2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ay bitanem haydi güzel haberlerle gelirsin inşallah dua edelim bol bol Kuran okuyalım inş transferin olsun hayırlısıyla

yazamadim kizlar cok ozur .dun aramadilar bi terslik olursa arariz demislerdi bugun ikide gelmemi istediler.simdi yoldayim ikide bi aksilik olmazsa transferim olcak dualrinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle donelim

Canim. Coksevimdi m Maasallah transfer zamanina kadar gelmişler..insallah olmazbi aksilik alir gelirsin bebislerini...dualarimiz sizinle

cnm inşallah transferin olacak Allahın izniyle

Sagol canım insalah zaten o kurumu hic dusunmedim sisstemde iyi bir hekm var diyorlar onunla gorsecegim kafama yatarsa

Arkadaslar ancak net buldum telimde net bitmis.ben transfer oldum iki tane bebegimi aldim geldim hepnizie cok teskkur ederrim yanimda oldugunuz icin ins pozitif alirim
Oleeeeeyyyy oldu işte bitanem oldu bende Yasin okudum sana çok çok dua ettim olacak inş olacak o yaramaz minik savaşçılarda tutunacak:)))

Arkadaslar ancak net buldum telimde net bitmis.ben transfer oldum iki tane bebegimi aldim geldim hepnizie cok teskkur ederrim yanimda oldugunuz icin ins pozitif alirim

HAyırlı olsun cnmm hadi Insallah bu defa olacak dualarimizla Insallah..senide hamis olarak yazicam RAbbim yar ve yardincin olsun
Oo bebek buraya gelecek başkA yolu yokkkk

1 - rosebady------------ HAMİLE
2 - Yavrum benim-------TEST GÜNÜ 20 AĞUSTOS
3 - ahha -----------------TEST GÜNÜ 27 AĞUSTOS
4 - gunsa -----------------TEST GÜNÜ 30 AĞUSTOS

5 - yasemintt------------TRANSFER TARİHİ 28 AĞUSTOS

6 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak

7 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.

8 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..

9 - cakırfoto---------------- ?

10 - s_akaydin76 ----------- ?

arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..

29 u canım yanlış yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…