurulmuşlarla Başlayan var mı?
Merhaba Arkadaşlar, bugün 11.günüm tedavide hala iğnelere devam ediyorum biraz uzun sürdü benimki galiba yarın sabah tekrar gideceğim kontrole tahminen perşembe cuma gibi toplanacakmış. İnşallah hepsi kalitelidir. Şimdiden heyecanlıyım.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım.öncelikle isteyen herkesin bebek sahibi olmasi dileğiyle..bende 25 Marta ege universitesi tüp bebek merkezinden randevu aldım ocak ayında. Önerebileceginiz doktor varmi nasıl işliyor süreç .ilk defa gideceğim 2 senedir deniyoruz eşimde varikosel ve sperm hareketliliği sorunu var bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?