- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.801
Sağlıcakla tutunsunLar inş canimAllah razi olsun cok saolun cok garip duygular icindeyim ins bu sefer olcak
Canim ben karyorip tahlili haric hepsini cerrahpasada yaptirdim sonuclar daha cikmadi cunku 1 ay 1.5 ay kadar suruyor sonuclarin cikmasi.karyotip tahlili icin ekime gun verdi o sonucunda cikmadi 1 ayi bulcak zaman kaybi daha fazla olmasin diye karyotipi tedaviye basladigim yerde yaptirdik. Benim ailemde fmf yok sadece bende var bende tasiyiciyim, hastasi degilim esasinda. Yillar sonra cerrahpasa babamin fmf tahlili genetik astirmasinin yapilmasni istedi sonucun cikmasini bekliyoruz canim. Eve dispert kullaniyorum canim. Bahar ve yazin yagan yagmurlarda sizilarim oluyor
Ayy canim duygulandirdin beni Allah razi olsun doktitumda dedi jki yumurtanda savasci cikti ins boyle devam ederler dedi benim de dualarim seninle ins poxitif olcakOleeeeeyyyy oldu işte bitanem oldu bende Yasin okudum sana çok çok dua ettim olacak inş olacak o yaramaz minik savaşçılarda tutunacak:)))
Ssol canim ins once senden guzel haber alalimSağlıcakla tutunsunLar inş canim
Amin bitanem hepimizin olacak inşAyy canim duygulandirdin beni Allah razi olsun doktitumda dedi jki yumurtanda savasci cikti ins boyle devam ederler dedi benim de dualarim seninle ins poxitif olcak
Sorma ben buralar hergün ya biri bana geliyor yada bir yerlere davetliyimPekk sessiz kalmış buralar
İnş kuzu umudum tokk adet olcam gibi Ama Rabbim büyüktür belki de Şenlendiririm inş inş
Ayyy inşallah inanki bugün özellikle senide içimden geçirdim Allahm inşallah yarın sonuç pozitif olsun diyeİnş kuzu umudum tokk adet olcam gibi Ama Rabbim büyüktür belki de Şenlendiririm inş inş
Allahim izniyle yarın 9 da çekilecekflzask2003 arada bir salla bebeğim burayı yoksa kimse gelmicek
aminebusra sen naptın cnm Rahim filmi ne Zaman çekilecek ne Zaman başlıcan ilaçlara
Aynen inşallah hamile arkadaşlarımız çoğalır ve bize dua ederler tecrubeleriyle fikir verirler allahın izniyleİnşallah güzel haberler ver cnm benimde içimde bir ümitsizlik psikolojim oyın oynuyor galiba negatifi görürsem fazla sarsılmayayım diye heralde :) yarın erkenden hayırlı haberlerini bekliyoruz bize de umut ol hem hemde bir hamile duası daha katılsın aramıza :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?