- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.081
Bak demedi deme daha adetine de 5 gun var bu bebek gelişecek allahın izniyleMerhabalar kızlar benim deger yukselmemis malesef artık kimyasal mı nedir bilemiyoruz.@rosebady canim hemen ignelere başladı zaten tup bebek uzmaniydi gittigim ama yükselme yok varda cok az yinede cuma tekrar bakalim iğneye devam et dedi 30 temmuzda adet oldum en son daha bir ay olmadı ne oluyor bilemiyorum bekliyecez artık kısmet iyi dualara tesekkurler igneden sonra kanama durdu leke devam ediyor kafa leyla oldu
Merhabalar kızlar benim deger yukselmemis malesef artık kimyasal mı nedir bilemiyoruz.@rosebady canim hemen ignelere başladı zaten tup bebek uzmaniydi gittigim ama yükselme yok varda cok az yinede cuma tekrar bakalim iğneye devam et dedi 30 temmuzda adet oldum en son daha bir ay olmadı ne oluyor bilemiyorum bekliyecez artık kısmet iyi dualara tesekkurler igneden sonra kanama durdu leke devam ediyor kafa leyla oldu
Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun e daha adetine varmış değerin bir anda atak da yapabilir saglikliysa devam etsin inşallah cnmMerhabalar kızlar benim deger yukselmemis malesef artık kimyasal mı nedir bilemiyoruz.@rosebady canim hemen ignelere başladı zaten tup bebek uzmaniydi gittigim ama yükselme yok varda cok az yinede cuma tekrar bakalim iğneye devam et dedi 30 temmuzda adet oldum en son daha bir ay olmadı ne oluyor bilemiyorum bekliyecez artık kısmet iyi dualara tesekkurler igneden sonra kanama durdu leke devam ediyor kafa leyla oldu
Yorulmusuz kızımla yatıyoruz yarın kontrol var heyecan dorukta sen napıyosun canımHuhu napiyosuniz kızlar
Yorulmusuz kızımla yatıyoruz yarın kontrol var heyecan dorukta sen napıyosun canım
Dikkat et inşallah dış gebelik değildir rahim duvarı kalınlığı ne kadar mis doktor bişey dedi miMerhabalar kızlar benim deger yukselmemis malesef artık kimyasal mı nedir bilemiyoruz.@rosebady canim hemen ignelere başladı zaten tup bebek uzmaniydi gittigim ama yükselme yok varda cok az yinede cuma tekrar bakalim iğneye devam et dedi 30 temmuzda adet oldum en son daha bir ay olmadı ne oluyor bilemiyorum bekliyecez artık kısmet iyi dualara tesekkurler igneden sonra kanama durdu leke devam ediyor kafa leyla oldu
İkiz bebis annesi GünaydınGünaydın arkadaşlar
İkiz bebis annesi Günaydın
Yarın sabah gidiyorum cnm doktor gerek görmedi neden olduğunu bende anlamadım değerin gayet iyi strese sokma dedi kendini cnm ben ne kadarlık oluyorum suan onu hesapliyamiyorum yardimci olurmusunuz ayin yirmisinde öğrendim hamile olduğumu ve beş gün embiriyosuydi yarın keseye mi bakıcak acabaCnm se. Ne zaman gidiyosun kese görmeye
Bi daha test vermismiydin
Günaydınİkiz bebis annesi Günaydın
Cnm bence keseyi görürsün sadece bence inşallah bidahakinede kalp atışlarını görürsün ben öğrendikten 13 gün sonra keseleri gördüm 3.gun embiriyolariydiYarın sabah gidiyorum cnm doktor gerek görmedi neden olduğunu bende anlamadım değerin gayet iyi strese sokma dedi kendini cnm ben ne kadarlık oluyorum suan onu hesapliyamiyorum yardimci olurmusunuz ayin yirmisinde öğrendim hamile olduğumu ve beş gün embiriyosuydi yarın keseye mi bakıcak acaba
Sağol bitanem cevabın için tam bir hafta oluyör öğreneli inş sağlıklı şekilde görmek nasip olur korku heyecan hepsi d evam ediyorGünaydın
Cnm bence keseyi görürsün sadece bence inşallah bidahakinede kalp atışlarını görürsün ben öğrendikten 13 gün sonra keseleri gördüm 3.gun embiriyolariydi
Sen suan nekadarlik hamilesin cnmGünaydın
Cnm bence keseyi görürsün sadece bence inşallah bidahakinede kalp atışlarını görürsün ben öğrendikten 13 gün sonra keseleri gördüm 3.gun embiriyolariydi
Sen de hamilelik takvimi yapsan guzel olur ben olsam hemn yapardim:) hrm orda hemen hemen belli olur ne kadarsin bence bes hafataliksinSen suan nekadarlik hamilesin cnm
Yarın sabah gidiyorum cnm doktor gerek görmedi neden olduğunu bende anlamadım değerin gayet iyi strese sokma dedi kendini cnm ben ne kadarlık oluyorum suan onu hesapliyamiyorum yardimci olurmusunuz ayin yirmisinde öğrendim hamile olduğumu ve beş gün embiriyosuydi yarın keseye mi bakıcak acaba
Şuan 6 haftanın içindeyim 5+6 yım cnmSen suan nekadarlik hamilesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?