2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hayirlisi olsun canim hayirlisi ne zamansa ozaman olsun insallah nerede baslayacaksin

Amincnm Insallah..umut tüp bebekte cbn basliycam

Iyi geceler hanimlar gunaydinlar saatine yetisemiyorumbari iyi gecelerimi dileyerek yatayım yarin doktora gidiyoruz bakalim durum nedir.dualarinizin duacisiyim......

İyi geceler.cnm.yarin HAyırlı haberler le donersin İnsallah

Iyi geceler hanimlar gunaydinlar saatine yetisemiyorumbari iyi gecelerimi dileyerek yatayım yarin doktora gidiyoruz bakalim durum nedir.dualarinizin duacisiyim......
Aynen canim yaaa bende günaydınlar a pek yetişemiyorum maşallah bizim burdaki kızlar çalışkan sabahları epey erkenciler
İnşallah güzel hayırlı haberlerin olsun bizlere

Kader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....

240 kuzu degerim

canım maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim ya dün misafirlikteydik hiç bakamadım bugün eşimle kardeşimin sınavı vardı sonra beşik falan baktık derken çok yoruldum uyuyup kalmışım... kuzular acıktık kalk deyince kalkıp bişeyler yiyeyim derken uykum dağıldı... dedim bi bakayım inan heyecanla okudum sayfaları Rabbim sıradaki arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah en kısa zamanda Allah'a emanetsiniz hepiniz

Ayyyy cnm cok tesekkur ederım amın cok ıns hepımız saglıkla kucagımıza alırız amınnn

Aynen cnm çok heyecanlı gunsaninkide belli olur belki bu hafta inşallah güzel geçer tektek güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…