2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Olmicak sin allahın izniyle

Kızlar demir arkadaşımızın yeri nasılda belli degilmi oda olsa şimdi sana bol dua ederdi gunsa cim ama eminim durumunü dün öğrendi bugün onunda aklindasindir
Gelim canım yine sayfalar ilerlemiş tabi ilerlerken güzel bir haber de var gunsa canım herşey güzel olacak bol bol hasbinallahı venimel vekil çek O herşeyin en güzelini yapar ama sen benim umudum olacaksın ve pozitif olacaksın inşallah

Canim benim ins gecen sefer olamadim bu sefer olayim ins siZkerde dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var

Günaydın inşallah olmayacaksın cnm lütfen pozitif ol

Ben çok fena hastayım cnm ya sürekli öksürüyorum sesim tamamen gitti konuşamıyorum onun dışında iyiyim şükür Nasıl gidiyor cnm fasulye kendini hissettirmeye başladı mı bulantı fln var mı
Geçmiş olsun cnm ballı limonlu ılık su iç cnm öksürüğe iyi geliyor bide bolbol oda sıcaklığında su ic cnm halsizlik ve ayaga kalkınca kısa süreli göz kararması yaşıyorum cnm çok şükür bugünümuze

Tavsiyeni yapıcam cnm çok sağol ne içeceğimi bilememiştim bende bitki çayları yasak olunca. Tansiyonun düşüyordur cnm tuzlu ayran fln iç bana da çok olur hamileyken hele ilk aylarda iyice artmıştı aç kalmamaya bak açlık iyice arttırır kese görme ne Zaman :)

Aynen cnm dikkat ediyorum teşekkürler cnm haftaya çarşamba inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…