- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.021
Canim yaa allah ne muradın varsa versin tmm şimdi ara verdim bi çay icicem birazdan devam edicem sanada dua edicem canım ismini anicam inşallah rabbim kabul eder ve burdakı bütün arkadaşlarımın da rabbim ne muradı varsa versinAllah kabul etsin canim benide gecirisen icinden sevinirim adimi anarak Bu arada Leyla ismim:)
Merhaba arkadaşlar, girmeyeli çok yazışma olmuş hepsini okuyamadım, nasılsınız güzel haberleriniz var mı? Rosebody den sonra güzel haberi veren oldu mu
Hadi beee helal olsun sana benim evin temizliğe ihtiyacı var hemde dip köşe ama canım hiç istemiyor bide diyetteyim canım hiç iş yapmak istemiyor helal olsun çalışkan arkadaşıma bide annemi temizliğini hayal bile edemiyorum ama bende 1 hafta daha bekleyip baslicam hem bayrama denk gelir daha iyi olurBende anneme geldim kızlar bi kaç gün burdayim...pek bakamiyorum o yüzden kendi temizligimi bitirdim anneme yardima geldim..
Hadi beee helal olsun sana benim evin temizliğe ihtiyacı var hemde dip köşe ama canım hiç istemiyor bide diyetteyim canım hiç iş yapmak istemiyor helal olsun çalışkan arkadaşıma bide annemi temizliğini hayal bile edemiyorum ama bende 1 hafta daha bekleyip baslicam hem bayrama denk gelir daha iyi olur
Allah razi olsun seninde ne muradin varsa versin rabbim insCanim yaa allah ne muradın varsa versin tmm şimdi ara verdim bi çay icicem birazdan devam edicem sanada dua edicem canım ismini anicam inşallah rabbim kabul eder ve burdakı bütün arkadaşlarımın da rabbim ne muradı varsa versin
Soylemezsem daha iyi ben bildiğin tombalak gibiyimBenimde ufak tefek işlerim kaldı ama.büyük işler bitti ya rahatim şimdi.annemde çok yoruldu bu aralar birazda ona yardım edeyim.dedim nazla zor oluyo ama elimden geldiğince yapıyoruz..
Ne diyeti kız kilonmu varrrr benimde.vermem lazimmmm yaaa şimdi vitaminlerde içiyorum ondanmidir ne veremiyorum.sen kaç kilosun
nd güzel dusunmussun cnm arkadasim Allah kolaylık versin dikkat et cnm kendineBenimde ufak tefek işlerim kaldı ama.büyük işler bitti ya rahatim şimdi.annemde çok yoruldu bu aralar birazda ona yardım edeyim.dedim nazla zor oluyo ama elimden geldiğince yapıyoruz..
Ne diyeti kız kilonmu varrrr benimde.vermem lazimmmm yaaa şimdi vitaminlerde içiyorum ondanmidir ne veremiyorum.sen kaç kilosun
Günaydın arkadaşlar beklenen gün geldi sonunda
Tatlım Nasıl gidiyor bekleme süreci ben patlamak üzereyim cumartesi hayırla bir gelsin belirsizlik öldürüyor Ada'mı bir belirtin fln var mı bende hiç bşy yok düne kadar hafiften göğüslerim hassastı bgn o da geçmiş iyice olmayacağa bağladım hayırlsı
Belirtim yok canim sabah aksam adet olcak gibiyim karnim belim cok agriyor adetimdeki gibi bacaklarkm odem topladi gerginimTatlım Nasıl gidiyor bekleme süreci ben patlamak üzereyim cumartesi hayırla bir gelsin belirsizlik öldürüyor Ada'mı bir belirtin fln var mı bende hiç bşy yok düne kadar hafiften göğüslerim hassastı bgn o da geçmiş iyice olmayacağa bağladım hayırlsı
Bitanem benim doktorum şehir dışında bu süreçte doktorumla devam etmeliyim kızlar akil verin bana yoksa yakın bir yerde bir doktor mu ayarlasam kendime ve kendisi bursada en pahalı doktoru diyebilirim çok kararsız kaldım cumartesi devam cnm doktor geri duymadım bi daha kana bakalım cumartesi belli olacakGünaydın can içi arkadaşlarım
Foruma gelmekten korkar oldum iyice negatife hazırladım kendimi niye bu kadar ümitsizlik bende bilmiyorum ikincide bu kadar değildim altıncı günden test yapmaya başlamıştım bunda arada alıp bi test baksam mı pozitif çıkarsa üzüldüğüme yazık diyorum ama tek çizgi çıkarsa diye çokta korkuyorum halbuki biliyorum inanıyorum öyle olması gerektiği için olacak ve ben cumartesi günü negatif alsam bile daha makul karşılıcam ama yok bu bekleme süreci beni başka biri yapıyor sankidualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım sizden başka hiç kimseden açıkça bu konu için dua isteyeniyorum zaten o da ayrı bir yıpratıcı süreç iyi ki varsınız Allah hepinizin yüzünü güldürsün bereketli neşeli sayınızın dileğinizince arttığı ömürler versin sizlere rabbim
rosebady bitanem hadi bakalım o minnak fasülyeyi görde gel bizede anlat Neşe'miz yerine gelsin arkadaşım bende kızımdaki halimi hatırladım kese görmeyi özellikle uzatmıştım evlilik yıldönümümüz yakındı tam 7. Hafta bittiği gündü öyle gittim minik kalp atışınıda görmüştük en güzel evlilik yıl dönümü hediyesiydi yaşlarım akıvermişti gözümden allahım herkese nasip etsin rabbim
Yavrum benim tatlım sende bgn testini tekrarlıcan mı haber et bize de
Canım o Ağrı'lar olsa bende rahatlıcam adet Ağrı'sı gibi ağrılrı olanların Bebek'ten kaynaklı oluyor genelde benimde kızımda öyleydi adet olucam diye bekledim ama pozitif oldu şükür o yüzden canını sıkma iyi bşy yani yaşadığın ağrılar ikinicide hiç Ağrı'm yoktu negatif bunda da yok bilemedim valla hayırlsı artık allahım yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıylaBelirtim yok canim sabah aksam adet olcak gibiyim karnim belim cok agriyor adetimdeki gibi bacaklarkm odem topladi gerginimbana da yine olmadi gibi geliyor ama yapacak bisyimz yok beklemekten baska dua etmekten baska.idrar testi yapmiycam cunku benim digerinde cift cizgi cikmisti ama kandanegatif aldim hic kafani karistima sabirla bekle ins .Ikimizde pzotif aliriz dua edelim nolir yipratma kendiini sakin olmaya calis
Bitanem artık tüp drunla devam etmene gerek yok bence iyi bir kadın doğum uzmanı bul iyi takip ve doğum yaptıran yeter kalp atışınıda aldın mı normal gebelikten bir farkı olmuyor hatta bence gebe izlemini ve doğumu tüp bebekçiler iyi yapamıyor tüp bebeğe yoğunlaştığı için ben kızımda kalp atışını aldıktan sonra başka bir kadın doğum uzmanına başladım sdc o drun iyi olup olmadığını bir de hastane şartlarına bakman gerek mesela yeni doğan yoğun bakımı var mı gibi o yüzden bir ay daha devam edebilirsin ama gerisi için kesinlikle değiştir derim :)Bitanem benim doktorum şehir dışında bu süreçte doktorumla devam etmeliyim kızlar akil verin bana yoksa yakın bir yerde bir doktor mu ayarlasam kendime ve kendisi bursada en pahalı doktoru diyebilirim çok kararsız kaldım cumartesi devam cnm doktor geri duymadım bi daha kana bakalım cumartesi belli olacak
Keselerimizi derken ikiz mi onlar?? Maasalllah darisi kalplwrine darisi dogumlarina ins .ins canim bizde hamileyizdir dualarini eksik etmeKızlar çok şükür keselerimizi gördük maşallah herşey yolundaymis
KeselermiiiiiKızlar çok şükür keselerimizi gördük maşallah herşey yolundaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?