- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.881
gözün aydın olsun cnm geç olsun da yeterki sonu iyi olsun inşallah seninde öyle olacakKızlar yeni geldim bende hersey iyi görünüyor dedi başlayalımmi dedi doktorum yok.dedim 1 dahaki aya Insallah nasipse esimde sonra keşke baslasaydik.dedi.diğer aya artik bi sorun cikmazsa hakkımızda hayırlısı olsun Insallah
Hımm iyi bizde merak ediyorduk hep beraber amin amin amin canim benimKızlar kan verdim biraz önce bugün eşimin işi vardı geç verdik akşam çıkar dediler haber vericem ama hiç olumlu hissetmiyorum Rabbim büyük inş inş diyorum hep hakkımda hayırlısı hepimizin can dostlarım
Allah Razı olsun canım sanada geçmiş olsun cnm çok sevindim Rahim flminin temiz çıkmasına bebise az kaldı inş canımHımm iyi bizde merak ediyorduk hep beraber amin amin amin canim benim
Cnm inşallah hakında hayırlısı olsun dualarımız seninleKızlar kan verdim biraz önce bugün eşimin işi vardı geç verdik akşam çıkar dediler haber vericem ama hiç olumlu hissetmiyorum Rabbim büyük inş inş diyorum hep hakkımda hayırlısı hepimizin can dostlarım
Kuzu aksama çıkıncak sonuç bende bekliyorum sabırsızlıkla inş olumlu haberler yazarım cnm benimYavrum benim den daha haber gelmemiş inss herşey yolundadir cnm merak ediyoruz hadi güzel haberle gel inşallah
Gozum aydin canim ins dogru zamn olcak bu sefersen herkesin yanindasin ya Allah da senin yaninda olcak naz kardesine kavuscakKızlar yeni geldim bende hersey iyi görünüyor dedi başlayalımmi dedi doktorum yok.dedim 1 dahaki aya Insallah nasipse esimde sonra keşke baslasaydik.dedi.diğer aya artik bi sorun cikmazsa hakkımızda hayırlısı olsun Insallah
Ayyy inşallah canım yaaa çok yoruldum cokkkkkkAllah Razı olsun canım sanada geçmiş olsun cnm çok sevindim Rahim flminin temiz çıkmasına bebise az kaldı inş canım
Canim annem der ki hep iyi seyler cagir ki iyi gelsin lutfen olumlu ol umut et ins guzel sonuc alcazKızlar kan verdim biraz önce bugün eşimin işi vardı geç verdik akşam çıkar dediler haber vericem ama hiç olumlu hissetmiyorum Rabbim büyük inş inş diyorum hep hakkımda hayırlısı hepimizin can dostlarım
İnş cnm bende öyle düşünüyorum çok saol inş olumlu düşünelim olumlu olsun Allahın izniyleCanim annem der ki hep iyi seyler cagir ki iyi gelsin lutfen olumlu ol umut et ins guzel sonuc alcaz
Gozum aydin canim ins dogru zamn olcak bu sefersen herkesin yanindasin ya Allah da senin yaninda olcak naz kardesine kavuscak
Hadi hayırlı olsun canım ikimiz şuan iyiyiz
Sıra yavrum benim de
Kızlar kan verdim biraz önce bugün eşimin işi vardı geç verdik akşam çıkar dediler haber vericem ama hiç olumlu hissetmiyorum Rabbim büyük inş inş diyorum hep hakkımda hayırlısı hepimizin can dostlarım
gözün aydın olsun cnm geç olsun da yeterki sonu iyi olsun inşallah seninde öyle olacak
Doktora gidip rapor icin başvuracağım demiştim.ama eşim sağolsun akşam beni erken uyandır hastaneye gidecem rapor için hem muayene olacak hem eksik testlerı yaptıracam dedim ve bana yine mi başladık allahım alsın canımı da kurtulayım demesin mi.başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki ben bi yerimi açmaya meraklıyım.ve karar aldım yaptırmayam tüp mup çok istiyorsa gitsin kendi uğraşsın onun yüzünden düşmediğim bi hal kalmadı bi de vur vur konusuyor.en sonunda bosayacagim onu alacak ağzının payını.elimde ilaçlar var satacam ilaçları gidip yetimhanede bi çocuğa koruyucu anne olacam kendi ne hali varsa gorsun
İnş canım çok isterim Minakim benimle olsun ...Amin canımmm
inşallah canım benimm sonuc olumludurrrrr ..senide şaşırtır mınnakın
sağol bitanemmminşallah
aminebusra ne güzel bitanem hiç bir sorun çıkmamış inş bu sefer herşey güzel gidecek hayırla alacaksın bebeğini
flzask2003 bitanem seninki de hayırlı olsun inş hep öyle sorunsuz gider bir daha ki ayada rosebady kuzum dualarını hep hissediyorum cnm benim inş Çarşamba minnakını yada larını görüp rahat ediceksin :)
VeeeeeYavrum benim heyecanla bekliyorum bitanem sonucunu o kadar çok sevincem ki eğer pozitif dersen bana da bir ışık olucak :))) haydi artık çıksın sonuç
Sağol canım şu kızdan hayırlı haberi bi alalım sıra sanada gelecek allahın izniyle inşallahaminebusra ne güzel bitanem hiç bir sorun çıkmamış inş bu sefer herşey güzel gidecek hayırla alacaksın bebeğini
flzask2003 bitanem seninki de hayırlı olsun inş hep öyle sorunsuz gider bir daha ki ayada rosebady kuzum dualarını hep hissediyorum cnm benim inş Çarşamba minnakını yada larını görüp rahat ediceksin :)
VeeeeeYavrum benim heyecanla bekliyorum bitanem sonucunu o kadar çok sevincem ki eğer pozitif dersen bana da bir ışık olucak :))) haydi artık çıksın sonuç
Ne kadar görmeden sevdim hepinizi Allah Razı olsun sizden burda yazan hepinizden herseye karşı hazirlikliyim yola dEvam edicem inş eşimle konuştuk her ihtimaleSağol canım şu kızdan hayırlı haberi bi alalım sıra sanada gelecek allahın izniyle inşallah
Canim inan allaha bende öyle sevdimNe kadar görmeden sevdim hepinizi Allah Razı olsun sizden burda yazan hepinizden herseye karşı hazirlikliyim yola dEvam edicem inş eşimle konuştuk her ihtimale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?