2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Akşamları toplu mesajla halledersin böyle
Bizde seni seviyoruzzz

Amin cnm inşallah bizde seni seviyoruz

Canim gebelik kesin sonuçta. Belki lekeye bakarak progesteron takviyesi başlarlar.

Kizzz sizi hiç boş bırakmaya gelmiyor ben yokken neler olmuş burda yaa rosebady kizz bebişimiz değil allahın izniyle bebişlerimiz mi olucak allahım ne kadar sevindim anlatamam maşallah subhanallah rabbim nazardan korusun inşallah inşallah
S-akaydın 76 Ayyy canım yaa baksana rabbimin merhametine kudretine hadi bakalım inşallah çok güzel katlansın canım sonucun sağlıklı bir bebeğin olsun insallah
Bir dahada ben yokken ortalığı karıştırmayın benim kalbim bu kadar heyecanı kaldirmaz

Hee bide ahha ne oluyor sana böyle bak kiziyorum neden bu kadar umutsuz sun rabbim kudreti merhameti ne kadar büyük biliyorsun o dilerse bu iş olur dua dua dua yapıcak başka bir seyimiz yok rahat ol biraz lutfen gerilme bu kadar inşallah bebeğin tutmuşsa onuda geriyorsun
Sende gunsa da allahın izniyle pozitif sonuç alicaksiniz ben inanıyorum lutfen sizde inanın biz alıştık artık pozitif sonuç almaya burda inşallah böyle devam edecek bu öpücükler biri senin biride gunsa nin bebegine

cnm benim insallah aminnnn rabbim tez zamanda bütün arkadaşlarıma nasip etsin. İnşallah

Canım yavrum benim arkadaşımız da hamile çok şükür..
Senin nasıl gidiyo hamilelik
Ayy çok sevindim Yavrum benim tebrik ediyorum sırada ahha var sanıyorum ondanda güzel haber alırız inşallah. Benim hamilelik ağrılı gidiyor ayakta yattığımda hep ağrım bebek iyimiş ama miyom büyüyor ve çok ağrı yapıyor kusma bulantı devam ediyor 1 hafta sonra tekrar kontrol bakalım

Geçmiş olsun cnm dr ne diyor bi çaresi yokmu Allah şifa versin inşallah cnm

Canım Nasıl sevindim ya maşallah Allah tamamına erdirsin sana sıkıca sağlıklı tutunsun inşallah
Amin cnm inşallah son iki gün bgn aslında bazı arkadaşların aklıma girmesiyle bgn mü yaptırsam diye de aklımdan geçmiyor değildi eşim birden vazcaydı cmrtsyi beklicez yine yaniii
Bizde seniii
Bitanem Allah şifa versin inşallah bebeğin büyüdükçe miyom küçülecek ve rahat edeceksin benim etrafımda ki arkadaşların hep öyle oldu kusma bulantı için çok iç açıcı şeyler diyemeyebilirim dokuz ay yaşamış biri olarak ama en fazla dokuz ay çekersin onuda dua et cnm inşallah bende sizin gibi güzel haberler veriyim inşallah

Merhabalar kızlar benim deger yukselmemis malesef artık kimyasal mı nedir bilemiyoruz.@rosebady canim hemen ignelere başladı zaten tup bebek uzmaniydi gittigim ama yükselme yok varda cok az yinede cuma tekrar bakalim iğneye devam et dedi 30 temmuzda adet oldum en son daha bir ay olmadı ne oluyor bilemiyorum bekliyecez artık kısmet iyi dualara tesekkurler igneden sonra kanama durdu leke devam ediyor kafa leyla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…