2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canım arkadaşlarım sizleri çok seviyorum hepinizin Kocaman muhteşem kalpleri var dualarınızı hissediyorum bu güzel kalplerin ettiği dualar kabul olur inşallah yoksa buraya neşenizi heyecanınızı kaçıracak bşyler yazmaktan çok korkmaya başladım içimde zaten olmadı diyen bir his inşallah inşallah sonu hayrolsun hepimizin mücadelesinin

İnşallah cnm benim içimi bir korku bir hüzün kapladı rabbim hayırlısını versin

Gumaydın arkadaslarım ahha ıns buraya kocaman hamıleyım yazarsın dualarım senınle arkadasım
Canım taze annem inşallah artık karnında ki miniğinle ettiğin dualar geri çevrilmeyecektir inanıyorum sizin dualarınıza rağmen olmazsa da hayırlı olan buymuş Dicez ne yapalım iyi ki varsınız iyi ki sizler gibi desteklerim var

Cnm benim bekleme aşamasında o gelgitler hepimizde oldu ben inanıyorum inşallah pozitif haberini okuyacagim burdan dualarım seninle kûn fe yekûn

Canim Merhaba kese görmeye gittin mi cnm ben yirmisinde öğrendim pozitif acaba ne zman gidilir hafta sonu hemşireler görüşebildım bugün aricaklardi henüz aramadilar da...
Cnm inşallah ben çarşamba günü gideceğim iki hafta sonraya veriliyor genelde ilk randevu cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Cnm benim bekleme aşamasında o gelgitler hepimizde oldu ben inanıyorum inşallah pozitif haberini okuyacagim burdan dualarım seninle kûn fe yekûn
Amin cnm arkadasım inşallah dualarınız beni o kadar rahatlatıyor ki Allah razı olsun hepinizden inşallah ol deyiverir bitanem çifte bayram olur o Zaman

Canim benim umudumuzu kaybetmemiz lazim banada olmadi gibi geliyor bedenimde hic degisiklik hisettmiyorum sadece belim agriyor adet agrilaeim gibi isin kotusu icimede oyle doguyor ama umudumuzu kaybetmemelyiz bunu hep soylemeyiz kwndimize sakin kotu seyler dusunme

Ne zman çıkıcak güzel arkadaşım sonucun
Cumartesi inş cnm bgn transferden sonraki 7. Gün geçen hafta pzrts günü olmuştu transferim inş tutunmuştur kuzucuklarım

Git geller yaşıyorum bitanem kendimi olmayacakmış gibi odaklasam da geleceğe dair bşyler düşününce kendimi hamile olarak düşünmekten de alamıyorum ne yalan söyleyim bende de hiç belirti fln yok kızımda adet ağrılarım vardı o ağrıları ben hep iyiye işaret olarak gördüm öyle ağrısı olanların hep tuttu bak ikincide hiç ağrım sızım yoktu olmadıda zaten bgn adet günüm ama ona rağmen yok yani :) embriyolarımda çok kaliteli değildi o da etkiliyor tutmaz diye senin embriyo kaliten nasıldı ki ama senin ki olacak inşallah benimki de olsun inşallah rabbim büyük :)

Hoş geldin nasılsın canim seni bi pozitif gordum bugün
İyiyim çok şükür sorun olduğu yerde duruyor ama o sorunları hayatımın kenarina koydum ilgi odağında değil hayatımı yaşamaya karar verdim evlatlık almak istedim ama eşimle almam gerekiyormuş bende koruyucu anne olmaya karar verdim araştırma içindeyim

Rabbim cabalarinin karsiliginda sana o mutluluğu yaşatsın inşallah

Canim ben ucuncu gun transfer oldum iki tane biri sekiz hucreli biri yedi .birine doktorum iyi dedi ve ekledi ama dna sini bilemem dedi .benim ilk tedavimde iki tane idi yine ve sekiz hucreli idiler ama tutmadi. Yani bu is nasip isi .bir bakiyosun dort hucreli bi embriyo tutuyor blast olan tutmuyor .bebeklerimiz ins bu yildunyays gelceklerdir

Canim konusmayi deneyin olmuyorsa biraz bekletmek sorunu mantikli sizin siniriniz gecerse daha iyi iletisim kurarsiniz gor bak bu gunler icin hun gelip guleceksin hersey gelip gececek sende kucagina bebekleeini alacaksin uzme kendini ki bebegin gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…