2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

cnm inşallah rahim filmin temiz çıksın benimde tuplerimde sorun vardı biri alınmıştı zaten diğerini de Dr alacam diye laporoskopi yaptı ama almadı actim dedi inss genetik testlerinde temiz ciksin cnm aklında hiçbir soru işareti kalmadan yeni tedaviye baslarsin inşallah

Sağol canım allah razı razı olsun insallah
Benimkileri almak istemişler ama ben daha öncede çok ameliyat oldugum için içim çok yapisikmış oyuzden bağladık dedi oda kesin degilmiş

Bu arada bende 19 yildir akdeniz atesi (fmf) var. Bununla ilgisi yok deniyor ama colsium ilaclarinin etkisi olabiliyormus, bunun disinda hipotirodi rahatsizligimda var. Yumurtalik rezervini etkiliyor.
Yaaa demek senede de ailende de varmı ki
Bizimkilerde neredeyse herkeste var ama doktorum bununla hiç ilgisi yok dedi bilemedimki cohcuhim dispert kullanıyorum bende sen nerde yaptırdın canım nekadar zaman sonra çıktı sonucun bide son soru canım artık donmuşlara faydası olurmu genetik testin

Adet günün geçti mi ve kaç gün geçti geçtiyse ve hala olmadıysan bence yüksek ihtimalle hamilesin seni umutlandirmak istemem ama
Canim adet tarihim daha geçmedi tüp bebekte dokuzuncu günüm yarın on olacak iki gündür adet ağrım çok tu bugün daha iyiydi korktum adet olucam die çünkü ilinde kanama oldu negatif du şimdide bize hissetmiyorum idrara da cesaretim yok cumartesi sabah test yapıcam hayirlisiyla

Hadi bakalım rabbim yardimcin olsun hakkında hayirli olsun hayirsizsada rabbim bendi yanından hayra çevirsin inşallah bu defa muradına erersin

Hadi bakalım rabbim yardimcin olsun hakkında hayirli olsun hayirsizsada rabbim bendi yanından hayra çevirsin inşallah bu defa muradına erersin
Allah bin kere razi olsun inş hepimiz muradimiza ereriz cnm kendim için ne kadar istiyorsam burada beni anlayan arkadaşlar için de en az okadar istiyorum ...kim bu uğurda mücadele veriyorsa Rabbim nasip etsin

Canim ben karyorip tahlili haric hepsini cerrahpasada yaptirdim sonuclar daha cikmadi cunku 1 ay 1.5 ay kadar suruyor sonuclarin cikmasi.karyotip tahlili icin ekime gun verdi o sonucunda cikmadi 1 ayi bulcak zaman kaybi daha fazla olmasin diye karyotipi tedaviye basladigim yerde yaptirdik. Benim ailemde fmf yok sadece bende var bende tasiyiciyim, hastasi degilim esasinda. Yillar sonra cerrahpasa babamin fmf tahlili genetik astirmasinin yapilmasni istedi sonucun cikmasini bekliyoruz canim. Eve dispert kullaniyorum canim. Bahar ve yazin yagan yagmurlarda sizilarim oluyor

flzask2003 evet cnm ya hastalık fena oldu bgn daha iyi kalktım ama gün içinde iyice ilerlemez inş öksürük azaldı ama bitmedi bir türlü
aminebusra cnm genetik testte dna olarak bşy çıkmasa bile belki pıhtılaşma vardır o çıkar düşüğün en önemli sebeplerindendir pıhtılaşma da ve sende Akdeniz anemisi varmış ya cnm olma ihtimali yüksek ama korkma çıkarsa bende de var kan sulandırıcıları kullanınca sıkıntı kalmıyor bitanem Yavrum benim bu sefer olucak cnm inşallah test gününü bekliyorum dört gözle :))

yazamadim kizlar cok ozur .dun aramadilar bi terslik olursa arariz demislerdi bugun ikide gelmemi istediler.simdi yoldayim ikide bi aksilik olmazsa transferim olcak dualrinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle donelim
Cnm maşallah çok sevindim inss sımsıkı tutunsunlar bebislerin sana Allah işini rast getirsin tam o saatte senin için dua edecem cnm

Cnm maşallah çok sevindim inss sımsıkı tutunsunlar bebislerin sana Allah işini rast getirsin tam o saatte senin için dua edecem cnm
Canim bende tam sana cvp yaziyordum Allah razi olsun .ama yine de endiseliyim doktorum ikiside devam ederse transfer ederim dedi bir taneye taraftar degilim ben tfansfer olmayi cok istiyirum ins bi aksilik olmaz hersey yolindadir bebeklerimi alir gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…