- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.781
Ay bitanem haydi güzel haberlerle gelirsin inşallah dua edelim bol bol Kuran okuyalım inş transferin olsun hayırlısıylaCanim bende tam sana cvp yaziyordum Allah razi olsun .ama yine de endiseliyim doktorum ikiside devam ederse transfer ederim dedi bir taneye taraftar degilim ben tfansfer olmayi cok istiyirum ins bi aksilik olmaz hersey yolindadir bebeklerimi alir gelirim
Tesekkur edrim canimm Allah razi olsun iins iyi haberlerle gelirim dualriniz benimle biliyirumAy bitanem haydi güzel haberlerle gelirsin inşallah dua edelim bol bol Kuran okuyalım inş transferin olsun hayırlısıyla
yazamadim kizlar cok ozur .dun aramadilar bi terslik olursa arariz demislerdi bugun ikide gelmemi istediler.simdi yoldayim ikide bi aksilik olmazsa transferim olcak dualrinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle donelim
cnm inşallah transferin olacak Allahın izniyleCanim bende tam sana cvp yaziyordum Allah razi olsun .ama yine de endiseliyim doktorum ikiside devam ederse transfer ederim dedi bir taneye taraftar degilim ben tfansfer olmayi cok istiyirum ins bi aksilik olmaz hersey yolindadir bebeklerimi alir gelirim
Cnm senin için 7 tane ayetel kûrsi okudum Allah kabul etsin inşallah embiriyoların sımsıkı tutunsunlar sağlıkla hamile kal inşallahTesekkur edrim canimm Allah razi olsun iins iyi haberlerle gelirim dualriniz benimle biliyirum
Hadi hayırlı olsun insallahyazamadim kizlar cok ozur .dun aramadilar bi terslik olursa arariz demislerdi bugun ikide gelmemi istediler.simdi yoldayim ikide bi aksilik olmazsa transferim olcak dualrinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle donelim
Sagol canım insalah zaten o kurumu hic dusunmedim sisstemde iyi bir hekm var diyorlar onunla gorsecegim kafama yatarsaCanım hayırlısı ile inşallah kavuşursun bebisinee inşallah herkes kavusur canım mersin de lütfen necip öztürk te deneme parana umutlarına yazık ben ilk deneme yi orda yaptım adetin 6.gününde başladı hangi dr duysa şok oluyor en fazla 4.günde başlanır nasıl başladı aklım almıyor diyor ama yine sen bilirsin rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizi insaflı doktorlala karşılaştırsın listeyi mart ayından beri takip ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah
Insallah canim Sağolcnm arkadaşım amin inşallah teşekkürler rabbim inşallah sanada yaşatsın
amin cnm inşallah teşekkürler
Hamarat kizimiz eline saglikNeyse tedavi öncesinde en azından temizlik yapmış oldum parça parça yapıp bitiririm tedavide rahat ederim
Allsh razi olsun canim benim bak karsi grldi dualrin iki bebegimide aldim geldimCnm senin için 7 tane ayetel kûrsi okudum Allah kabul etsin inşallah embiriyoların sımsıkı tutunsunlar sağlıkla hamile kal inşallah
Insallah canim iyi haberlerii duyarizArkadaslar ancak net buldum telimde net bitmis.ben transfer oldum iki tane bebegimi aldim geldim hepnizie cok teskkur ederrim yanimda oldugunuz icin ins pozitif alirim
Allah razi olsun cok saolun cok garip duygular icindeyim ins bu sefer olcakCanim. Coksevimdi m Maasallah transfer zamanina kadar gelmişler..insallah olmazbi aksilik alir gelirsin bebislerini...dualarimiz sizinle
Oleeeeeyyyy oldu işte bitanem oldu bende Yasin okudum sana çok çok dua ettim olacak inş olacak o yaramaz minik savaşçılarda tutunacak:)))Arkadaslar ancak net buldum telimde net bitmis.ben transfer oldum iki tane bebegimi aldim geldim hepnizie cok teskkur ederrim yanimda oldugunuz icin ins pozitif alirim
Arkadaslar ancak net buldum telimde net bitmis.ben transfer oldum iki tane bebegimi aldim geldim hepnizie cok teskkur ederrim yanimda oldugunuz icin ins pozitif alirim
29 u canım yanlış yazmışım
1 - rosebady------------ HAMİLE
2 - Yavrum benim-------TEST GÜNÜ 20 AĞUSTOS
3 - ahha -----------------TEST GÜNÜ 27 AĞUSTOS
4 - gunsa -----------------TEST GÜNÜ 30 AĞUSTOS
5 - yasemintt------------TRANSFER TARİHİ 28 AĞUSTOS
6 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak
7 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.
8 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..
9 - cakırfoto---------------- ?
10 - s_akaydin76 ----------- ?
arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..
maşallah cnm maşallah çok sevindim inşallah sımsıkı tutunsunlar yavrular gözün aydın cnmArkadaslar ancak net buldum telimde net bitmis.ben transfer oldum iki tane bebegimi aldim geldim hepnizie cok teskkur ederrim yanimda oldugunuz icin ins pozitif alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?