2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Haklisin kesinlikle soylicem allah razı olsun canım sizler olmazsanız 5 . Tedavimi yapıcam ama halen cahilim
cnm bence de soylemelisin inss.bidaha rabbim yasatmasin cnm dualarım seninle güzel haberlerini okuruz burdan inşallah

Lafi attım kaçtım gibi oldu dimiii Kızlar
Yazamadim bir türlü..
Yarın hast. Gidiyorum bende ön muayene bakalım ne durumdayım...
cnm çok sevindim hadi bismillah inşallah bu sefer hayirlisiyla olacak cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar ben geldim baya kaynamıs buralar nasilsiniz
iyiyim cnm sağol uyuruyanik geziniyorum

cnm benim ne yazıkki erkekler bizim gibi hassas olamiyorkar hep bir soylenmelerle iş yapıyorlar benim tedavilerimdede hep benim hadilerimle başladı inan hele ilk zamanları çok söylenirdi ama yaşadığımız seyler onuda en sonunda düzeltti inşallah siz bizim kadar ugrasmazsiniz cnm şimdi sen sinirle bazı şeyleri konuşuyorsun yatistiktan sonra ben inaniyorum kaldigin yerden devam edeceksin inşallah aranızdaki her neyse en kısa zamanda atlatirsiniz cnm dualarım seninle rabbim ailene dirlik düzen versin inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm

ayy cnm demek yeni tedaviye baslicaksin çok sevindim hayırlı olsun inss
Bende iyiyim cnm inss yolundadir herşey carsamba günü belli olacak Allahın izniyle

Hadi bakalım sona geldin yavrum benim
İnşallah bu senin için yavrunu kucağına alacağın bir başlangıç olur dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun
Burayı bayram yerine çevir

Kızlar rahim filmini çektirdim hayirlisiyla
Doktorum ayın 29 na randevu verdi
Ama flimi çeken doktor bi sorun görmedim yinede doktorun karar versin dedi
Canim cok sevindim.ceken doktor biliyorr sorun olursa ysni cokk sukur ki bi problem yok hadi hayirllisi

Canim cok sevindim.ceken doktor biliyorr sorun olursa ysni cokk sukur ki bi problem yok hadi hayirllisi
Sağol canım allah razı olsun insallah öyledir çekerken biraz ağrım oldu tabi aglicak kadar değil ama psikolojik olsa gerek kendimi zor tuttum aglamamak için sanırım içimde bastirdigim duygu birikmesi yasiyorum aman neyse yaa
Hayirlisiyla arkadaşımız yavrum benim bi pozitifı gorsun de halay çekeriz güzel olur

Hadi hayırlı olsun canım ikimiz şuan iyiyiz
Sıra yavrum benim de

Anestezi almadan mi oldun ?ben anestezi ile cekinmistim hic agrim olmadi sonrasinda neyseki atlattin cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…