2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bakk sen yaramaz kuzu ya simdiden ne yaramazliklar yapiyo.
.daha kac hafta varr..ALlah kolaylik versin cnm
Bende iyi cnm ugrasiyorum evle nazcıkla

Cnm du bakalım bu ağrılar olabilir..hem.adet olmadin niye olmadi diye düşünüyorsun..belkide bebegin seninle..geçen tedavi de nasıldı transfer sonrasi
Ozamanda ağrım vardı kuzu başından sonuna kadar di negatif oldu şimdide bugün başladı bildiğin adet ağrısı umudum kalmadı hayırlısı çok mutsuzum umutluydum bu sefer Rabbim büyüktür inş bir gün bende hamile kalirim

Kızlar benim bugün adet ağrım çok ne yazikki korkuyorum sanırım adet olucam yine olmadı
Cnm insallah o ağrılar iyiye işarettir her tedavi farklı eskiyi unut hem çok kişi bu belirtilerle pozitif sonuç alıyor inş sende pozitif alacaksın cnm dualarım seninle

İnş Oyle olur cnm inş umutsuz olmak istemiyorum
Umutsuz olma zaten canım bu ne hemen moralini bozuyorsun daha ortada bişey yok inşallah ta hamilelik belirtileri bunlar mesela ben negatif aldığım zaman ki tedavimde transfer gününden sonraki gün sabah kalktim içimden sanki bişey kayıp gitmiş gibi hissettim ve sonuç negatif ti
Sonra bu son tedavimdede aynı şeyi hissettim ama sonuç pozitif ti yani bence birazda psikolojik şeyler bunlar bence sen hamilesin ki inşallah ta öyledir canım şimdi sıra sende duzlarimiz seninle rabbim umutlarını karşiliksiz bırakmasın inşallah seninde yüzünü guldursun kucağını doldursun

Kızlar demir arkadaşımızın yeri nasılda belli degilmi oda olsa şimdi sana bol dua ederdi gunsa cim ama eminim durumunü dün öğrendi bugün onunda aklindasindir

Allah Razı olsun cnm ben zaten farkındayım zor sınavımız inş diğerine iki embriyo transferi yaptırım kuzu hersey Rabbinden elbet inş bizimde kaderimizde anne baba olmak vardır adet ağrısı çekince umutsuzlastim yoksa umudum vardı cnm hayırlısı inş sabredicem ozaman a kadar adet olmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…