2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Aglamaaa kuzucumm senindeee olacak insallahhhhhhh

Ay çok sevindim inss sırayla hamiş haberleri alacağız ahha gunsa aminebusra ve flzask sıra sizde kızlar inşallah

Bende içten inanıyorum seninde olacak cunku rabbimin merhameti kudreti sonsuz hazinesi çok o rahman o rahim isimlerinin hürmetine verecek insallah bizim eksik olan kullugumuza değil kendim tam olan kudretiyle verecek insallah
Amin kızlar amin dualarınızla inşallah bende güzel haberler veririm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

benimde icime doguyordu cok mutlu oldum cok Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins degerin kac cikti onuda merak ediyoruz

Darısı başına Insallah cnmm

Ay çok sevindim inss sırayla hamiş haberleri alacağız ahha gunsa aminebusra ve flzask sıra sizde kızlar inşallah

İnsallah cnm dularla insallah bizde hamis haberi veririz

Bende içten inanıyorum seninde olacak cunku rabbimin merhameti kudreti sonsuz hazinesi çok o rahman o rahim isimlerinin hürmetine verecek insallah bizim eksik olan kullugumuza değil kendim tam olan kudretiyle verecek insallah

İnsallah cnm amin

Ayy canim ne guzel dileklerde bulunuyorsun ins bizde pozitifi goruruz sonra da siz herkrd pozitif olsun ins

ALLAH razi olsun bitanem çok teskur ederim minik beni bırakmamis kuzu mutluyum elhamdullah Rabbim Her isteyene pozitif sonuç nasip etsin sağlıkla kuzun sizi seviyorum

Canlarim ben bu mücadeleyi üç yıldır veriyorum eşime 0Sperm le başladık biz snra çıkış olmaya başladı beş tane spermin hamile kaldım ve bir embiriyo birinci günde vardı beş günde devam etti bir taneyle bu uğurda kim mücadele veriyorsa Rabbim benden daha iyi sonuçlar nasıp etsin die hepinize duam burdaki diğer arkadaşlarıma pozitif göreve kadar burdayım inş gönlüm kalbim onlarla

Bitanem inşallah kucağına aldığın günü de göstersin rabbim sabrın sonu selamet ne güzel sabretmişsin ne güzel de ödüllendirildin maşallah rabbim hiç bozmasın

Can'ım sen nasılsın bgn biraz daha rahatladın mı eşinle konuştun mu
Allah razı olsun konuştuk.anlattım söyledim durumu o da kendince kendini psikolojisini anlattı ama ben hala kırgınım üzgünüm ama yapacak bişey yok ilk fırsatta yumurtalarımı dondurmak istiyorum en azından kendimi böylece garantiye almış olurum

Konuşmak en güzel ilaç cnm inşallah gün geçtikçe daha çok anlayışlı olmaya çalışacaksınız bir birinize evlilik bu elbet inişleri çıkışları olacak ama sabır en güzel duadır aslında hayırlısıyla yuvanıza Bebek sesi kokusu girsin daha anlayışlı Mutlu huzurlu olacak eşinde herşey güzel olacak inşallah bitanem Allah yardımcın olsun

Amin inşallah ben bu saatten sonra artık ne eşimi ne yuvamız ne de çocuk dusunmuyorum sadecevap bir an önce kendimi sağlık açısından güvenceye almak istiyorum kafama koydum devam etmeyecem olmuyor sürekli kendimden taviz vermekten sıkıldım

Hakkı'nda hayırlsı olsun cnm hangi karar seni Mutlu edecekse rabbim o yöne yöneltsin seni inşallah

1 - rosebady------------ HAMİLE

2 - Yavrum benim-------HAMİLE

3 - ahha -----------------27 AĞUSTOS TEST GÜNÜ

4 - gunsa -----------------30 AĞUSTOS TEST GÜNÜ

5 - yasemintt------------29 AĞUSTOS TRANSFER GÜNÜ

6 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak

7 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.

8 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..

9 - cakırfoto---------------- ?

10 - s_akaydin76 ----------- ?

arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…