2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yapıldı transferim cnm iki tane koydular ama bir tanesi iyi kalite öyle cnm Allah'a dayandık zaten kısmeti olan gelecektir iyiyim şükür aöa hiç yeni transfer yapılmış gibi değilim hiç uzanamıyorum çoğunluk ayaktayım eşim kıza ben bakarım dedi ama beceremedi yine ben yapıyom çoğu şeyi artık yapcak bşy yok Allah'a emanet kuzular

Hadi hayirli olsun tatlım sımsıkı tutunsunlar Insallah can olsunlar kızına kardes.olsunlar Insallah..hakkinda hayırlısı olsun cnm benim..

Bende çok yatmamıştim 3.gün çamaşır bile astım genelde yattım ama yemek yaptım bulaşık makinası boşalttım gibi onları kafana takma sen kendine dikkat et takdir Allahtan

Hadi hayirli olsun tatlım sımsıkı tutunsunlar Insallah can olsunlar kızına kardes.olsunlar Insallah..hakkinda hayırlısı olsun cnm benim..
Amin kuzum teşekkür ederim
Bende çok yatmamıştim 3.gün çamaşır bile astım genelde yattım ama yemek yaptım bulaşık makinası boşalttım gibi onları kafana takma sen kendine dikkat et takdir Allahtan
Öyle cnm stres yapmamak lazım ama sdc ufak tefek olmuyor kucak istiyor bazen üstüme çıkmak istiyor koşalım istiyor fln derken hiç yapamazsa kucağıma oturmadan yemek yemiyor zaten nerdeeee öyle sürekli yatmadım diye dert edincem napalım bizde de böyle zaten dayanıklı olanlar gelsin dimi sonuçta burada onlara ne yapacağı hangi evcilik oyunlarına alet edeceği belli olmayan bir abla bekliyor

Evet haklısın ah ablası onu biraz minciklasin insallah

Kizlar hepnize cok tesekkur ederim butun yazdikkarinizi okudum .@ahha transferin olmus .ins sıkı sıkı sana tutunurlar.@rosebody fasulyen yada fasulyeleerin buyucek ins kaibinin attigininida duyacaz.ben soktan henuz kurtulamadim acaba doktor mu bi hata yapti yoksa gercekten mi bos cikti.islemde zor gecti uzun surmus narkozunn etkisi kalkmis son zamanlsri hissettim iyle canim yandi anlatamam.aglaya aglaya ciktim ameliyathanenden .cok kotu bir gundu Allahim kimswye yasatmasin.umudum yok ama baska carede yok suan napcagimi bilmiyorum

Ah bitanem kıyamam sana allahım bugünün karşılığını hem dünyada hem ahirette en güzel şekilde versin inşallah nolur nolur umudunu kaybetme hiç belli olmaz o iki tane bakmışsın döllenmiş sana tutunan embriyolara dönüşüvermişler lütfen kendini çok üzme cnm

Canim kusura bakma bugün benim ev kalabalikti kız kardeşim annem gelinleri çoluk çocuk baya yogün geçti giremedim aklımda sizdeydi ben şimdi tam anlamadım senden 2 tane mi yumurta aldilar nasıl yani yaaa

Sağol cnm benim amin inşallah
İnşallah kalan 2 yumide sağlıkla döllenirler dualarımız seninle daha hiç bisey bitmiş değil bende önce çok korkmuştum sayı az diye ama şükür sonucu güzel oldu seninde ahhanin da inşallah sonucu benimki gibi olacak kûn fe yekûn

Canim kusura bakma bugün benim ev kalabalikti kız kardeşim annem gelinleri çoluk çocuk baya yogün geçti giremedim aklımda sizdeydi ben şimdi tam anlamadım senden 2 tane mi yumurta aldilar nasıl yani yaaa
Rica ederim canim benim evet iki tane aldilar ko trollerde yedi tane gozukuyordu islem sirasinda doktorun panigini gordum butun doktorlar basimdaydi basima bir talihsizlik geldi ama ne geldi .bunu bilsem ne degisir kendimi cok kotu hissediyorum

Tesekkur ederim ins dedigin gibi olur dun cektigjm agrilari sizilari doktugum gozyaslarini unuturum .suan sudan cikmis balik gibiyim inanmisjm demekki nasil gececek bilmiyorum

Ins canim ama bilmuyorum icimde bir sizi var umudum yok hic yok.bosluga dustum nasil bir yol izlicem bilmiyorum Allah buyuk ona sigindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…