2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlarrr nasılsınız bugün sakın kalmış burası.bu arada ben adet oldum bugün itibariyle ve cuma günü hastaneye gidecem rapor için inşallah hayırlara vesile olur. Hiç içimden tekrar denemek gelmiyor hiç hevesim kalmadı elimde 3 kutu menapour var sırf onların süresi geçmesin diye yaptıracak ama dediğim gibi içimden hiç tüp yaptırmak gelmiyor yine o rezillikler mide bulandırıcı hallere düşmek inşallah son olur eğer bu tedavide olmazsa eşimi ikna edebilirsem evlatlık için başvuru yapmak istiyorum

Al bendende o kadar bende evlat edinmek isteyorum eşim tedavi die tuturuyor ben tutmadı dedikçe o üçüncü de iki koydurucaz inş ozaman olur diyor nasıl ikna ederim die düşündüm bundan bi kaç gün önce Dirt yıllık evli olucaz belki tadabilirsiniz sürecindeyiz die böyle düşünüyor hakkında hayirlisi cnm inş olumlu haberler alirsin

Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun biliyorum çok zor süreçlerden geçiyoruz ama sonucu düşününce yeniden gucleniyoruz inss seninde bu sefer olacak Allahın izniyle dualarım seninle Allah yardımcınız olsun cnm

Cnm inşallah pozitif haberini okuruz buradan test tarihin ne zamandı cnm

Ben çok fena hastayım cnm ya sürekli öksürüyorum sesim tamamen gitti konuşamıyorum onun dışında iyiyim şükür Nasıl gidiyor cnm fasulye kendini hissettirmeye başladı mı bulantı fln var mı

Ahh cnm.o kadat Ilerledimi rahatsızlığın..bi am önce duzelirsin Insallah

Kızlar hakkınizda hayırlısı olsun Insallah bu defa gelir bebisleriniz

Kızlar bende cumartesi rahim flim için randevu aldım
Bide doktorum istemedi ama ben şişli etfal den randevu aldim orda genetik test yapiliyormuş onuda yaptiricam gerci herşey için çok geç embriyolarim dondurulmuş sonuçta ama ne biliym kafam takıldı
Kızlar genetik test yaptiranlar varsa aranızda bu testin adı nedir sonuç adı felan nebiliym bilgimde yok bu konuda

Kızlar haberleri izledinizmi her doğum yapan anne olmuyor başlıklı bi haber
Kadın doğum yapıp bebeğini poşete koyup odunluga atmış kanaması kesilmeyince doktora gitmiş doktor anlamış doğum yaptığını itıraş etmek zorunda kalmış ama herşey için artık çok geç olmuş bebek olmuş
Şuanda akşam ezanida okunuyor çok sinirliyim
Ey merhametine kudretine sığındığım rabbim demekki sen böyle uygun görüyorsun kaderlerimizi böyle yazdın hamd olsun isyankar değiliz ama eminim sizde bende rüyamızda bir bebek görürken bile içim titriyor severken işte bu Allahtan korkmaz kuldan utanmaz insanlarda poşete koyup öldürüyor yavrusunu çok sinirliyim şuan çok biz o bebek için neler çekeyiyoruz rabbim sen gör

Bende adet oldum bugün cuma günü doktora gidecem rapor için hemde genetik test ve rahim filmi de cektirecem

O haberi bende gördüm dedim ki keşke istemediğin o bebeği gidip yetimhanede versen de bi Müslümanın annelik isteği özlemi son bulsaydı diye ne bileyim cook üzüldüm hem kendi adıma hem bebek adına

Bende adet oldum bugün cuma günü doktora gidecem rapor için hemde genetik test ve rahim filmi de cektirecem
İyiymiş canım rabbim bu defa merhamet etsin bizlere burdakı dünyanın her neresinde evlat hasretiyle yanan tüm insanlara bana sana burdaki arkadaşlarımıza rabbim kendi katından lutuf ve keremiyle tertemiz ve mübarek çocuklar nasıp etsin insallah

Aminnnnnnnnnn

cnm inşallah rahim filmi temiz çıkar genetik test deniliyor zaten cnm öyle dedinmi yaparlar cnm inss hakkında hayırlısı olsun cnm

Ben izlemedim ama eşim söylemişti ikimizde çok üzüldük ne vicdansız insanlar var bence onlar asla anne değiller annelik dogurmayla olunmuyor sadece böyle insanları idam etseler bir gram uzulmem Allah beter etsin inşallah

Amin aynen öyle canim cok hakışın
İnşallah rahım flmi de bi sorun olmaz ben ekim de ameliyat oldum tüplerim baglandi doktorda embriyo kaliten iyiydi neden aceba düşük yaptın ameliyat sırasında içinde çok yapisiklik vardı bi ihtimal olabilir aceba tüpleri baglayamadikmi oyuzden birdaha rahim flmi çekmen gerek dedi inşallah öyle bi durum olmaz bir daha ameliyat kaldırırım bünyem bilemiyorüm
Bende aileden gelen bi hastalık var akdeniz ateşi doktorum tup bebeğe bi engeli yok dedi ama kafama bir sürü şey takılıyor aceba ondanmi bundanmi diye
Son tedavimde 4 embriyo oluştu 1 tanesi malumunuz düştü 3 tane duruyor yani genetik test yapsam da kendime artık bi faydası yok ama kafamdaki sorular gider bari biraz yada allah korusun genetik te sorun çıkarsa donmuşlarimi yükleme yaptırmam yeni tedaviye geçerim tabi allahın izniyle gerek kalmaz insallah

Canim ben genetik tahlilleri yaptirdim yakin zamanda.
Karyotip tahlili esli veriliyor.
MTHFR 677 mutasyon
Faktor v leiden mutasyonu
Protrombin (faktor H-G20210A) mutasyonu
Antikardiyoplipin İgG/İgM
Lupus antikoagulant
Yazdigim bu tahlilleri sadece kadin yaptiriyor. Benim doktorum bunlari istedi canim

Bu arada bende 19 yildir akdeniz atesi (fmf) var. Bununla ilgisi yok deniyor ama colsium ilaclarinin etkisi olabiliyormus, bunun disinda hipotirodi rahatsizligimda var. Yumurtalik rezervini etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…