- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.701
Günaydın kızlar
Ayy artık zorluyor canım yaa sırt ağrısı göbek acısı iyice gerildi Göbeğim. Dıkıslerımı zorluyor sanırımGünaydın cnm nasılsın nasıl gidiyo hamislik bebis nasıl
Ayy artık zorluyor canım yaa sırt ağrısı göbek acısı iyice gerildi Göbeğim. Dıkıslerımı zorluyor sanırımsagolsun zeynep de hiç durmuyor yerinde tepısıp duruyo sıpam sen nasılsın canım
Kızlar benim bugün adet ağrım çok ne yazikki korkuyorum sanırım adet olucam yine olmadı
Ozamanda ağrım vardı kuzu başından sonuna kadar di negatif oldu şimdide bugün başladı bildiğin adet ağrısı umudum kalmadı hayırlısı çok mutsuzum umutluydum bu sefer Rabbim büyüktür inş bir gün bende hamile kalirimCnm du bakalım bu ağrılar olabilir..hem.adet olmadin niye olmadi diye düşünüyorsun..belkide bebegin seninle..geçen tedavi de nasıldı transfer sonrasi
Belki tutma belirtileridir hemen karamsarliga kapilma benceKızlar benim bugün adet ağrım çok ne yazikki korkuyorum sanırım adet olucam yine olmadı
Canim hiç öyle hissetmedim adet olucam die vücudum hep sinyal veriyorBelki tutma belirtileridir hemen karamsarliga kapilma bence
Cnm insallah o ağrılar iyiye işarettir her tedavi farklı eskiyi unut hem çok kişi bu belirtilerle pozitif sonuç alıyor inş sende pozitif alacaksın cnm dualarım seninleKızlar benim bugün adet ağrım çok ne yazikki korkuyorum sanırım adet olucam yine olmadı
İnş Oyle olur cnm inşCnm insallah o ağrılar iyiye işarettir her tedavi farklı eskiyi unut hem çok kişi bu belirtilerle pozitif sonuç alıyor inş sende pozitif alacaksın cnm dualarım seninle
Umutsuz olma zaten canım bu ne hemen moralini bozuyorsun daha ortada bişey yok inşallah ta hamilelik belirtileri bunlar mesela ben negatif aldığım zaman ki tedavimde transfer gününden sonraki gün sabah kalktim içimden sanki bişey kayıp gitmiş gibi hissettim ve sonuç negatif tiİnş Oyle olur cnm inşumutsuz olmak istemiyorum
Kizlar dualariniz karsi geldi mucizelerim hayata tutunmaya calisiyorlar ikiside dollenmis dualrinizi eksik etmeyin
Çok şükür cnm maşallah inss böyle devam etsinKizlar dualariniz karsi geldi mucizelerim hayata tutunmaya calisiyorlar ikiside dollenmis dualrinizi eksik etmeyin
Ayyy hadi canim inşallah bedeninde can bulsun onlarKizlar dualariniz karsi geldi mucizelerim hayata tutunmaya calisiyorlar ikiside dollenmis dualrinizi eksik etmeyin
Allah Razı olsun cnm ben zaten farkındayım zor sınavımız inş diğerine iki embriyo transferi yaptırım kuzu hersey Rabbinden elbet inş bizimde kaderimizde anne baba olmak vardır adet ağrısı çekince umutsuzlastim yoksa umudum vardı cnm hayırlısı inş sabredicem ozaman a kadar adet olmasamUmutsuz olma zaten canım bu ne hemen moralini bozuyorsun daha ortada bişey yok inşallah ta hamilelik belirtileri bunlar mesela ben negatif aldığım zaman ki tedavimde transfer gününden sonraki gün sabah kalktim içimden sanki bişey kayıp gitmiş gibi hissettim ve sonuç negatif ti
Sonra bu son tedavimdede aynı şeyi hissettim ama sonuç pozitif ti yani bence birazda psikolojik şeyler bunlar bence sen hamilesin ki inşallah ta öyledir canım şimdi sıra sende duzlarimiz seninle rabbim umutlarını karşiliksiz bırakmasın inşallah seninde yüzünü guldursun kucağını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?