- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.621
Sende kendine iyi bakİyi akşamlar arkadaşlar artık akşamları ancak girebilirim net hakkım bitti eşimden bağlandım şimdi haberiniz olsun her sabah giremesemde size günaydın diyecem @gunsa canım dualarimda olacaksın yarın insalla herşey yolunda gider...iyi geceler yarın akşama kadar kendinize çok iyi bakin
Canim rabbim yardimcin olsun insallah sorunsuz atlatirsin bol bol yumileri toplanirKizlar iyi aksamlar yarin opu varaslinda cok bir korkum yok tu ama heryerim su toplamaya basladi ayakalarim elerim ohs olmaktan korkuyorum bana dua edin olur mu aksilik olmasin
cnm inss sorunsuz atlatirsin Allah işini rast getirsin bolbol kaliteli embiriyoların olsun inşallah opudan sonra bolbol su iç cnm şişkinliği atmanın tek yolu bu inss herşey gönlünce olsunKizlar iyi aksamlar yarin opu varaslinda cok bir korkum yok tu ama heryerim su toplamaya basladi ayakalarim elerim ohs olmaktan korkuyorum bana dua edin olur mu aksilik olmasin
günaydın cnmİyi akşamlar arkadaşlar artık akşamları ancak girebilirim net hakkım bitti eşimden bağlandım şimdi haberiniz olsun her sabah giremesemde size günaydın diyecem @gunsa canım dualarimda olacaksın yarın insalla herşey yolunda gider...iyi geceler yarın akşama kadar kendinize çok iyi bakin
Allah yardımcın olsun bitanem inşallah kaliteli yumurtaların olur hepsi de döllenir inş inş soncu hayırlı bebekli olurKizlar iyi aksamlar yarin opu varaslinda cok bir korkum yok tu ama heryerim su toplamaya basladi ayakalarim elerim ohs olmaktan korkuyorum bana dua edin olur mu aksilik olmasin
Korkma bitanem Allah'ın izniyle fasülyen büyüyor karnında ikinci testte de dört değil daha fazla katlanmış bir şekilde göreceksin inşallah hadi babalım kese gününü alda gelGünaydın arkadaşlar bugün ikinci testi vereceğim inss herşey yolundadir
Sağol cnm benim amin inşallahAllah yardımcın olsun bitanem inşallah kaliteli yumurtaların olur hepsi de döllenir inş inş soncu hayırlı bebekli olur
Korkma bitanem Allah'ın izniyle fasülyen büyüyor karnında ikinci testte de dört değil daha fazla katlanmış bir şekilde göreceksin inşallah hadi babalım kese gününü alda gel
Cnm inss Allah işini rast getirsin herşey gönlünce olsun hayırlı olsunGünaydın arkadaşlar bende öğleden sonra gidicem bakalım ne yapıcaz ne halde embriyocuklarım hiç bilmiyorum ikinci günleri pazara denk gelince tel de açmadılar belki aşıp gelirim kuzucuklarımı belli mi olur :) dua edin nolur Hakkı'mda ne hayırlısıysa o kararı verebilmemizi nasip etsin rabbim
Kızlar çok üzgünüm sadece bir tane sağlıklı embriyo kalmış Dr aradı donduralım transferi yapmayalım dedi eşimde yaptıralım transferi diyor kafam Allak bullak akıl verin nolur
Günaydın arkadaşlar bugün ikinci testi vereceğim inss herşey yolundadir
Kızlar çok üzgünüm sadece bir tane sağlıklı embriyo kalmış Dr aradı donduralım transferi yapmayalım dedi eşimde yaptıralım transferi diyor kafam Allak bullak akıl verin nolur
Bence dondurmayin. Sonucta bir tane embriyo. Donmus embriyoyu cozdururken de kaybetme olasiligin var. Iki uc tane olsa dondur derdim. Ama simdi sansini dene bence belki tutacak. Allahin isi bu. Ben olsam cozdurulurken kaybetme olasiligini goze almazdim
İki tane koymak gebelik şansını artırır diyor Dr embriyo kaliten düşmüş belki diğer tedavide de bir tane çıkacak diyorCnm.niye dondurulslim diyo doktor..cnm.benim üzülme hemen du bakalım
Doğru diyorsun cnm ben onu hiç düşünmemiştim çözünürken kaybetme olasılığı da varBence dondurmayin. Sonucta bir tane embriyo. Donmus embriyoyu cozdururken de kaybetme olasiligin var. Iki uc tane olsa dondur derdim. Ama simdi sansini dene bence belki tutacak. Allahin isi bu. Ben olsam cozdurulurken kaybetme olasiligini goze almazdim
İnsallah olumlu sonuclar alacaksinGünaydın arkadaşlar bugün ikinci testi vereceğim inss herşey yolundadir
İki tane koymak gebelik şansını artırır diyor Dr embriyo kaliten düşmüş belki diğer tedavide de bir tane çıkacak diyor
Doğru diyorsun cnm ben onu hiç düşünmemiştim çözünürken kaybetme olasılığı da var
Aksilik olmayacak insallah sen kalbini ferah tutKizlar iyi aksamlar yarin opu varaslinda cok bir korkum yok tu ama heryerim su toplamaya basladi ayakalarim elerim ohs olmaktan korkuyorum bana dua edin olur mu aksilik olmasin
cnm rahminde sorun yoksa herşey yolundaysa transfer olabilir aslında ben olsam dondurmazdim nasip olduktan sonra her şekilde olacak inşallah ama yine de sen bilirsin yüreğin ne diyorsa onu yaptır cnm hangi kararı verirsen inss hakkında hayırlısı olandır inşallahKızlar çok üzgünüm sadece bir tane sağlıklı embriyo kalmış Dr aradı donduralım transferi yapmayalım dedi eşimde yaptıralım transferi diyor kafam Allak bullak akıl verin nolur
Sağol cnm benim amin inşallahGünaydın cnmmm yolundadir herşey o guzelce yerindedir şimdi buyuyodur annesiiiiiii
amin cnm inşallahİnsallah olumlu sonuclar alacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?