- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.841
INŞALLAH inşallah
Ah kuzum zor surecler geciriyoruz tabi eslerin destegi çok önemli böyle konusmasi da dogru olmamis ama kim bilir oda ne yikimlar yaşıyor oturun sakin sakin konuşun ama biraz zaman tanıyın kendinize ki siz cok zor iki ay yaşadınız tuttu yok tutmadı yükseldi dustu allak bullak oldunuz...sakinlestikten sonra tekrar konusun uzme kendini psikoloji cok onemli hazir olmadan baslama ama hemen de vazgeçme.seni seviyoruz hadi guclen biraz....Doktora gidip rapor icin başvuracağım demiştim.ama eşim sağolsun akşam beni erken uyandır hastaneye gidecem rapor için hem muayene olacak hem eksik testlerı yaptıracam dedim ve bana yine mi başladık allahım alsın canımı da kurtulayım demesin mi.başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki ben bi yerimi açmaya meraklıyım.ve karar aldım yaptırmayam tüp mup çok istiyorsa gitsin kendi uğraşsın onun yüzünden düşmediğim bi hal kalmadı bi de vur vur konusuyor.en sonunda bosayacagim onu alacak ağzının payını.elimde ilaçlar var satacam ilaçları gidip yetimhanede bi çocuğa koruyucu anne olacam kendi ne hali varsa gorsun
Önce tedavide de böyle yaptı her muayeneye giderken burnumdan getirdi.konuşmaya niyetim yok herşeyde böyle beni bunaltıyor hiç heves bırakmıyor böyle yaparak tedaviyi aralığa kadar uzattı çünkü bi dahaki adet kurban bayramına denk geliyor mecbur ekimdeki adette gidecem rapor için o da yaklaşık 1.5 ay sürer derken ocak olur herneyse zaten ciddi bir fikir çatışmamiz vardı evde bu da tuz biber oluyor yaklaşık 1 haftadır ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum yoksa böyle onunla bir ömür gecirememAh kuzum zor surecler geciriyoruz tabi eslerin destegi çok önemli böyle konusmasi da dogru olmamis ama kim bilir oda ne yikimlar yaşıyor oturun sakin sakin konuşun ama biraz zaman tanıyın kendinize ki siz cok zor iki ay yaşadınız tuttu yok tutmadı yükseldi dustu allak bullak oldunuz...sakinlestikten sonra tekrar konusun uzme kendini psikoloji cok onemli hazir olmadan baslama ama hemen de vazgeçme.seni seviyoruz hadi guclen biraz....
Offf bu erkekler vallahi kalastan beş dk önce doğmuşlar ya tamam adamım sen sıkıntılısın streslisinde bu kız napsın ölsün mü ay canım nolur takma kafaya hepsinin ayrı bir huyu var işte hele iş duygu belli etme kısmına geldi mi tam bir saçmalama geliyor bunlara eminim söylediklerine çok pişmandır öyle de demek istememiştir işte de o an ki stresini başka türlü doğru bir şekilde ifade edemeyince böyle deyivermiştir malum karışık durumlarda beyin fonksiyonları bizimki kadar çalışmıyor onların amaaaan takma kuzusu ya he he de geç baba olunca bambaşka bir Adam olur o duygularını yanlış belli eden adamların hele birde kızı fln oldu mu şakıyorlar şakıyorlar o zamanları hayal et şu an söyledikleri aslında onun değil stresli halinin dedikleri diye düşün hayallerinden vazgeçme geçicek bu günlerde Allah'ın izniyle çok güzel huzurlu Mutlu Kocaman bir aileye sahip olduğun Zaman unutucaksın bu günleri sen anlat bize rahatla ama yanlış kararlar verme bebeğim inş herşey güzel olacakÖnce tedavide de böyle yaptı her muayeneye giderken burnumdan getirdi.konuşmaya niyetim yok herşeyde böyle beni bunaltıyor hiç heves bırakmıyor böyle yaparak tedaviyi aralığa kadar uzattı çünkü bi dahaki adet kurban bayramına denk geliyor mecbur ekimdeki adette gidecem rapor için o da yaklaşık 1.5 ay sürer derken ocak olur herneyse zaten ciddi bir fikir çatışmamiz vardı evde bu da tuz biber oluyor yaklaşık 1 haftadır ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum yoksa böyle onunla bir ömür geciremem
23 ağustosta mı başlıcaksın cnm kaçıncı denemenHerkese iyi aksamlarYavrum benim allah yardimcin olsun gönlünün istedigini sana hayırlı étsin dort gozle bekliyoruz
flzask2003 canim sanada hayırlı olsun insallah doktorun güzel seyler soyler.bende 23 unden sonra adetimle basliyorum insallah hadi birlikte bu sefer olumlu sonuclar paylaşalım gobecikler atalım
rosebady nasıl gidiyor canım hersey yolundami ikiz olma ihtimslu varmı ne zaman bakılacak
Canim bak senin ne çektiğini senden iyi kimse bilemez inanki benim daha onceki tedavilerimde de eşim dünyada ne varsa yapıyordu hayatı bana zindan etmişti hastane beni tek yollamiyord kendi gelincede en az 2 gun kuş kalıyorduk yeri geldi doktorla bile münakaşa etti tabi ben gariban gibi sesimi çıkarmıyordum ve bir kaç kez ameliyat derken bu zamana geldik ve bu 4. Tedavimde eh işte az bişey duzeldı gibi arada yine geliyorlar adama ama eskisi gibi değil mesela ben geçen ay rahim filimi çektirip bu ay tedaviye basliçaktım ama onun yüzünden yine sarktı napalim böyle işte bunun gibi nicelerini yaşıyoruz ve yasayan çok insan var hemen peş etme lütfen bi yuva zor kuruluyor çabuk bozuluyorDoktora gidip rapor icin başvuracağım demiştim.ama eşim sağolsun akşam beni erken uyandır hastaneye gidecem rapor için hem muayene olacak hem eksik testlerı yaptıracam dedim ve bana yine mi başladık allahım alsın canımı da kurtulayım demesin mi.başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki ben bi yerimi açmaya meraklıyım.ve karar aldım yaptırmayam tüp mup çok istiyorsa gitsin kendi uğraşsın onun yüzünden düşmediğim bi hal kalmadı bi de vur vur konusuyor.en sonunda bosayacagim onu alacak ağzının payını.elimde ilaçlar var satacam ilaçları gidip yetimhanede bi çocuğa koruyucu anne olacam kendi ne hali varsa gorsun
Canim bak senin ne çektiğini senden iyi kimse bilemez inanki benim daha onceki tedavilerimde de eşim dünyada ne varsa yapıyordu hayatı bana zindan etmişti hastane beni tek yollamiyord kendi gelincede en az 2 gun kuş kalıyorduk yeri geldi doktorla bile münakaşa etti tabi ben gariban gibi sesimi çıkarmıyordum ve bir kaç kez ameliyat derken bu zamana geldik ve bu 4. Tedavimde eh işte az bişey duzeldı gibi arada yine geliyorlar adama ama eskisi gibi değil mesela ben geçen ay rahim filimi çektirip bu ay tedaviye basliçaktım ama onun yüzünden yine sarktı napalim böyle işte bunun gibi nicelerini yaşıyoruz ve yasayan çok insan var hemen peş etme lütfen bi yuva zor kuruluyor çabuk bozuluyorDoktora gidip rapor icin başvuracağım demiştim.ama eşim sağolsun akşam beni erken uyandır hastaneye gidecem rapor için hem muayene olacak hem eksik testlerı yaptıracam dedim ve bana yine mi başladık allahım alsın canımı da kurtulayım demesin mi.başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki ben bi yerimi açmaya meraklıyım.ve karar aldım yaptırmayam tüp mup çok istiyorsa gitsin kendi uğraşsın onun yüzünden düşmediğim bi hal kalmadı bi de vur vur konusuyor.en sonunda bosayacagim onu alacak ağzının payını.elimde ilaçlar var satacam ilaçları gidip yetimhanede bi çocuğa koruyucu anne olacam kendi ne hali varsa gorsun
Bitanem ne yaşadığını sen bilirsin tabii ki biz dışardan bilemeyiz ama yine de sakin kaldıktan sonra tekrar düşünmende fayda var rabbim seni hangi yol hayırlıysa o yöne yöneltsin inşallah aldığın karar ne olursa olsun aldığın karar kalbine inşirah versin hep Mutlu günlerin olsun inşallahAllah razı olsunahha aminebusra flzask2003 3 yıldır hep böyle kv.anlatıyorum yaptıklarını ben bakacak çocuğa siz ne gerekiyorsa yapın deyip duruyor sanki sürekli yanımda olacakmış gibi çok bunaldım bu meseleden gerçekten istemiyorum artık çocuk fikrim bitti benim için beni listeden silerseniz çok memnun olurum bu adamla artık ömrümü harcamama kararı aldım değmiyor bu hali ile bi de çocuk olursa daha da pişman olacam hayırlısı Allahtan
İnşallah hayırlara kapı aralar aldığım bu karar en yakın zamanda eşime söyleyecem ayrılmak istediğimiBitanem ne yaşadığını sen bilirsin tabii ki biz dışardan bilemeyiz ama yine de sakin kaldıktan sonra tekrar düşünmende fayda var rabbim seni hangi yol hayırlıysa o yöne yöneltsin inşallah aldığın karar ne olursa olsun aldığın karar kalbine inşirah versin hep Mutlu günlerin olsun inşallah
Allah Razi olsun canım Rabbim hepimize nasip etsin inş çok teşekür ederimHerkese iyi aksamlarYavrum benim allah yardimcin olsun gönlünün istedigini sana hayırlı étsin dort gozle bekliyoruz
flzask2003 canim sanada hayırlı olsun insallah doktorun güzel seyler soyler.bende 23 unden sonra adetimle basliyorum insallah hadi birlikte bu sefer olumlu sonuclar paylaşalım gobecikler atalım
rosebady nasıl gidiyor canım hersey yolundami ikiz olma ihtimslu varmı ne zaman bakılacak
Güzel bir uykunu al bugün Rabbim doğru yola görmen nasip etsin senin için ne hayırlısıya o olsun erkekleri anlamak zor bu olaylarda acayip stresli oluyorlar mesela kendimden bahsedim bu tedavide olumsuzluklar hep üst üste geldi ve eşimin dediği daha bitti bi sene sonra deneriz bu olmasa ben de çok yoruldum filan dedim bedenen ruhen biraz ters yaptım simdi negatif olursa hemen iki embriyo bidaha deniyelim dio bence onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar en az bizim kadar stresliler lütfen sen daha iyi bilirsin ama biraz kendini topla arkadaşım güçlüsun yqzismalarindan bildiğim kadar gücünü topla sevgiyleİnşallah hayırlara kapı aralar aldığım bu karar en yakın zamanda eşime söyleyecem ayrılmak istediğimi
Allah razı olsun kendisi istemeden hadi doktora gidelim demeden ben kesinlikle lafını bile etmeyecem. Bu arada kızlar elimde 3 kutu manapour var raporu olmayanlara raporlu fiyatından verebilirim aklınızda bulunsun nisan 2017 son k.tarihiGüzel bir uykunu al bugün Rabbim doğru yola görmen nasip etsin senin için ne hayırlısıya o olsun erkekleri anlamak zor bu olaylarda acayip stresli oluyorlar mesela kendimden bahsedim bu tedavide olumsuzluklar hep üst üste geldi ve eşimin dediği daha bitti bi sene sonra deneriz bu olmasa ben de çok yoruldum filan dedim bedenen ruhen biraz ters yaptım simdi negatif olursa hemen iki embriyo bidaha deniyelim dio bence onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar en az bizim kadar stresliler lütfen sen daha iyi bilirsin ama biraz kendini topla arkadaşım güçlüsun yqzismalarindan bildiğim kadar gücünü topla sevgiyle
Bak yaaa yok ilaç satmalar yok netten silmeler dur bakalım daha birbimize transfer günlerim iz test gunlerimiz geldiğinde dualar edicez tmm tmm daha bişey demiyorum kafanı topla bu akşamı lütfen unut bak herşey güzel olacakAllah razı olsun kendisi istemeden hadi doktora gidelim demeden ben kesinlikle lafını bile etmeyecem. Bu arada kızlar elimde 3 kutu manapour var raporu olmayanlara raporlu fiyatından verebilirim aklınızda bulunsun nisan 2017 son k.tarihi
Ben sizinkileri ancak sayarım bu kocayla neyse ben kesin kararımı verdim ilaçla ilgili de aklınızda bulunsun çöpe gitmesin yazık maddi olarak bu zor zamanimdaBak yaaa yok ilaç satmalar yok netten silmeler dur bakalım daha birbimize transfer günlerim iz test gunlerimiz geldiğinde dualar edicez tmm tmm daha bişey demiyorum kafanı topla bu akşamı lütfen unut bak herşey güzel olacak
Canimcim önce hissettiklerini şeffaf bir şekilde anlat ona. Onun söylediklerinin seni nasıl hissettirdigini iyice anlasın. Hemen böyle kararlar verme. Yolumuz çok zor hepimizin. Çocuk fikrini de erteleyin bir süre. Önce kendinizi bir güzel toparlayin. Birbirinizi besleyin duygusal anlamda. Yarın her şey güzel olacak. Ama önce siz iyi olmalısıniz.Ben sizinkileri ancak sayarım bu kocayla neyse ben kesin kararımı verdim ilaçla ilgili de aklınızda bulunsun çöpe gitmesin yazık maddi olarak bu zor zamanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?