2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benden habweler iyi degil bos cikti yumurtalar sadece iki tane var doktorun yuz ifadesine bakilirsa da pek ii degiller sanirim transfer yapilmasi zor ikisinde i islem yapilacak belki hic yapilmiycak bilmiyorum sanirim bu tedavide bosa gitii

Benden habweler iyi degil bos cikti yumurtalar sadece iki tane var doktorun yuz ifadesine bakilirsa da pek ii degiller sanirim transfer yapilmasi zor ikisinde i islem yapilacak belki hic yapilmiycak bilmiyorum sanirim bu tedavide bosa gitii
Rabbim yardım etsin inş dualrimiz seninle inş o ikisi süper dollenir gelişir canım umutsuz olmayalım gülüm

Cnm benim inşallah iki yumurtan güzelce döllensinler lütfen umudunu kesme allah işini rast getirsin inşallah dualarım seninle cnm

Allahin mucizesi her zaman vardir. Sen dua et bizimde dualarimiz seninle.

cnm ümitsizliğe kapılma Allah büyük inşallah o ikisi seni şaşırtırr döllenir..

Arkadaşlar eve geldim sonunda iki tane embriyo koydular biri kaliteli biri orta dediler ama ortadan daha düşük umutsuz olmayalım diye dediler Dr çok umutsuz konuşmuştu telde birde Başka şehirdeymiş zaten transferi başka Dr yaptı kızımın tedavisini yapan Dr transfer yaptı çok pişman oldum yine onla devam etseydim keşke kadın Dr olsun rahat edeyim dedim ama hiç verim alamadım embriyologta rahatlattı Allah razı olsun o da transferden yanaydı zaten aldım geldim bakalım kısmeti olan gelir kısmeti yoksa beş tane beşinci gün koysalar ne fayda rabbim yardımcımız olsun

Ooo maşallah cnm hadi hayırlı olsun inss sımsıkı tutunsunlar cnm hep böyle pozitif ol cnm sen elinden geleni yaptın

Kızlar çok şükür degerim katlanmış
Maşallah maşallah güzel anneye tatlı kuzuya allahım kucağına almayı nasip etsin bitanem değerin çok güzel allahım devam ettir rabbim

ahha cnm ayetel kûrsi ve Meryem suresi okudum inşallah sımsıkı tutunsun cnm bebisin dualarım seninle
Allah razı olsun tatlı annem okudukların seninle ve bebeğinle de olsun inşallah dualarınızla rahatladım zaten
Canim dualarının duacısıyiz ben adetliyim kuran okuyamiyorum ama dua ediyorum rabbim yar ve yardımcısı olsun
Aminecim sağol bitanem iyi ki varsınız

Tek oldun bizim olsun inş sıkı sıkı tutunur embiriyonuz dualrimiz seninle canım
Amin cnm Amin inş senden de güzel haberler alıcaz
Bitanem seni çok iyi anlıyorum sabah ki psikolojim aynı şekildeydi ama allahtan Ümit kesilmez dua edelim o iki yumurtanda döllensin kaliteli embriyolar olsun inşallah duadan ve umut etmekten kendini alma nolur Canım

Ooo maşallah cnm hadi hayırlı olsun inss sımsıkı tutunsunlar cnm hep böyle pozitif ol cnm sen elinden geleni yaptın
Sağol bitanem yine çok ümitli değilim ama sabaha göre çok daha iyiyim tabii :) çok ümitlenmeyi de sonra çok üzülmeyim diye isteniyorum rabbim inşallah merhametiyle nazar etsin hepimize

Yavrum benim . Cnm seninde az kaldı bugün 7.gün dimi Insallah bebisin seninledir güzel haberini verirsin heyecanla bekliyorum
Kuzu arada adet ağrılarım oluyor korkuyorum adet olucam die ben ve eismde sabırsızlıkla bekliyoruz Rabbim hepimizin yüzünü gülürşun inş kuzu bugün tam bir hafta oldu cnm inş benimledir inş

Sağol bitanem yine çok ümitli değilim ama sabaha göre çok daha iyiyim tabii :) çok ümitlenmeyi de sonra çok üzülmeyim diye isteniyorum rabbim inşallah merhametiyle nazar etsin hepimize
olacak inşallah cnm sen rahat ol gerisini Allaha bırak cnm dualarım seninle güzel haberler alacağız sendende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…