- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.861
cnm bence de soylemelisin inss.bidaha rabbim yasatmasin cnm dualarım seninle güzel haberlerini okuruz burdan inşallahHaklisin kesinlikle soylicem allah razı olsun canım sizler olmazsanız 5 . Tedavimi yapıcam ama halen cahilim
cnm çok sevindim hadi bismillah inşallah bu sefer hayirlisiyla olacak cnm güzel haberlerini bekliyoruzLafi attım kaçtım gibi oldu dimiii Kızlar
Yazamadim bir türlü..
Yarın hast. Gidiyorum bende ön muayene bakalım ne durumdayım...
iyiyim cnm sağol uyuruyanik geziniyorumKızlar ben geldim baya kaynamıs buralar nasilsiniz
cnm benim ne yazıkki erkekler bizim gibi hassas olamiyorkar hep bir soylenmelerle iş yapıyorlar benim tedavilerimdede hep benim hadilerimle başladı inan hele ilk zamanları çok söylenirdi ama yaşadığımız seyler onuda en sonunda düzeltti inşallah siz bizim kadar ugrasmazsiniz cnm şimdi sen sinirle bazı şeyleri konuşuyorsun yatistiktan sonra ben inaniyorum kaldigin yerden devam edeceksin inşallah aranızdaki her neyse en kısa zamanda atlatirsiniz cnm dualarım seninle rabbim ailene dirlik düzen versin inşallah hakkında hayırlısı olsun cnmDoktora gidip rapor icin başvuracağım demiştim.ama eşim sağolsun akşam beni erken uyandır hastaneye gidecem rapor için hem muayene olacak hem eksik testlerı yaptıracam dedim ve bana yine mi başladık allahım alsın canımı da kurtulayım demesin mi.başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki ben bi yerimi açmaya meraklıyım.ve karar aldım yaptırmayam tüp mup çok istiyorsa gitsin kendi uğraşsın onun yüzünden düşmediğim bi hal kalmadı bi de vur vur konusuyor.en sonunda bosayacagim onu alacak ağzının payını.elimde ilaçlar var satacam ilaçları gidip yetimhanede bi çocuğa koruyucu anne olacam kendi ne hali varsa gorsun
ayy cnm demek yeni tedaviye baslicaksin çok sevindim hayırlı olsun inssHerkese iyi aksamlarYavrum benim allah yardimcin olsun gönlünün istedigini sana hayırlı étsin dort gozle bekliyoruz
flzask2003 canim sanada hayırlı olsun insallah doktorun güzel seyler soyler.bende 23 unden sonra adetimle basliyorum insallah hadi birlikte bu sefer olumlu sonuclar paylaşalım gobecikler atalım
rosebady nasıl gidiyor canım hersey yolundami ikiz olma ihtimslu varmı ne zaman bakılacak
Cnm gözün aydın bir adım daha yaklastin inss bebiseKızlar rahim filmini çektirdim hayirlisiyla
Doktorum ayın 29 na randevu verdi
Ama flimi çeken doktor bi sorun görmedim yinede doktorun karar versin dedi
Sağol canım yaaa evet inşallah öyledir allahın izniyleCnm gözün aydın bir adım daha yaklastin inss bebise
Canim cok sevindim.ceken doktor biliyorr sorun olursa ysni cokk sukur ki bi problem yok hadi hayirllisiKızlar rahim filmini çektirdim hayirlisiyla
Doktorum ayın 29 na randevu verdi
Ama flimi çeken doktor bi sorun görmedim yinede doktorun karar versin dedi
Sağol canım allah razı olsun insallah öyledir çekerken biraz ağrım oldu tabi aglicak kadar değil ama psikolojik olsa gerek kendimi zor tuttum aglamamak için sanırım içimde bastirdigim duygu birikmesi yasiyorum aman neyse yaaCanim cok sevindim.ceken doktor biliyorr sorun olursa ysni cokk sukur ki bi problem yok hadi hayirllisi
Hadi hayırlı olsun canım ikimiz şuan iyiyizKızlar yeni geldim bende hersey iyi görünüyor dedi başlayalımmi dedi doktorum yok.dedim 1 dahaki aya Insallah nasipse esimde sonra keşke baslasaydik.dedi.diğer aya artik bi sorun cikmazsa hakkımızda hayırlısı olsun Insallah
Anestezi almadan mi oldun ?ben anestezi ile cekinmistim hic agrim olmadi sonrasinda neyseki atlattin cok sukur.Sağol canım allah razı olsun insallah öyledir çekerken biraz ağrım oldu tabi aglicak kadar değil ama psikolojik olsa gerek kendimi zor tuttum aglamamak için sanırım içimde bastirdigim duygu birikmesi yasiyorum aman neyse yaa
Hayirlisiyla arkadaşımız yavrum benim bi pozitifı gorsun de halay çekeriz güzel olur
Yok canim almadım acisiz dediler ama biraz oldu tabiAnestezi almadan mi oldun ?ben anestezi ile cekinmistim hic agrim olmadi sonrasinda neyseki atlattin cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?