2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

gözün aydın olsun cnm geç olsun da yeterki sonu iyi olsun inşallah seninde öyle olacak

Hımm iyi bizde merak ediyorduk hep beraber amin amin amin canim benim

Gozum aydin canim ins dogru zamn olcak bu sefersen herkesin yanindasin ya Allah da senin yaninda olcak naz kardesine kavuscak

Canim annem der ki hep iyi seyler cagir ki iyi gelsin lutfen olumlu ol umut et ins guzel sonuc alcaz

Gozum aydin canim ins dogru zamn olcak bu sefersen herkesin yanindasin ya Allah da senin yaninda olcak naz kardesine kavuscak

sağol cnm ALLAH razı olsun..inşallah bu defa hepimizinde güzel sonuçlanır tedavilerii..
Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini inşallah..

Hadi hayırlı olsun canım ikimiz şuan iyiyiz
Sıra yavrum benim de

Amin canımmm

inşallah canım benimm sonuc olumludurrrrr ..senide şaşırtır mınnakın

gözün aydın olsun cnm geç olsun da yeterki sonu iyi olsun inşallah seninde öyle olacak

sağol bitanemmm inşallah

canım yaa bi sakin ol hepimız neler yaşıyoruz pes etme hemen..bende inna neler yaşadım kızım olana kadar 10 sene boyunca ve eşimde sorun olmasına rağmen yalvar yakar doktora götürüyodum bi test vermesi için 6 ay öncesinden başlıyodum hep erteliyodu bide ameliyat olması gerektiği için her seferinde dahada kızıyodu bana haklıda tabi ama ne yapaiblirim sorun bende olsa gidip bende gereken neyse yapardım.biizmde imtihanımız böyleymiş.ama içimdeki çoçuk özlemi için eşimin herşeyine katlandım beni çokk kırdığı zamanlarda oldu sabırla bekledim..eşinde seni üzmüş ama bence içinden gelerek söylemmiştir onlarıda..oda istiyodur bi evladı olsun..o yüzden tekrar düşün ..senin için nasıl iyi olacaksa Rabbim o yöne götürsün seni inşallah

aminebusra ne güzel bitanem hiç bir sorun çıkmamış inş bu sefer herşey güzel gidecek hayırla alacaksın bebeğini
flzask2003 bitanem seninki de hayırlı olsun inş hep öyle sorunsuz gider bir daha ki ayada rosebady kuzum dualarını hep hissediyorum cnm benim inş Çarşamba minnakını yada larını görüp rahat ediceksin :)
Veeeee Yavrum benim heyecanla bekliyorum bitanem sonucunu o kadar çok sevincem ki eğer pozitif dersen bana da bir ışık olucak :))) haydi artık çıksın sonuç

Sağol canım şu kızdan hayırlı haberi bi alalım sıra sanada gelecek allahın izniyle inşallah

Ne kadar görmeden sevdim hepinizi Allah Razı olsun sizden burda yazan hepinizden herseye karşı hazirlikliyim yola dEvam edicem inş eşimle konuştuk her ihtimale
Canim inan allaha bende öyle sevdim
Bugün rahim filmi çekerken bile aklım burdaydı aile gibi olduk birbirimiz o kadar iyi anlıyoruz ki ben 12 sendir evliyim beni sizler kadar kimse anlamamış meğer
Söylesem inanırmısın hastaneden geldiğimden beri koltukta uzaniyorum canım iş yapmak istemiyor senden haber gelmeden rabbimin izniyle gUzel habe ver halay müziği eşliğinde evi toplicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…