- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.961
Sagolll cnm cok tesekur ederımmHayırlı olsun allah tamamina erdirsin oley oley oley ikinci hamilemiz cok şükür
Allah Razı olsun arkadasım cok tesekur ederım amın amınYavrum benim tebrikler hayırlı olsun canım. Darısı diğer bekleyenlere inşallah
iyi geceler cnm inşallah yarın güzel haberlerle dönersin Allah işini rast getirsin cnmIyi geceler hanimlar gunaydinlar saatine yetisemiyorumbari iyi gecelerimi dileyerek yatayım yarin doktora gidiyoruz bakalim durum nedir.dualarinizin duacisiyim......
Hayirlisi olsun canim hayirlisi ne zamansa ozaman olsun insallah nerede baslayacaksin
Iyi geceler hanimlar gunaydinlar saatine yetisemiyorumbari iyi gecelerimi dileyerek yatayım yarin doktora gidiyoruz bakalim durum nedir.dualarinizin duacisiyim......
Aynen canim yaaa bende günaydınlar a pek yetişemiyorum maşallah bizim burdaki kızlar çalışkan sabahları epey erkencilerIyi geceler hanimlar gunaydinlar saatine yetisemiyorumbari iyi gecelerimi dileyerek yatayım yarin doktora gidiyoruz bakalim durum nedir.dualarinizin duacisiyim......
Amım cnm Allah Razı olsun hepımız ınss cnmHayırlı olsun.Allah sağlıklı kucağına almayı nasi etsin bebeğini
Kader arkadaşlarım hamileyiimmmmmmmmm bin şükür ....
240 kuzu degerim
Ayyyy cnm cok tesekkur ederım amın cok ıns hepımız saglıkla kucagımıza alırız amınnncanım maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim yadün misafirlikteydik hiç bakamadım bugün eşimle kardeşimin sınavı vardı sonra beşik falan baktık derken çok yoruldum uyuyup kalmışım... kuzular acıktık kalk deyince kalkıp bişeyler yiyeyim derken uykum dağıldı... dedim bi bakayım inan heyecanla okudum sayfaları Rabbim sıradaki arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah en kısa zamanda Allah'a emanetsiniz hepiniz
Bu hamile arkadaşlarıma gelsin
Sağol cnm teşekkürler inşallah darisi sana (sizlere) olsun inşallahBu hamile arkadaşlarıma gelsin
Günaydın kızlar benim sıpa sabah erkenden uyandırdı beni tekmelerıyle bi daha da uyutmadı. Alısayım istiyor herhalde
Günaydın arkadaşlar mutlu güzel haberler alıp vereceğimiz bir hafta olsun inşallah
Aynen cnm çok heyecanlı gunsaninkide belli olur belki bu hafta inşallah güzel geçer tektek güzel haberler veririz
Sıcaktan uyuyamıyorum yoksa rahatım canım resmen yazdan nefret ettim bu sene kısın hiç soğuk üşüdüm falan demıycemSimdiden alistiriyo annesi seni erken uyandirmalara gece nasıl cnm.uyuyabiloyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?