- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.821
Haydi sende yrn güzel haberler ver arkadaşım inş filminde tertemiz çıkar :)Allahim izniyle yarın 9 da çekilecek
Canim ben donmuşlarla başlıcam insalah
Rahım filmini doktora göstericem bakalım ne zaman derse oyle yapıcam insalah bi aksilik olmassa başlar heralde bilemedimki şimdi
Saol canim allah razı olsunHaydi sende yrn güzel haberler ver arkadaşım inş filminde tertemiz çıkar :)
İnşallah kuzu Allah Razı olsun hepinizdenAyyy inşallah inanki bugün özellikle senide içimden geçirdim Allahm inşallah yarın sonuç pozitif olsun diye
Değildir inş cnm sen transferden sonra kan sulandırıcı ilaçlar kullanmışmıydın cnmSaol canim allah razı olsun
Benim tüplerim bağlanmışti sonraki denememde de tutmustu bilisunuz zaten düştü sonra doktorum da rahim flmi ni yine çek ben daha öncede çok ameliyat lar gecirdıgim için içim çok yapisikmış hatta tuplerini kesmek degil almak isterdik ama yapamadık yapışıklik yüzünden o yüzden aceba tüplerinı baglayamadimı diye şüphelenince oyuzden çek dedi inşallah ameliyatim dan dolayı sorun olmamıştır da direk tedaviye başlarım yoksa bana yine ameliyat yolu görünür ki inşallah öyle degildir
Yok kullanmadımDeğildir inş cnm sen transferden sonra kan sulandırıcı ilaçlar kullanmışmıydın cnm
Ya bende bu drları anlamıyorum aslında sen tahlil yapılmasan bile risk grubundasın pıhtılaşma olma ihtimali yüksek niye vermediler o kaybettiğin yavrucağı bu yüzden kaybettin belki bu sefer tahlilin yetişmese bile drdan kan sulandırıcı ilaçları iste cnm ya da bilgi al bilmiyorum bana zaten drunun düşük olmasına rağmen kromozom testlerine gerek yok demesi de bi acaip geldi dur bakalım cnm yrn inş rahim filmin tertemiz çıkarda yeni tedavinde hiç birşey atlanmadan hayırlısıyla evladına kavuşursun bir an drların gözünde sadece dolardan ibaretimişiz hislerim geri geldi celallendim kusura bakma kuzum :)Yok kullanmadım
Hatta hiç bişey kullanmadım naturel silkrus oldum sadece folbiol bide glifor kullandım onları zaten Normalde de kullanıyordum hatta şimdi bile kullaniyorum
Hayir canım olurmu öyle sey ne kusuruYa bende bu drları anlamıyorum aslında sen tahlil yapılmasan bile risk grubundasın pıhtılaşma olma ihtimali yüksek niye vermediler o kaybettiğin yavrucağı bu yüzden kaybettin belki bu sefer tahlilin yetişmese bile drdan kan sulandırıcı ilaçları iste cnm ya da bilgi al bilmiyorum bana zaten drunun düşük olmasına rağmen kromozom testlerine gerek yok demesi de bi acaip geldi dur bakalım cnm yrn inş rahim filmin tertemiz çıkarda yeni tedavinde hiç birşey atlanmadan hayırlısıyla evladına kavuşursun bir an drların gözünde sadece dolardan ibaretimişiz hislerim geri geldi celallendim kusura bakma kuzum :)
Kıyamam bitanem ya rabbim o bebeğini unutturacak canlı kanlı tatlı hayırlı bir Bebek nasip etsin bu sefer inşallah ama tahlil sonucu yetişmezse bile drundan iste kan sulandırıcı bir zararı yok sonuçta ben dokuz ay yaptım tedbiri elden bırakmamak gerekHayir canım olurmu öyle sey ne kusuru
Sizler olmasaydınız ben pıhtılaşma nin bile ne olduğunu bilmezdim doktorlar ne dese kuzu kuzu yapıyoruz vicdanlarına kaldık tabi önce rabbimin merhametine eee
Rabbim bile demiŞ tedbir elden demiş
Şişli etfal den soruşturdum genetik test yapıyormuş randvur aldım genetik test yaptırmak istiyorum diycem tmm derse yaparsa kan pihtilasmasi testini de sorucam insallah orasi pıhtı testide yapar
Ve inşallah sonuç tedavime yetişir bakalım yaaa kısmet nasip o bebek dusmeşeydi nerdeyse 5 aylik olucaktı
Haklisin kesinlikle soylicem allah razı olsun canım sizler olmazsanız 5 . Tedavimi yapıcam ama halen cahilimKıyamam bitanem ya rabbim o bebeğini unutturacak canlı kanlı tatlı hayırlı bir Bebek nasip etsin bu sefer inşallah ama tahlil sonucu yetişmezse bile drundan iste kan sulandırıcı bir zararı yok sonuçta ben dokuz ay yaptım tedbiri elden bırakmamak gerek
Haklisin kesinlikle soylicem allah razı olsun canım sizler olmazsanız 5 . Tedavimi yapıcam ama halen cahilim
İyi yaptin bak ahha nin sayesinde mutlaka doktoruma soylicem kan sulandırıcı iğne yada ilaç içinLafi attım kaçtım gibi oldu dimiii Kızlar
Yazamadim bir türlü..
Yarın hast. Gidiyorum bende ön muayene bakalım ne durumdayım...
Ayyy evet canım yaaa rabbim verse inşallah gelse artık çok yoruldum çokCnm sende pihtilasma olmasa bile.önlem amacli vermesi gerekir kan sulandirici iğneyi..ilk denemen değil sonuçta.
Belkide dusuklerbununla.alakali bilemeyiz genetik testelr biraz uzun sürer bilmem tedaviye yetisirmi sonuçları ama.konuş yinede doktorunla yinede cnm ALlah yardimcin olsun son tedavi olsun artik bebisler gelsinnnnn
Estağfirullah kuzum olur mu hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz rabbim inş bu tedavini hayırla sonuçlandırsın rüyalarında ki kızın kucağına gelsin :)Haklisin kesinlikle soylicem allah razı olsun canım sizler olmazsanız 5 . Tedavimi yapıcam ama halen cahilim
Ayyy hadi bakalım ilk adım ilk heyecan inş tamda istediğin durumdasın adet oldun galibaLafi attım kaçtım gibi oldu dimiii Kızlar
Yazamadim bir türlü..
Yarın hast. Gidiyorum bende ön muayene bakalım ne durumdayım...
Evet yaa çok tatliydı rüyası bile güzeldiEstağfirullah kuzum olur mu hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz rabbim inş bu tedavini hayırla sonuçlandırsın rüyalarında ki kızın kucağına gelsin :)
Ayyy hadi bakalım ilk adım ilk heyecan inş tamda istediğin durumdasın adet oldun galiba
Öyle dua etme kuzum isteyen herkesle beraber bana da de hemen gelsin kuzucuk niye sonra olsun hep beraber olsunEvet yaa çok tatliydı rüyası bile güzeldi
Adı bile hazır insallah rabbim nasip etsin
Önce isteyen herkese sonrada bana amin
Aynen inşallah hep beraber olsun canım rabbimin hazinesi genis bizlerede lütfedip nasip eder insallahÖyle dua etme kuzum isteyen herkesle beraber bana da de hemen gelsin kuzucuk niye sonra olsun hep beraber olsun
DertleşiyoruzKızlar ben geldim baya kaynamıs buralar nasilsiniz
Sınırlı ve üzgünDertleşiyoruzsen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?