- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.041
Kızlar çok şükür keselerimizi gördük maşallah herşey yolundaymis
Keselermiiiiiayyy ikizler mi geliyor canımmmm maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin Allah nazardan korusun arkadaşım çooook sevindimmmm yaaaa bende istiyom bende istiyommmm
Keselerimizi derken ikiz mi onlar?? Maasalllah darisi kalplwrine darisi dogumlarina ins .ins canim bizde hamileyizdir dualarini eksik etme
inşallah sizlerde benim gibi hamiş kalırsınız allahim inşallah arkadaşlarım da hamisdir dualarım sizlerleKeselermiiiiiayyy ikizler mi geliyor canımmmm maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin Allah nazardan korusun arkadaşım çooook sevindimmmm yaaaa bende istiyom bende istiyommmm
Amin cnm inşallah sırada sen de varsın inşallah dualarimdasinizOyyy benim miniklerim yerim onlari masallah cok şükür cnm gozunuz aydin tekrardan cook cook mutluyum inannnn gözlerim doluyo hemen mutluluktan kurban olduğum Allahım sonuna kadar sorunsuz ilerler Insallah sağlıkla kucagina alirsin yavrularını.
Evet istiyom ya önce zor olur falan diyodum pek istemiyodum ama iğne ilaç stresle uğraşacağıma kuzulularımla uğraşırım dimi ama ayyy hele biri kız biri erkek oldu mu tadından yenmez amma gelsin de bir tane gelsin benim bebişim olsun o da tadından yenmez ayyy bunlar her türlü tadından yenmez tatlı bıdık şeyler inşallah arkadasım öyle birşey olursa ne yaparım bilmem sevinçten ne yapacağımı bilmem heraldeee hadi inşallah bizim kızlara rabbim çifte kardeş nasip etsin oyun arkadaşları çoğalsın :)Yerim seni yaaa sendemi istiyon bende istiyom hepimizin olsun Insallah hadi sende bii ikiz patlatiyomussun
Seni seviyorum ama bennnninşallah sizlerde benim gibi hamiş kalırsınız allahim inşallah arkadaşlarım da hamisdir dualarım sizlerle
Ben daha çok seviyorum amaEvet istiyom ya önce zor olur falan diyodum pek istemiyodum ama iğne ilaç stresle uğraşacağıma kuzulularımla uğraşırım dimi ama ayyy hele biri kız biri erkek oldu mu tadından yenmez amma gelsin de bir tane gelsin benim bebişim olsun o da tadından yenmez ayyy bunlar her türlü tadından yenmez tatlı bıdık şeyler inşallah arkadasım öyle birşey olursa ne yaparım bilmem sevinçten ne yapacağımı bilmem heraldeee hadi inşallah bizim kızlara rabbim çifte kardeş nasip etsin oyun arkadaşları çoğalsın :)
Seni seviyorum ama bennnn
Ya ya ya ya maşallah Allahım kalp atışınıda duymak nasip olsun bende çok heyecanlıyım inş bekleyen arkadaşlardan bende görürüm kuzum Allahın izniyle çok sevindim tebrikler
Çok teşekür ederim cnm bilgilendirme için deneyimli arkadaşlardan bilgi almak süper aynen bende öyle yapayım inş kuzu burada bir bla var tüp bebek yapmıştı ikiz doğurdu oda doktoruna gitmedi bilgi alayım ondan nereye gitti kimi tavsiye eder die cnmCanım o Ağrı'lar olsa bende rahatlıcam adet Ağrı'sı gibi ağrılrı olanların Bebek'ten kaynaklı oluyor genelde benimde kızımda öyleydi adet olucam diye bekledim ama pozitif oldu şükür o yüzden canını sıkma iyi bşy yani yaşadığın ağrılar ikinicide hiç Ağrı'm yoktu negatif bunda da yok bilemedim valla hayırlsı artık allahım yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla
Bitanem artık tüp drunla devam etmene gerek yok bence iyi bir kadın doğum uzmanı bul iyi takip ve doğum yaptıran yeter kalp atışınıda aldın mı normal gebelikten bir farkı olmuyor hatta bence gebe izlemini ve doğumu tüp bebekçiler iyi yapamıyor tüp bebeğe yoğunlaştığı için ben kızımda kalp atışını aldıktan sonra başka bir kadın doğum uzmanına başladım sdc o drun iyi olup olmadığını bir de hastane şartlarına bakman gerek mesela yeni doğan yoğun bakımı var mı gibi o yüzden bir ay daha devam edebilirsin ama gerisi için kesinlikle değiştir derim :)
Amin cnm inşallahYa ya ya ya maşallah Allahım kalp atışınıda duymak nasip olsun bende çok heyecanlıyım inş bekleyen arkadaşlardan bende görürüm kuzum Allahın izniyle çok sevindim tebrikler
Aaaaaaaaaaaaaaa haberee baakkkkk Allahimmm ne buyuk kuzum ins bebegi gorursun ins saglikli devam eder .slmrosebady çok sevindimmmm.inşallah tık tıklarını da duyarız.
flzask2003 kolay gelsin canım allah razı olsun annenin gönlunu yapıyorsun
ahha ve gunsa sansınız acık olsun allah yardımcın olsun ıyı haberlerinizi duyalım inşallah.
kızlar bende doktora gıttım adet oldum dıye ama adet olmamısım veeeebeni hemen teste gönderdi bhg 40 çıktı cuma tekrar bakalım dedi ama daha yuksek olması gerekiyormuş son adetime göre bakalım cuma ne olur ultrasondada bir sey göremedi ne oluyor anlamadım bide olurmuşşşşşşşşşş ben şokkkkkk
bu arada sık giremiyorum telf bozuk arkadaştan yazıyorum durum netleşince bildirecem
sağol cnm amin inşallahslmrosebady çok sevindimmmm.inşallah tık tıklarını da duyarız.
ahha ve gunsa sansınız acık olsun allah yardımcın olsun ıyı haberlerinizi duyalım inşallah.
kızlar bende doktora gıttım adet oldum dıye ama adet olmamısım veeeebeni hemen teste gönderdi bhg 40 çıktı cuma tekrar bakalım dedi ama daha yuksek olması gerekiyormuş son adetime göre bakalım cuma ne olur ultrasondada bir sey göremedi ne oluyor anlamadım bide olurmuşşşşşşşşşş ben şokkkkkk
bu arada sık giremiyorum telf bozuk arkadaştan yazıyorum durum netleşince bildirecem
slmrosebady çok sevindimmmm.inşallah tık tıklarını da duyarız.
Csnim iki gun olduysa en son testen bu yana git yaptir ins yerlesme kanamalaridir onlar.bebegin sana tutunuyodur dualarim seninleBide çok agrım var belimde ve kaldıklarında dedim ya ben adet oldum diye kontrole gittim tedaviye baskıya az diye böyle oldu ama her koyduğum pekte kirleniyor offff gitsemmi ne yapsam az yükseldiyse sıkıntı katlanıyor rahatlayacagız offff ya
Ayyy ne biliyim bir garip durum eşim işten geldi hadi bir daha baktırmak diyor bu arada bir akıntı var pembesi bazen çikolatası cok ümitlenemiyorum ve korkuyorum hayırlısı hakkımızda
Cnm iki günde bir yaptır bence bide Dr pregesteron vermedimi cnmBide çok agrım var belimde ve kaldıklarında dedim ya ben adet oldum diye kontrole gittim tedaviye baskıya az diye böyle oldu ama her koyduğum pekte kirleniyor offff gitsemmi ne yapsam az yükseldiyse sıkıntı katlanıyor rahatlayacagız offff ya
Anaaaa kız inşallah çok mutlu oldumslmrosebady çok sevindimmmm.inşallah tık tıklarını da duyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?