- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.641
Evet cnm havuzlama yapacak tekrar tedaviyide bir kaç aya fln da yaptıramam yıprandık her türlü çünkü bu sene ikinci tedavi bu tekrar tedaviye de aynı yerde başlamak istemiyorum artık en mantıklısı transfer ama umudum tükendi artık ondan da sırf daha sonra acaba dememek için yapcamHavuzlama sistemini yapacaksaniz siz bilirsiniz. Ben bir iki ay bekleyipte o bir tane embriyoyu koydurma isine sicak bakmiyorum. Ama tekrar tedavi baslayip yumurta toplanacaksa sen bilirsin.
Histeroskopi de hiç bir sorun çıkmadı cnm ya Allah ya kısmet artık napalım nasibimizde yok daha demekcnm rahminde sorun yoksa herşey yolundaysa transfer olabilir aslında ben olsam dondurmazdim nasip olduktan sonra her şekilde olacak inşallah ama yine de sen bilirsin yüreğin ne diyorsa onu yaptır cnm hangi kararı verirsen inss hakkında hayırlısı olandır inşallah
Sağol cnm benim amin inşallah
amin cnm inşallah
Evet cnm havuzlama yapacak tekrar tedaviyide bir kaç aya fln da yaptıramam yıprandık her türlü çünkü bu sene ikinci tedavi bu tekrar tedaviye de aynı yerde başlamak istemiyorum artık en mantıklısı transfer ama umudum tükendi artık ondan da sırf daha sonra acaba dememek için yapcam
Cnm inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hakkında hayırlısı olsunHisteroskopi de hiç bir sorun çıkmadı cnm ya Allah ya kısmet artık napalım nasibimizde yok daha demek
Allah yardımcın olsun kendiliğinden geliverdin yavrucuğun inşallah çok zor süreçler sonucu olumlu olunca herşey unutuluyorda işte negatif olunca herşeyi herkesi suçlayabiliyorsun hayırlsı olsun Hakkı'ndaAnladim. Allah yardimciniz olsun. Ben de iki uc gun once ikinci tup bebegimden olumsuz sonuc aldim.
Bitanem bir buçukta transfer olucak benimde nolur nolur çok dua et senin duaların hiç geri çevrilmez şimdi bir mucize versin güzel rabbim tüm isteyen uğraşanlarla birlikteCnm inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hakkında hayırlısı olsun
Canim ne olur moralini yüksek tut rabbim vermek istedikten sonra o embriyo ya bile gerek yok ama rabbim bizi bu yola koydu önümüze bu zorlukları çıkardıki hamd olsun sevdiği kulları arasındayız demekki rabbim sevdigi kulunü sinarmiş benim embriyom 5 aa idi ama olmadı bundan önceki 3 denemem dede 1. Kalite ama yine olmadi ve etrafımdaki insanlarin orta kalitede bile tuttuğunu gördüm allahın merhametine kudretine sığın o yüce Rabbim bir annenin evladına olan merhametinden kullarına olan merhameti kat be kat daha fazladır içini ferah tutAllah yardımcın olsun kendiliğinden geliverdin yavrucuğun inşallah çok zor süreçler sonucu olumlu olunca herşey unutuluyorda işte negatif olunca herşeyi herkesi suçlayabiliyorsun hayırlsı olsun Hakkı'nda
Bitanem bir buçukta transfer olucak benimde nolur nolur çok dua et senin duaların hiç geri çevrilmez şimdi bir mucize versin güzel rabbim tüm isteyen uğraşanlarla birlikte
Duanın şurasında yanlış yazmışımCa
Canim ne olur moralini yüksek tut rabbim vermek istedikten sonra o embriyo ya bile gerek yok ama rabbim bizi bu yola koydu önümüze bu zorlukları çıkardıki hamd olsun sevdiği kulları arasındayız demekki rabbim sevdigi kulunü sinarmiş benim embriyom 5 aa idi ama olmadı bundan önceki 3 denemem dede 1. Kalite ama yine olmadi ve etrafımdaki insanlarin orta kalitede bile tuttuğunu gördüm allahın merhametine kudretine sığın o yüce Rabbim bir annenin evladına olan merhametinden kullarına olan merhameti kat be kat daha fazladır içini ferah tut
Sürekli şu dualarida duana ekle
La ilehe illa enteresan subhaneke ini kutu minez zalimin
Hasbinall venigmel vekil ve yine hamd olsun ki işimiz allaha kaldi
Etmemmi cnm benim inss embiriyon göbisinde can bulsun dualarım seninle tam o saatte senin için ayetel kûrsi okuyacagim cnm inşallahAllah yardımcın olsun kendiliğinden geliverdin yavrucuğun inşallah çok zor süreçler sonucu olumlu olunca herşey unutuluyorda işte negatif olunca herşeyi herkesi suçlayabiliyorsun hayırlsı olsun Hakkı'nda
Bitanem bir buçukta transfer olucak benimde nolur nolur çok dua et senin duaların hiç geri çevrilmez şimdi bir mucize versin güzel rabbim tüm isteyen uğraşanlarla birlikte
Canım arkadaşım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki ağlattın beni Allah razı olsun söylediğinin her kelimesi doğru rabbim büyük inşallah bu imtihanı Hakkı'yla geçebilenlerden olalımCa
Canim ne olur moralini yüksek tut rabbim vermek istedikten sonra o embriyo ya bile gerek yok ama rabbim bizi bu yola koydu önümüze bu zorlukları çıkardıki hamd olsun sevdiği kulları arasındayız demekki rabbim sevdigi kulunü sinarmiş benim embriyom 5 aa idi ama olmadı bundan önceki 3 denemem dede 1. Kalite ama yine olmadi ve etrafımdaki insanlarin orta kalitede bile tuttuğunu gördüm allahın merhametine kudretine sığın o yüce Rabbim bir annenin evladına olan merhametinden kullarına olan merhameti kat be kat daha fazladır içini ferah tut
Sürekli şu dualarida duana ekle
La ilehe illa enteresan subhaneke ini kutu minez zalimin
Hasbinall venigmel vekil ve yine hamd olsun ki işimiz allaha kaldi
Allah razı olsun bitanem allahım yüzünü hep güldürsün inşallah sizi çok seviyorum CanlarımEtmemmi cnm benim inss embiriyon göbisinde can bulsun dualarım seninle tam o saatte senin için ayetel kûrsi okuyacagim cnm inşallah
Biz ne için burdayız birbirimize destek olmaya hep birbirimiz için dua etmeye inşallah senide bize müjde vericen test günün gelinceCanım arkadaşım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki ağlattın beni Allah razı olsun söylediğinin her kelimesi doğru rabbim büyük inşallah bu imtihanı Hakkı'yla geçebilenlerden olalım
Allah razı olsun bitanem allahım yüzünü hep güldürsün inşallah sizi çok seviyorum Canlarım
Cnm hadi git al gel inss dualarımız seninleGidiyoruz kızlar biz gidene kadar o kalan embriyo da telef olmazsa transferi yaptırcaz inşallah :) amaaaan Nasıl bir ruh hali içimdeysem düşünün :) dur edin Can'lar çok dua bol dua lütfen
Gidiyoruz kızlar biz gidene kadar o kalan embriyo da telef olmazsa transferi yaptırcaz inşallah :) amaaaan Nasıl bir ruh hali içimdeysem düşünün :) dur edin Can'lar çok dua bol dua lütfen
Canim ezbere ayetel kursi biliyorsan trasfer aninda oku melekler bebeğini korurlar inşallah şu mutsuz ruh halindende cik lütfenGidiyoruz kızlar biz gidene kadar o kalan embriyo da telef olmazsa transferi yaptırcaz inşallah :) amaaaan Nasıl bir ruh hali içimdeysem düşünün :) dur edin Can'lar çok dua bol dua lütfen
Gözün aydın canım inşallah sirsiyla kalp atışı eli ayağı derken doğum müjdeli verirsiKızlar çok şükür degerim katlanmış
Amin cnm inşallah Dr la gorusmedim daha 1.30 dan sonra ariyacagim cnm 621Gözün aydın canım inşallah sirsiyla kalp atışı eli ayağı derken doğum müjdeli verirsi
Heee bu arada ikiz ihtimali için bişey dedimi doktor değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?