2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Allahın herkese listede pozitif sonuç nasip etsin... inş

Canim yazdiklarini okudum ama yanlis birsey yazmayim dogru ifadeler kullanayim diye kalabalik misafir gidene kadar bekledim .esler arasina girilmez denir ya ben buna inananlardanim.yani sornunuzu en dogru sizcozersiniz ama bende nacizane birseyler soylemek istiyorum bence erkekler kendilwrini ifade edemiyolqr gercekten hisswttiklerini yansitmiyolarki biz oyle bir sorunla basa cikmaya calisiyoruz ki ister istemez her iki tarafinda psikolojisi etkileniyor biz kadinlar ne yazik ki daha cok sey yuklwniyoruz daha guclu olmak zorundayiz lutfen onunla olan tartismani tedavine yansitma radikal kararlar alma sonra cok gec olabilir her ikinizde zor bir surec gecirdiniz birbirine sarilnaniz lazim

Teşekkürederim deniyorum 3 gundur doğru düzgün birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz konuşamadık yüzüne ne bileyim biz konuşma ozurluyuz

Gozun aydin canim. Dualarina kattin icin Allah razi olsun Rabbim kucagina da almayi nasip etsin saglikli sihhatli bir sekilde

Hayirlisi olsun canim hayirlisi ne zamansa ozaman olsun insallah nerede baslayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…