- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.061
Amin cnm inşallah bizde seni seviyoruz
Canim gebelik kesin sonuçta. Belki lekeye bakarak progesteron takviyesi başlarlar.Bide çok agrım var belimde ve kaldıklarında dedim ya ben adet oldum diye kontrole gittim tedaviye baskıya az diye böyle oldu ama her koyduğum pekte kirleniyor offff gitsemmi ne yapsam az yükseldiyse sıkıntı katlanıyor rahatlayacagız offff ya
cnm benim insallah aminnnn rabbim tez zamanda bütün arkadaşlarıma nasip etsin. İnşallahKizzz sizi hiç boş bırakmaya gelmiyor ben yokken neler olmuş burda yaa rosebady kizz bebişimiz değil allahın izniyle bebişlerimiz mi olucak allahım ne kadar sevindim anlatamam maşallah subhanallah rabbim nazardan korusun inşallah inşallah
S-akaydın 76 Ayyy canım yaa baksana rabbimin merhametine kudretine hadi bakalım inşallah çok güzel katlansın canım sonucun sağlıklı bir bebeğin olsun insallah
Bir dahada ben yokken ortalığı karıştırmayın benim kalbim bu kadar heyecanı kaldirmaz
Ayy çok sevindimCanım yavrum benim arkadaşımız da hamile çok şükür..
Senin nasıl gidiyo hamilelik
Geçmiş olsun cnm dr ne diyor bi çaresi yokmu Allah şifa versin inşallah cnmAyy çok sevindimYavrum benim tebrik ediyorum sırada ahha var sanıyorum ondanda güzel haber alırız inşallah. Benim hamilelik ağrılı gidiyor ayakta yattığımda hep ağrım bebek iyimiş ama miyom büyüyor ve çok ağrı yapıyor kusma bulantı devam ediyor 1 hafta sonra tekrar kontrol bakalım
Canim ağrı oluyor mu hiç karnında belindeGeçmiş olsun cnm dr ne diyor bi çaresi yokmu Allah şifa versin inşallah cnm
Belimde olmadı çok şükür kalcalarim agriyor oda ignelerden herhalde benim kasik agrim hafif oluyor arada cnmCanim ağrı oluyor mu hiç karnında belinde
Benimde oluyor kuzum karnımda arada belinde bi ara çok iyiyim bi ara ağrı oluyor korktum biraz arkadaşım inş sıkıntı olmaz Allahın izniyleBelimde olmadı çok şükür kalcalarim agriyor oda ignelerden herhalde benim kasik agrim hafif oluyor arada cnm
İnşallah cnm aşırı olmadiktan sonra agrilar normal cnm sen testini tekrar ettinmi ne zaman gideceksin Dr cnmBenimde oluyor kuzum karnımda arada belinde bi ara çok iyiyim bi ara ağrı oluyor korktum biraz arkadaşım inş sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Doktoru aradım normal dio çok şükür lekelenme gibi bişey yok cnm arada oluyor cumartesi sabah cnm bnmm inş doktor gerek yok dedi cnm stres yapma die sabah gidicem inşİnşallah cnm aşırı olmadiktan sonra agrilar normal cnm sen testini tekrar ettinmi ne zaman gideceksin Dr cnm
Hadi inşallah güzel haberlerle dönersin cnm Allah işini rast getirsinDoktoru aradım normal dio çok şükür lekelenme gibi bişey yok cnm arada oluyor cumartesi sabah cnm bnmm inş doktor gerek yok dedi cnm stres yapma die sabah gidicem inş
Canım Nasıl sevindim ya maşallah Allah tamamına erdirsin sana sıkıca sağlıklı tutunsun inşallahslmrosebady çok sevindimmmm.inşallah tık tıklarını da duyarız.
flzask2003 kolay gelsin canım allah razı olsun annenin gönlunu yapıyorsun
ahha ve @gunsa sansınız acık olsun allah yardımcın olsun ıyı haberlerinizi duyalım inşallah.
kızlar bende doktora gıttım adet oldum dıye ama adet olmamısım veeeebeni hemen teste gönderdi bhg 40 çıktı cuma tekrar bakalım dedi ama daha yuksek olması gerekiyormuş son adetime göre bakalım cuma ne olur ultrasondada bir sey göremedi ne oluyor anlamadım bide olurmuşşşşşşşşşş ben şokkkkkk
bu arada sık giremiyorum telf bozuk arkadaştan yazıyorum durum netleşince bildirecem
Amin cnm inşallah son iki gün bgn aslında bazı arkadaşların
Bizde seniiiHee bide ahha ne oluyor sana böyle bak kiziyorum neden bu kadar umutsuz sun rabbim kudreti merhameti ne kadar büyük biliyorsun o dilerse bu iş olur dua dua dua yapıcak başka bir seyimiz yok rahat ol biraz lutfen gerilme bu kadar inşallah bebeğin tutmuşsa onuda geriyorsun
Sende gunsa da allahın izniyle pozitif sonuç alicaksiniz ben inanıyorum lutfen sizde inanın biz alıştık artık pozitif sonuç almaya burda inşallah böyle devam edecekbu öpücükler biri senin biride gunsa nin bebegine
Bitanem Allah şifa versin inşallah bebeğin büyüdükçe miyom küçülecek ve rahat edeceksin benim etrafımda ki arkadaşların hep öyle oldu kusma bulantı için çok iç açıcı şeyler diyemeyebilirim dokuz ay yaşamış biri olarakAyy çok sevindimYavrum benim tebrik ediyorum sırada ahha var sanıyorum ondanda güzel haber alırız inşallah. Benim hamilelik ağrılı gidiyor ayakta yattığımda hep ağrım bebek iyimiş ama miyom büyüyor ve çok ağrı yapıyor kusma bulantı devam ediyor 1 hafta sonra tekrar kontrol bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?