2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

gözün aydın
Çok sevindim cnm herşeyin yolunda gitmesine inss sonucuda çok güzel olacak ben inanıyorum
Bende iyiyim cnm zamanın geçmesini bekliyorum inss haziran adetiyle baslabilecigiz bizde inss önce sizlerin güzel haberlerini alıp sonrada ben size veririm

sagğol canım..
inşallah cnmm peşpeşe veririz bebiş haberlerimizi merakla seninde takip edicem başlamanı..

günaydın kızlar.. dondurulmuş embriyo ile tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü ilaç kullanmaya başladınız

Selam kizlar bugun muayene oldun adetin ikinci gunu muayene oluyoruz adet yogunluguna gorede ilaclara baslatiyorlar ilkgun ben cok olmam ikinci gun olurum yarin ilaclara baslayacagim ilk once ultrasonla bakildi muaye guZel gecti simdi ilac kullanimi ve sureci anlatacaklar beklemedeyim bende dondurulmus embriyo transferi yaptiracagim ilk denemem

hadi hayırlı olsun arkadaşım. bende bugün adet oldum üçüncü gün yani cumartesi gideceğim

İnşallah güzel haberlerle dolar mesajlar. Hemen hemen peşpeşe tahlil zamanları benimde haftaya çarşamba 12.günde yapacağım daha erken de belli oluyormuş ama cesaretim yok
ben 10. gün evde idrar testi yapıcam genelde çıkıyomuş o zaman hem korkuyorum hem merak ediyorum çıkmazsa üzülürüm diye. bazısının 7. günde bile çıkmış testte benim bugün 7 ama şimdi yapmıycam

Tek embiryo mu çift mi konuldu? benim tek konulmuştu ve 7. gün idrarda çıkmıştı :)

Esmerim bir ihtimal gebelik testinde değil de ovulasyon testinde çıkabilir bişeyler varsa.

İnşallah cnm inşallah iyi sonuçlar alicaksn hep dua et zaten bide çatlatma iğnesi acitiyomu kalcadnmi oldn
Daha an kendim vuruyordum çatlatma iğnesini başka markaydı bu sefer kalçadan 2 kutu vuruldum bu çok yakıyor hala kalçam acıyor, bakalım yarın büyük gün

ondan hiç yapmadım da almadım da nası bişey ki o?

normalde yumurtlama gününü gösteren bir test aynı gebelik testi gibi. Kandaki hcgyi değil, lh yi ölçüyo. Gebelik oluştuğunda aynı yumurtalama günündeki gibi belirgin koyu çift çizgi çıkıyor, google dan bakabilirsin "ovulasyon testleri hamileliği gösterir mi" diye yazabilirsin.

Daha an kendim vuruyordum çatlatma iğnesini başka markaydı bu sefer kalçadan 2 kutu vuruldum bu çok yakıyor hala kalçam acıyor, bakalım yarın büyük gün
Hadi ya hepsi gecicek inşallah bu günlerimz geride kalicak cnm hep dua et Allah duyuyo sesimzi. İnşallah bol bol kaliteli embryolarn oluşur

ayy gösteriyomuş ya hep öyle yazmışlar.alsam mı acaba bi heveslendim şimdi.

hadi hayırlı olsun arkadaşım. bende bugün adet oldum üçüncü gün yani cumartesi gideceğim
Hayırlısı canım senınde dondurulmus embrıyo transferı demı ? 1tane ıgne verdıler 29martta yapacagım. sonra adetımın 2.gunu tekrradan muayeneye gıdecegım. rahımı hazırlayacakmıslar ozaman :)

ayy gösteriyomuş ya hep öyle yazmışlar.alsam mı acaba bi heveslendim şimdi.

Valla ben de sana yazdım ama yazmasamıydım emin değilim kimsenin kafasını bulandırmak heyecanlandırmak istemiyorum ama bildiğimi paylaşıverdim işte:) Ben düzenli olarak her gün bi ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ama yine de belli olmaz idrara ne zaman karışacağı..Dün ve bugün birer tane yaptım mesela, 2. çizgi silik şu an. Silik olması hiçbirşey ifade etmiyor ama ikisinin de koyu olması lazım. Bu gebelik testi gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…