- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.941
Allahın herkese listede pozitif sonuç nasip etsin... inş
1 - rosebady------------ HAMİLE
2 - Yavrum benim-------HAMİLE
3 - ahha -----------------27 AĞUSTOS TEST GÜNÜ
4 - gunsa -----------------30 AĞUSTOS TEST GÜNÜ
5 - yasemintt------------29 AĞUSTOS TRANSFER GÜNÜ
6 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak
7 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.
8 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..
9 - cakırfoto---------------- ?
10 - s_akaydin76 ----------- ?
arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..
Aynen kuzu yatmaya hazırlanıyorum ☺Kizzzzzzz taze anne sen burdamisin
Ohhhhh missssss rahat bı uyku çekAynen kuzu yatmaya hazırlanıyorum ☺
İnş kuzummmm senden güzel haber almak için takipte olucam diğer arkadaşlardan da tabi cnmOhhhhh missssss rahat bı uyku çek
Canim yazdiklarini okudum ama yanlis birsey yazmayim dogru ifadeler kullanayim diye kalabalik misafir gidene kadar bekledim .esler arasina girilmez denir ya ben buna inananlardanim.yani sornunuzu en dogru sizcozersiniz ama bende nacizane birseyler soylemek istiyorum bence erkekler kendilwrini ifade edemiyolqr gercekten hisswttiklerini yansitmiyolarki biz oyle bir sorunla basa cikmaya calisiyoruz ki ister istemez her iki tarafinda psikolojisi etkileniyor biz kadinlar ne yazik ki daha cok sey yuklwniyoruz daha guclu olmak zorundayiz lutfen onunla olan tartismani tedavine yansitma radikal kararlar alma sonra cok gec olabilir her ikinizde zor bir surec gecirdiniz birbirine sarilnaniz lazimAllah razı olsun konuştuk.anlattım söyledim durumu o da kendince kendini psikolojisini anlattı ama ben hala kırgınım üzgünüm ama yapacak bişey yok ilk fırsatta yumurtalarımı dondurmak istiyorum en azından kendimi böylece garantiye almış olurum
Hayırlı olsun.Allah sağlıklı kucağına almayı nasi etsin bebeğiniKader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
Allah Razı olsun cnm çok teşekür ederimHayırlı olsun.Allah sağlıklı kucağına almayı nasi etsin bebeğini
Gunaydün cnm mutlu sabahlarGünaydın arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar
Gunaydün cnm mutlu sabahlar
Gunaydün cnm mutlu sabahlar
Günaydın canlar
Cnm bende çok karışık rüyalar gormustum bekleme zamanlarımda inss seninkide hayır a çıksın cnmGunaydin kizlar ayyy oyle kotu ruyalar goruyorum ki niye boyle oldum bilmiyorum aglaya aglaya uyandim yine ins hayirlara cikar
Teşekkürederim deniyorum 3 gundur doğru düzgün birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz konuşamadık yüzüne ne bileyim biz konuşma ozurluyuzCanim yazdiklarini okudum ama yanlis birsey yazmayim dogru ifadeler kullanayim diye kalabalik misafir gidene kadar bekledim .esler arasina girilmez denir ya ben buna inananlardanim.yani sornunuzu en dogru sizcozersiniz ama bende nacizane birseyler soylemek istiyorum bence erkekler kendilwrini ifade edemiyolqr gercekten hisswttiklerini yansitmiyolarki biz oyle bir sorunla basa cikmaya calisiyoruz ki ister istemez her iki tarafinda psikolojisi etkileniyor biz kadinlar ne yazik ki daha cok sey yuklwniyoruz daha guclu olmak zorundayiz lutfen onunla olan tartismani tedavine yansitma radikal kararlar alma sonra cok gec olabilir her ikinizde zor bir surec gecirdiniz birbirine sarilnaniz lazim
Gozun aydin canim. Dualarina kattin icin Allah razi olsun Rabbim kucagina da almayi nasip etsin saglikli sihhatli bir sekildeCanlarim ben bu mücadeleyi üç yıldır veriyorum eşime 0Sperm le başladık biz snra çıkış olmaya başladı beş tane spermin hamile kaldım ve bir embiriyo birinci günde vardı beş günde devam etti bir taneyle bu uğurda kim mücadele veriyorsa Rabbim benden daha iyi sonuçlar nasıp etsin die hepinize duam burdaki diğer arkadaşlarıma pozitif göreve kadar burdayım inş gönlüm kalbim onlarla
Ikinci olacak23 ağustosta mı başlıcaksın cnm kaçıncı denemen
Hayirlisi olsun canim hayirlisi ne zamansa ozaman olsun insallah nerede baslayacaksinKızlar yeni geldim bende hersey iyi görünüyor dedi başlayalımmi dedi doktorum yok.dedim 1 dahaki aya Insallah nasipse esimde sonra keşke baslasaydik.dedi.diğer aya artik bi sorun cikmazsa hakkımızda hayırlısı olsun Insallah
Hayırlı olsun allah tamamina erdirsin oley oley oley ikinci hamilemiz cok şükürKader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?