- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Cnm ben 5 gündür estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var.geçen tedavide rahim kalınlığı inceydi ekstra bantla kalınlaştırdılar o Yüzden erken çağırdı kontrole doktor.benim 2 tane 5. Gün embriyosu var.çok korkmama rağmen ikisini transfer ettirmeyi düşünüyorum eğer tabi sağlıklı çözülürlerse.
canım dr na danış normalde başağrısı olduğunda kesiyorlar ilacıbedazzld01 Hayırlı olsun inşallah, listemiz bol bebekli olsun :)
Bende kist çıktı diye ertelemiştik tedaviyi, yasmin kullanıyorum 5 gündür. Ama yan etkileri mahvetti, mide bulantısı ve baş ağrısından bıktım. 18 inde kontrolüm var nasıl o güne kadar kullanıcam bilmiyorum.
Esmerim merhaba senin hangi gündü transfer? Benim 7 mart 3.gün embriyosu.:) inşallah beraber doğuma da gideriz
Tamam anımsadım senin de 3. gün embriyosu. Bugün 6. günün filan sanırım.Esmerim merhaba senin hangi gündü transfer? Benim 7 mart 3.gün embriyosu.
benimde 3. gün embriyosu transfer 3 martta oldu perşembe günü. kısmetse önümüzdeki salı test yaptırıcaz inş tutmuşturEsmerim merhaba senin hangi gündü transfer? Benim 7 mart 3.gün embriyosu.
evet :)Tamam anımsadım senin de 3. gün embriyosu. Bugün 6. günün filan sanırım.
evet :)
Aynen oyle oluyor canim bendede oyle oldubugün adet olmam gerekiyor ama olmadı daha yaa beklediğimi görünce gelmekten vazgeçti heralde
Merhaba arkadaşlar herkesin hayırlı olsun tewdavisi bebisi.bende tedavi görüyorum yumurta toplandi .donduruldu.simdi ayin 17 histeroskopi olucak.sonrasinda teanafer ne zaman oluyor kac gun sonra. Yumurta toplamadan sonra adetim erken geldi benim normalde 21olmam gereken pazartesi oldu.transfer icin bir ay daha mi beklicem adet gormeyi yoksa histodan sonra transfer olur mu acaba
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım.öncelikle isteyen herkesin bebek sahibi olmasi dileğiyle..bende 25 Marta ege universitesi tüp bebek merkezinden randevu aldım ocak ayında. Önerebileceginiz doktor varmi nasıl işliyor süreç .ilk defa gideceğim 2 senedir deniyoruz eşimde varikosel ve sperm hareketliliği sorunu var bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
Merhaba Kızlar ,
Bende aranıza katılıyorum .
Benımde hıkayem şöyle kısaca anlatayım .
5 yıllık evlılıyım .1 yıl 3 aydır korunmuyoruz. Esımınde benım gereklı tum tahlıller yapıldı . Hıcbır sorun cıkmamasına ragmen gebe kalamadım . 4 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım .sonuc alamayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdık . Regl olmamı beklıyoruz .Olduktan sonra 1.gunu tedavıye baslıyacagım .Bugun doktorum ıle on gorusme yaptık .
Hepimizn saglkli ve hayrli bebisleri olr inşallah bnde tüp bebek tedavisine baslicam aranzda çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran yada yaptircaklar varmi acaba :)
bugün adet olmam gerekiyor ama olmadı daha yaa beklediğimi görünce gelmekten vazgeçti heralde
Transferi saymazsak 2. gün bugün. Zaman geçmiyooor.
flzask2003 slm cnm nasilsin yanlış hatirlamiyorsam bugün Dr a gidecektin inss sorun yoktur da hemen baslarsin tedavine cnm guzel haberini bekliyorum
İnşallah güzel haberlerle dolar mesajlar. Hemen hemen peşpeşe tahlil zamanları benimde haftaya çarşamba 12.günde yapacağım daha erken de belli oluyormuş ama cesaretim yokbenimde 3. gün embriyosu transfer 3 martta oldu perşembe günü. kısmetse önümüzdeki salı test yaptırıcaz inş tutmuştur
Anin canım, bugün 11de çatlatma iğnesi vurulucam cuma günü saat 10da opu yapılacak. İnşallah hepsi kalitelidir.Çok az kalmış. İnşallah hepsi kalitelidir.
Hosbulduk cnm amin inşallah hepimz güzel sonuçlar verrz en kısa zamandahepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..
inşallah tedavileriniz sorunsuz ilerlerr hayırlısyla bebiş haberleriniz verirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?