2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Sende kendine iyi bak

Kizlar iyi aksamlar yarin opu var aslinda cok bir korkum yok tu ama heryerim su toplamaya basladi ayakalarim elerim ohs olmaktan korkuyorum bana dua edin olur mu aksilik olmasin
cnm inss sorunsuz atlatirsin Allah işini rast getirsin bolbol kaliteli embiriyoların olsun inşallah opudan sonra bolbol su iç cnm şişkinliği atmanın tek yolu bu inss herşey gönlünce olsun

günaydın cnm

Günaydın arkadaşlar bende öğleden sonra gidicem bakalım ne yapıcaz ne halde embriyocuklarım hiç bilmiyorum ikinci günleri pazara denk gelince tel de açmadılar belki aşıp gelirim kuzucuklarımı belli mi olur :) dua edin nolur Hakkı'mda ne hayırlısıysa o kararı verebilmemizi nasip etsin rabbim

Kizlar iyi aksamlar yarin opu var aslinda cok bir korkum yok tu ama heryerim su toplamaya basladi ayakalarim elerim ohs olmaktan korkuyorum bana dua edin olur mu aksilik olmasin
Allah yardımcın olsun bitanem inşallah kaliteli yumurtaların olur hepsi de döllenir inş inş soncu hayırlı bebekli olur
Günaydın arkadaşlar bugün ikinci testi vereceğim inss herşey yolundadir
Korkma bitanem Allah'ın izniyle fasülyen büyüyor karnında ikinci testte de dört değil daha fazla katlanmış bir şekilde göreceksin inşallah hadi babalım kese gününü alda gel

Sağol cnm benim amin inşallah

Cnm inss Allah işini rast getirsin herşey gönlünce olsun hayırlı olsun

Günaydın kızlar. rosebady tebrikler canım hayırlı olsun. Tedavisi devam edenler inşallah darısı başınıza diyelim. Ben de çok şükür evimdeyim artık abimi evlendirdik çok yorucuydu hiç bakamadım sayfalar akmış gitmiş

Kızlar çok üzgünüm sadece bir tane sağlıklı embriyo kalmış Dr aradı donduralım transferi yapmayalım dedi eşimde yaptıralım transferi diyor kafam Allak bullak akıl verin nolur

Kızlar çok üzgünüm sadece bir tane sağlıklı embriyo kalmış Dr aradı donduralım transferi yapmayalım dedi eşimde yaptıralım transferi diyor kafam Allak bullak akıl verin nolur

Cnm.niye dondurulslim diyo doktor..cnm.benim üzülme hemen du bakalım

Bence dondurmayin. Sonucta bir tane embriyo. Donmus embriyoyu cozdururken de kaybetme olasiligin var. Iki uc tane olsa dondur derdim. Ama simdi sansini dene bence belki tutacak. Allahin isi bu. Ben olsam cozdurulurken kaybetme olasiligini goze almazdim

Bu arada benimde ilk tup bebek denememden kalma 1 dondurulmus embriyom var ozaman 2 trasnfer olmustu biri kalmisti. Ikinci transferde cesaret edemedim onu koydurmaya zaten cok stresli ve sikintili bir surec. Cozdurulurken kaybetmeye dayanamam ben.

Cnm.niye dondurulslim diyo doktor..cnm.benim üzülme hemen du bakalım
İki tane koymak gebelik şansını artırır diyor Dr embriyo kaliten düşmüş belki diğer tedavide de bir tane çıkacak diyor
Doğru diyorsun cnm ben onu hiç düşünmemiştim çözünürken kaybetme olasılığı da var

Havuzlama sistemini yapacaksaniz siz bilirsiniz. Ben bir iki ay bekleyipte o bir tane embriyoyu koydurma isine sicak bakmiyorum. Ama tekrar tedavi baslayip yumurta toplanacaksa sen bilirsin.

cnm rahminde sorun yoksa herşey yolundaysa transfer olabilir aslında ben olsam dondurmazdim nasip olduktan sonra her şekilde olacak inşallah ama yine de sen bilirsin yüreğin ne diyorsa onu yaptır cnm hangi kararı verirsen inss hakkında hayırlısı olandır inşallah

Günaydın cnmmm yolundadir herşey o guzelce yerindedir şimdi buyuyodur annesiiiiiii
Sağol cnm benim amin inşallah
İnsallah olumlu sonuclar alacaksin
amin cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…