2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar iğneler yaklaşık kaç gün sürecek
Ozr ben sana kendimden örnek vereyim. Eğer uzun protokolse adetin 21. günü baskılayıcı iğnelere başlanıyor. Adetin ortalama ilk haftası bitene kadar kullanılıyor. Sonra doz yarı yarıya düşüyor ve geliştirici iğnelere başlıyorsun. Ben geliştirici iğneleri 8 gün kullandım, yeterli oldu.

Kızlar selam benimde iğnelerde 8. günüm.Bugün yine kontrolüm var. Ama bu iğnelerden midir hormonlardanmıdır nedir bir iç sıkıntısı var bende.Olumsuz oluyorum zaman zaman.Korkularım başladı geçicidir inşallah

Merhaba arkadaşlar herkesin hayırlı olsun tewdavisi bebisi.bende tedavi görüyorum yumurta toplandi .donduruldu.simdi ayin 17 histeroskopi olucak.sonrasinda teanafer ne zaman oluyor kac gun sonra. Yumurta toplamadan sonra adetim erken geldi benim normalde 21olmam gereken pazartesi oldu.transfer icin bir ay daha mi beklicem adet gormeyi yoksa histodan sonra transfer olur mu acaba

Toplamadan sonra erken adet olunuyo evet ben de oyle oldum, histeroskopi oldum oldugum ay transfer yapilmadi canim

Çok sağol adet oldum da hesaplamalara başladım:))

Yani bir adet dahami görüp oolicak.pda nisanda adet olmam gerekiyo.ben bu adetten aonra histodan sonra ondokuz gunde fln olir diye beklemistim

Yaa bende daha iğnelere başlamadım ama ben de çok sıkıntılıyım hep negatifi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım.öncelikle isteyen herkesin bebek sahibi olmasi dileğiyle..bende 25 Marta ege universitesi tüp bebek merkezinden randevu aldım ocak ayında. Önerebileceginiz doktor varmi nasıl işliyor süreç .ilk defa gideceğim 2 senedir deniyoruz eşimde varikosel ve sperm hareketliliği sorunu var bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

Merhaba Kızlar ,

Bende aranıza katılıyorum .
Benımde hıkayem şöyle kısaca anlatayım .
5 yıllık evlılıyım .1 yıl 3 aydır korunmuyoruz. Esımınde benım gereklı tum tahlıller yapıldı . Hıcbır sorun cıkmamasına ragmen gebe kalamadım . 4 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım .sonuc alamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdık . Regl olmamı beklıyoruz .Olduktan sonra 1.gunu tedavıye baslıyacagım .Bugun doktorum ıle on gorusme yaptık .

hoşgeldin arkadaşım aramıza. tedavin hayırlı ve bebişli olur inşallah hepimizin de tabi :) adet olsakta baişasak biran önce

Egede kararliysan doktor tanimiyorum ama ozel dusunursen irenbe kaan bey refik bey umit hanim ismail bey var

Çok az kalmış. İnşallah hepsi kalitelidir.

Hepimizn saglkli ve hayrli bebisleri olr inşallah bnde tüp bebek tedavisine baslicam aranzda çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran yada yaptircaklar varmi acaba :)

Merhaba Iko ben de ege ünide tedavi görüyorum. Belli bi doktorum yok, hangisi denk gelirse. Transferim oldu. 2. günüm bugün, beklemedeyim. Sen raporlu mu yaptıracaksın? Ona göre anlatayım süreci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…