2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canım dr na danış normalde başağrısı olduğunda kesiyorlar ilacı

Hiç dondurulmuşum yok. 5. günü gören 6. embriyomun gelişimleri yavaşmış, dondurmadılar.

benimde yok dondurulmuş devam etmedi gelişimleri o yüzden donduramadık inş transfer edilenler tutar. valla sayılı gün çabuk geçer derler ama hiçte geçmiyo daha 6 gün var bişey de yapamıyoruz ki aklımızdan çıksın her hareket kısıtlı sürekli aklımızda

flzask2003 slm cnm nasilsin yanlış hatirlamiyorsam bugün Dr a gidecektin inss sorun yoktur da hemen baslarsin tedavine cnm guzel haberini bekliyorum

arkadaşlar yeni bir konu açtım beraber dua etmek için katılmak isteyenleri bekliyorum

Hadi havamız değişsin. Çocuğumuz olunca ismini ne koyacağımızdan bahsedelim mi?

Hepimizn saglkli ve hayrli bebisleri olr inşallah bnde tüp bebek tedavisine baslicam aranzda çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran yada yaptircaklar varmi acaba :)

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..
inşallah tedavileriniz sorunsuz ilerlerr hayırlısyla bebiş haberleriniz verirsiniz..

bugün adet olmam gerekiyor ama olmadı daha yaa beklediğimi görünce gelmekten vazgeçti heralde

bekliyincee gelmiyoo yaa bende bekliyorumm bakim zamanındamı gelecek bekletecekmi

Transferi saymazsak 2. gün bugün. Zaman geçmiyooor.

cnm en zor transfer sonrası haklısınn öyle böyle geçecek ..
inşallah bebişin sana tutunmaya calışıyodur

flzask2003 slm cnm nasilsin yanlış hatirlamiyorsam bugün Dr a gidecektin inss sorun yoktur da hemen baslarsin tedavine cnm guzel haberini bekliyorum

slm cnm sağol iyiyim evt bugünde giddik muayeb-en oldum çok şükür bi sıkıntı yokmuş
rezervin iyi dedi.rahim duavrın kalınlaşmıs yakında adet olursun dedi 17 si zaten olmam gereken gün..
3 sene sonra tekrar tüp bebek merkezine gitmek çok heyecanlandırdı bizi eşimle.
Allah nasip ederse regli olunca gidicem bakıcam bi sorun yoksa başlıycaz şimdi bi kaç kan tahlili verdim onları yaptırcam işte.sağol merak edip sordugun için cnm..
sen nasılsın neler yapıyosun

Merhaba arkadaslar, bugun kontrole gittim yumurtalarim cok tepki verdigi icin yumurta toplamadan sonra transferimi %60 nisan ayina sarkabilecegini soyledi doktorum.Yani olusacak olan embriyolarimi donduracaklar oyle olur ise.Dedim saglikla gelsin de hayirlisi ne zamansa ozaman olsun.

benimde 3. gün embriyosu transfer 3 martta oldu perşembe günü. kısmetse önümüzdeki salı test yaptırıcaz inş tutmuştur
İnşallah güzel haberlerle dolar mesajlar. Hemen hemen peşpeşe tahlil zamanları benimde haftaya çarşamba 12.günde yapacağım daha erken de belli oluyormuş ama cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…