- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.721
Olmicak sin allahın izniyleAllah Razı olsun cnm ben zaten farkındayım zor sınavımız inş diğerine iki embriyo transferi yaptırım kuzu hersey Rabbinden elbet inş bizimde kaderimizde anne baba olmak vardır adet ağrısı çekince umutsuzlastim yoksa umudum vardı cnm hayırlısı inş sabredicem ozaman a kadar adet olmasam
Hiç bitmiyo bu uğraşlar di mi sanırım en rahat zamanımızdayızBakk sen yaramaz kuzu ya simdiden ne yaramazliklar yapiyo.
.daha kac hafta varr..ALlah kolaylik versin cnm
Bende iyi cnm ugrasiyorum evle nazcıkla
Gelim canım yine sayfalar ilerlemiş tabi ilerlerken güzel bir haber de varKızlar demir arkadaşımızın yeri nasılda belli degilmi oda olsa şimdi sana bol dua ederdi gunsa cim ama eminim durumunü dün öğrendi bugün onunda aklindasindir
Canim benim ins gecen sefer olamadim bu sefer olayim ins siZkerde dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim varGelim canım yine sayfalar ilerlemiş tabi ilerlerken güzel bir haber de vargunsa canım herşey güzel olacak bol bol hasbinallahı venimel vekil çek O herşeyin en güzelini yapar ama sen benim umudum olacaksın ve pozitif olacaksın inşallah
Günaydın inşallah olmayacaksın cnm lütfen pozitif olAllah Razı olsun cnm ben zaten farkındayım zor sınavımız inş diğerine iki embriyo transferi yaptırım kuzu hersey Rabbinden elbet inş bizimde kaderimizde anne baba olmak vardır adet ağrısı çekince umutsuzlastim yoksa umudum vardı cnm hayırlısı inş sabredicem ozaman a kadar adet olmasam
Günaydın cnm inş kuzuGünaydın arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar
Günaydın Can'lar dün netimde problem vardı giremedim hiç nasılsınız bakalım :)
Günaydın kızlar. Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah. Transfer bekleyenler sonuç bekleyenler yeni başlayanlar hepsi pozitif olsunbebek kaynasın buralar
slm cnm iyiyim şükür sen nasılsınGünaydın Can'lar dün netimde problem vardı giremedim hiç nasılsınız bakalım :)
Ben çok fena hastayım cnm ya sürekli öksürüyorum sesim tamamen gitti konuşamıyorum onun dışında iyiyim şükür Nasıl gidiyor cnm fasulye kendini hissettirmeye başladı mı bulantı fln var mıslm cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Geçmiş olsun cnm ballı limonlu ılık su iç cnm öksürüğe iyi geliyor bide bolbol oda sıcaklığında su ic cnm halsizlik ve ayaga kalkınca kısa süreli göz kararması yaşıyorum cnm çok şükür bugünümuzeBen çok fena hastayım cnm ya sürekli öksürüyorum sesim tamamen gitti konuşamıyorum onun dışında iyiyim şükür Nasıl gidiyor cnm fasulye kendini hissettirmeye başladı mı bulantı fln var mı
Tavsiyeni yapıcam cnm çok sağol ne içeceğimi bilememiştim bende bitki çayları yasak olunca. Tansiyonun düşüyordur cnm tuzlu ayran fln iç bana da çok olur hamileyken hele ilk aylarda iyice artmıştı aç kalmamaya bak açlık iyice arttırır kese görme ne Zaman :)Geçmiş olsun cnm ballı limonlu ılık su iç cnm öksürüğe iyi geliyor bide bolbol oda sıcaklığında su ic cnm halsizlik ve ayaga kalkınca kısa süreli göz kararması yaşıyorum cnm çok şükür bugünümuze
Aynen cnm dikkat ediyorum teşekkürler cnm haftaya çarşamba inşallahTavsiyeni yapıcam cnm çok sağol ne içeceğimi bilememiştim bende bitki çayları yasak olunca. Tansiyonun düşüyordur cnm tuzlu ayran fln iç bana da çok olur hamileyken hele ilk aylarda iyice artmıştı aç kalmamaya bak açlık iyice arttırır kese görme ne Zaman :)
Maşallah güzel haberlerle gel inş cnm ama ben inanıyorum öyle olacak zaten sana ne dediysem çıktı dimi :)Aynen cnm dikkat ediyorum teşekkürler cnm haftaya çarşamba inşallah
Amin cnm inşallah ayy evet ya inşallah bundan sonrada çıkar cnmMaşallah güzel haberlerle gel inş cnm ama ben inanıyorum öyle olacak zaten sana ne dediysem çıktı dimi :)
Amin cnm inşallah ayy evet ya inşallah bundan sonrada çıkar cnm
Allah sana da nasip edecek inşallah cnm dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?