2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ayyy kızlar kusura bakmayın bugün çok yoğun geçti mesajlara yeni bakıyorum
Gunsa canım trasferin hayırlı uğurlu olsun insallah rabbim sana bu defa nasip etsin inşallah hamile kalırsın ve bize tedavide olan ve basliçak olan arkadaşlarına hamile duası yaparsın allahın izniyle

Oleeeeeyyyy oldu işte bitanem oldu bende Yasin okudum sana çok çok dua ettim olacak inş olacak o yaramaz minik savaşçılarda tutunacak:)))
Ayy canim duygulandirdin beni Allah razi olsun doktitumda dedi jki yumurtanda savasci cikti ins boyle devam ederler dedi benim de dualarim seninle ins poxitif olcak

İnşallah güzel haberler ver cnm benimde içimde bir ümitsizlik psikolojim oyın oynuyor galiba negatifi görürsem fazla sarsılmayayım diye heralde :) yarın erkenden hayırlı haberlerini bekliyoruz bize de umut ol hem hemde bir hamile duası daha katılsın aramıza :)))

flzask2003 arada bir salla bebeğim burayı yoksa kimse gelmicek
aminebusra sen naptın cnm Rahim filmi ne Zaman çekilecek ne Zaman başlıcan ilaçlara
Allahim izniyle yarın 9 da çekilecek
Canim ben donmuşlarla başlıcam insalah
Rahım filmini doktora göstericem bakalım ne zaman derse oyle yapıcam insalah bi aksilik olmassa başlar heralde bilemedimki şimdi

Aynen inşallah hamile arkadaşlarımız çoğalır ve bize dua ederler tecrubeleriyle fikir verirler allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…