- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.901
Ayyyy keske kuzu bende de bi karamsarlık adet ağrım coştu vuruyor resmen midem bulanıyor olmadı die düşünceler sardı belirtilerle birlikte Rabbinden gelen herseye razıyım benimde öyle halay çekerim var ki ins sonu ilk tedavi gibi olmaz die dua ediyorumCanim inan allaha bende öyle sevdim
Bugün rahim filmi çekerken bile aklım burdaydı aile gibi olduk birbirimiz o kadar iyi anlıyoruz ki ben 12 sendir evliyim beni sizler kadar kimse anlamamış meğer
Söylesem inanırmısın hastaneden geldiğimden beri koltukta uzaniyorum canım iş yapmak istemiyor senden haber gelmeden rabbimin izniyle gUzel habe ver halay müziği eşliğinde evi toplicam
Maşallah maşallah; )Kader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
Çok şükür sağlıkla inşallahKader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
Değerin kaç çıktı cnmKader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
Darisi sana inşallah cnm sıra sendeBen niye ağlıyom yaaaa
İnşallah kuzum ya Nasıl isterim Nasıl güzel olur inşallah buranın mutluluğunu düşürmem bende güzel haberler veririmDarisi sana inşallah cnm sıra sende
Amin inşallah cnm inanıyorum ben sende güzel haberle döneceksin inşallahİnşallah kuzum ya Nasıl isterim Nasıl güzel olur inşallah buranın mutluluğunu düşürmem bende güzel haberler veririm
İnşallaaaaahAmin inşallah cnm inanıyorum ben sende güzel haberle döneceksin inşallah
Kader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
Ben niye ağlıyom yaaaa
Kader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
Bende içten inanıyorum seninde olacak cunku rabbimin merhameti kudreti sonsuz hazinesi çok o rahman o rahim isimlerinin hürmetine verecek insallah bizim eksik olan kullugumuza değil kendim tam olan kudretiyle verecek insallahAglamaaa kuzucumm senindeee olacak insallahhhhhhh
Bende içten inanıyorum seninde olacak cunku rabbimin merhameti kudreti sonsuz hazinesi çok o rahman o rahim isimlerinin hürmetine verecek insallah bizim eksik olan kullugumuza değil kendim tam olan kudretiyle verecek insallahAglamaaa kuzucumm senindeee olacak insallahhhhhhh
Ayyyy inşallah canım bol bol hamile duasına ihtiyacımız varAy çok sevindim inss sırayla hamiş haberleri alacağız ahha gunsa aminebusra ve flzask sıra sizde kızlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?