- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.001
Benim sorun olarak gördüğümü eşim sorun görmüyor o yüzden konuşma gibi bir çaba icine girmiyor ayrıca bırak sorunu konuşmayı normalde bile normal bi sohbetimiz bile olmuyor evde malesefCanim konusmayi deneyin olmuyorsa biraz bekletmek sorunu mantikli sizin siniriniz gecerse daha iyi iletisim kurarsiniz gor bak bu gunler icin hun gelip guleceksin hersey gelip gececek sende kucagina bebekleeini alacaksin uzme kendini ki bebegin gelsin
günaydın ikinci kanı yaptirdin mi cnmGunydinnnn arkadaşlarım mutlu sabahlarr
Güzel bi gün olsun inşallah bende bugün hastaneye gidiyorum genetik yaptiricam dahiliye yapıyormuş şişli etfal de kızlar sadece ben genetik test yaptırmak istiyorum desem başka birşeye gerek varmı kan pihtilasmasi da genetik testin içinde olan biseymi yoksa onuda ayrımı soyliym
Allah razı olsun canım tmm soylicem onuda bakalım artik ne olucakCnm ALlah işini rast getirsin ins.genetik diyince yaparlar sanırım sen yinr belirt cnm.pihtilasma varmı diye yaptırmak istiyorum
cnm bende içinde yapılıyor diye biliyorum ama sen yine Dr sor cnm Allah işini rast getirsin cnmGüzel bi gün olsun inşallah bende bugün hastaneye gidiyorum genetik yaptiricam dahiliye yapıyormuş şişli etfal de kızlar sadece ben genetik test yaptırmak istiyorum desem başka birşeye gerek varmı kan pihtilasmasi da genetik testin içinde olan biseymi yoksa onuda ayrımı soyliym
Sağol canım allah razı olsun kuzucugunu sana bagislasin aynen sorucam yinedecnm bende içinde yapılıyor diye biliyorum ama sen yine Dr sor cnm Allah işini rast getirsin cnm
Ben burdayım sıcaaaaaakkkkHerkes nerde ???hepiniz iyisinizdir ins
Sağol canım iyi hamd olsun ne zamandır kuran okumuyorum biraz kuran okıyım dedimHerkes nerde ???hepiniz iyisinizdir ins
Allah kabul etsin canim benide gecirisen icinden sevinirim adimi anarak Bu arada Leyla ismim:)Sağol canım iyi hamd olsun ne zamandır kuran okumuyorum biraz kuran okıyım dedim
Ayyyy evettt sen bide hamilesin biyle bile cekilmiyor kisin hic soylenmiycem .kac gundur uyuyamiyorum serin serin uyumuyi cok ozledimBen burdayım sıcaaaaaakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?