- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
İnşallah ya çok heyecanlı ama sen sakin ol :)Anin canım, bugün 11de çatlatma iğnesi vurulucam cuma günü saat 10da opu yapılacak. İnşallah hepsi kalitelidir.
gözün aydınbekliyincee gelmiyoo yaa bende bekliyorumm bakim zamanındamı gelecek bekletecekmi
cnm en zor transfer sonrası haklısınn öyle böyle geçecek ..
inşallah bebişin sana tutunmaya calışıyodur
slm cnm sağol iyiyim evt bugünde giddik muayeb-en oldum çok şükür bi sıkıntı yokmuş
rezervin iyi dedi.rahim duavrın kalınlaşmıs yakında adet olursun dedi 17 si zaten olmam gereken gün..
3 sene sonra tekrar tüp bebek merkezine gitmek çok heyecanlandırdı bizi eşimle.
Allah nasip ederse regli olunca gidicem bakıcam bi sorun yoksa başlıycaz şimdi bi kaç kan tahlili verdim onları yaptırcam işte.sağol merak edip sordugun için cnm..
sen nasılsın neler yapıyosun
gözün aydın
Çok sevindim cnm herşeyin yolunda gitmesine inss sonucuda çok güzel olacak ben inanıyorum
Bende iyiyim cnm zamanın geçmesini bekliyorum inss haziran adetiyle baslabilecigiz bizde inss önce sizlerin güzel haberlerini alıp sonrada ben size veririm
Amin cnmsagğol canım..
inşallah cnmm peşpeşe veririz bebiş haberlerimizi merakla seninde takip edicem başlamanı..
Çok elimde deil canım merak ediyorum ama bir korkum yok canım yanacakmı falan diye sadece inşallah kalitelilerdir diye dua ediyorumİnşallah ya çok heyecanlı ama sen sakin ol :)
İnşallah cnm inşallah iyi sonuçlar alicaksn hep dua et zaten bide çatlatma iğnesi acitiyomu kalcadnmi oldnÇok elimde deil canım merak ediyorum ama bir korkum yok canım yanacakmı falan diye sadece inşallah kalitelilerdir diye dua ediyorum
hadi hayırlı olsun arkadaşım. bende bugün adet oldum üçüncü gün yani cumartesi gideceğimSelam kizlar bugun muayene oldun adetin ikinci gunu muayene oluyoruz adet yogunluguna gorede ilaclara baslatiyorlar ilkgun ben cok olmam ikinci gun olurum yarin ilaclara baslayacagim ilk once ultrasonla bakildi muaye guZel gecti simdi ilac kullanimi ve sureci anlatacaklar beklemedeyim bende dondurulmus embriyo transferi yaptiracagim ilk denemem
ben 10. gün evde idrar testi yapıcam genelde çıkıyomuş o zaman hem korkuyorum hem merak ediyorum çıkmazsa üzülürüm diye. bazısının 7. günde bile çıkmış testte benim bugün 7 ama şimdi yapmıycamİnşallah güzel haberlerle dolar mesajlar. Hemen hemen peşpeşe tahlil zamanları benimde haftaya çarşamba 12.günde yapacağım daha erken de belli oluyormuş ama cesaretim yok
ben 10. gün evde idrar testi yapıcam genelde çıkıyomuş o zaman hem korkuyorum hem merak ediyorum çıkmazsa üzülürüm diye. bazısının 7. günde bile çıkmış testte benim bugün 7 ama şimdi yapmıycam
çif konuldu ama 3. gün embriyosu o yüzden çıkar mı emin değilim. senin kaçıncı gün embriyosuydu?Tek embiryo mu çift mi konuldu? benim tek konulmuştu ve 7. gün idrarda çıkmıştı :)
ben 10. gün evde idrar testi yapıcam genelde çıkıyomuş o zaman hem korkuyorum hem merak ediyorum çıkmazsa üzülürüm diye. bazısının 7. günde bile çıkmış testte benim bugün 7 ama şimdi yapmıycam
ondan hiç yapmadım da almadım da nası bişey ki o?Esmerim bir ihtimal gebelik testinde değil de ovulasyon testinde çıkabilir bişeyler varsa.
Daha an kendim vuruyordum çatlatma iğnesini başka markaydı bu sefer kalçadan 2 kutu vuruldum bu çok yakıyor hala kalçam acıyor, bakalım yarın büyük günİnşallah cnm inşallah iyi sonuçlar alicaksn hep dua et zaten bide çatlatma iğnesi acitiyomu kalcadnmi oldn
ondan hiç yapmadım da almadım da nası bişey ki o?
Hadi ya hepsi gecicek inşallah bu günlerimz geride kalicak cnm hep dua et Allah duyuyo sesimzi. İnşallah bol bol kaliteli embryolarn oluşurDaha an kendim vuruyordum çatlatma iğnesini başka markaydı bu sefer kalçadan 2 kutu vuruldum bu çok yakıyor hala kalçam acıyor, bakalım yarın büyük gün
ayy gösteriyomuş ya hep öyle yazmışlar.alsam mı acaba bi heveslendim şimdi.normalde yumurtlama gününü gösteren bir test aynı gebelik testi gibi. Kandaki hcgyi değil, lh yi ölçüyo. Gebelik oluştuğunda aynı yumurtalama günündeki gibi belirgin koyu çift çizgi çıkıyor, google dan bakabilirsin "ovulasyon testleri hamileliği gösterir mi" diye yazabilirsin.
Hayırlısı canım senınde dondurulmus embrıyo transferı demı ? 1tane ıgne verdıler 29martta yapacagım. sonra adetımın 2.gunu tekrradan muayeneye gıdecegım. rahımı hazırlayacakmıslar ozaman :)hadi hayırlı olsun arkadaşım. bende bugün adet oldum üçüncü gün yani cumartesi gideceğim
ayy gösteriyomuş ya hep öyle yazmışlar.alsam mı acaba bi heveslendim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?