2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar çok şükür keselerimizi gördük maşallah herşey yolundaymis

Oyyy benim miniklerim yerim onlari masallah cok şükür cnm gozunuz aydin tekrardan cook cook mutluyum inannnn gözlerim doluyo hemen mutluluktan kurban olduğum Allahım sonuna kadar sorunsuz ilerler Insallah sağlıkla kucagina alirsin yavrularını.

Keselermiiiii ayyy ikizler mi geliyor canımmmm maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin Allah nazardan korusun arkadaşım çooook sevindimmmm yaaaa bende istiyom bende istiyommmm

Yerim seni yaaa sendemi istiyon bende istiyom hepimizin olsun Insallah hadi sende bii ikiz patlatiyomussun

Keselerimizi derken ikiz mi onlar?? Maasalllah darisi kalplwrine darisi dogumlarina ins .ins canim bizde hamileyizdir dualarini eksik etme

Keselermiiiii ayyy ikizler mi geliyor canımmmm maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin Allah nazardan korusun arkadaşım çooook sevindimmmm yaaaa bende istiyom bende istiyommmm
inşallah sizlerde benim gibi hamiş kalırsınız allahim inşallah arkadaşlarım da hamisdir dualarım sizlerle

Amin cnm inşallah sırada sen de varsın inşallah dualarimdasiniz

Yerim seni yaaa sendemi istiyon bende istiyom hepimizin olsun Insallah hadi sende bii ikiz patlatiyomussun
Evet istiyom ya önce zor olur falan diyodum pek istemiyodum ama iğne ilaç stresle uğraşacağıma kuzulularımla uğraşırım dimi ama ayyy hele biri kız biri erkek oldu mu tadından yenmez amma gelsin de bir tane gelsin benim bebişim olsun o da tadından yenmez ayyy bunlar her türlü tadından yenmez tatlı bıdık şeyler inşallah arkadasım öyle birşey olursa ne yaparım bilmem sevinçten ne yapacağımı bilmem heraldeee hadi inşallah bizim kızlara rabbim çifte kardeş nasip etsin oyun arkadaşları çoğalsın :)

inşallah sizlerde benim gibi hamiş kalırsınız allahim inşallah arkadaşlarım da hamisdir dualarım sizlerle
Seni seviyorum ama bennnn

Ben daha çok seviyorum ama

Ya ya ya ya maşallah Allahım kalp atışınıda duymak nasip olsun bende çok heyecanlıyım inş bekleyen arkadaşlardan bende görürüm kuzum Allahın izniyle çok sevindim tebrikler

Çok teşekür ederim cnm bilgilendirme için deneyimli arkadaşlardan bilgi almak süper aynen bende öyle yapayım inş kuzu burada bir bla var tüp bebek yapmıştı ikiz doğurdu oda doktoruna gitmedi bilgi alayım ondan nereye gitti kimi tavsiye eder die cnm

slm rosebady çok sevindimmmm.inşallah tık tıklarını da duyarız.
flzask2003 kolay gelsin canım allah razı olsun annenin gönlunu yapıyorsun
ahha ve gunsa sansınız acık olsun allah yardımcın olsun ıyı haberlerinizi duyalım inşallah.
kızlar bende doktora gıttım adet oldum dıye ama adet olmamısım veeeebeni hemen teste gönderdi bhg 40 çıktı cuma tekrar bakalım dedi ama daha yuksek olması gerekiyormuş son adetime göre bakalım cuma ne olur ultrasondada bir sey göremedi ne oluyor anlamadımbide olurmuşşşşşşşşşş ben şokkkkkk
bu arada sık giremiyorum telf bozuk arkadaştan yazıyorum durum netleşince bildirecem

Aaaaaaaaaaaaaaa haberee baakkkkk Allahimmm ne buyuk kuzum ins bebegi gorursun ins saglikli devam eder .

sağol cnm amin inşallah

Ay çok sevindim inşallah değerin katlanarak devam etsin cnm Dr bişey görmemesi normal merak etme hayırlısı olsun inşallah cnm

Ayyyy düşüp bayılırım Allahım.Insallah olur hamilesin dir cnm degerinde yükselir cok duyuyoruz tam tedaviye baslarken hamile kalani Rabbim tedaviye gerek bırakmadan göndermiştir bebegini inşaallah
Cnm daha beta azya Bisey görünmez ama ins değerin yukselir valla cok sevindimmm

Ayyy ne biliyim bir garip durum eşim işten geldi hadi bir daha baktırmak diyor bu arada bir akıntı var pembesi bazen çikolatası cok ümitlenemiyorum ve korkuyorum hayırlısı hakkımızda

Bide çok agrım var belimde ve kaldıklarında dedim ya ben adet oldum diye kontrole gittim tedaviye baskıya az diye böyle oldu ama her koyduğum pekte kirleniyor offff gitsemmi ne yapsam az yükseldiyse sıkıntı katlanıyor rahatlayacagız offff ya

Csnim iki gun olduysa en son testen bu yana git yaptir ins yerlesme kanamalaridir onlar.bebegin sana tutunuyodur dualarim seninle

Cnm iki günde bir yaptır bence bide Dr pregesteron vermedimi cnm

Anaaaa kız inşallah çok mutlu oldum ahha gunsa canlarım herşey güzel olacak dualarım ve gönlüm sizlerle rosebady canım cooook sevindim çok mutlu oldum inşallah rabbim o pit pit lar hepimize isteyen evlat diye ağlayan herkese nasip eder. Netim yok o yüzden akşamları bakabiliyorum. Sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…