2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bak demedi deme daha adetine de 5 gun var bu bebek gelişecek allahın izniyle

Cnm.daha adetinede varmış yükselir değerin ins

Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun e daha adetine varmış değerin bir anda atak da yapabilir saglikliysa devam etsin inşallah cnm

Yorulmusuz kızımla yatıyoruz yarın kontrol var heyecan dorukta sen napıyosun canım

Ne yaptınız da yoruldunuz cnm alisverismi..
Yarın bakalim prenses ne yapiyo bizede yaz cnm.herşey yolundadır ins
Bende iyiyim.cnm annemdeydim bu aksam geldim hiçbirşey yapasim yok takiliyom

Dikkat et inşallah dış gebelik değildir rahim duvarı kalınlığı ne kadar mis doktor bişey dedi mi

Cnm se. Ne zaman gidiyosun kese görmeye
Bi daha test vermismiydin
Yarın sabah gidiyorum cnm doktor gerek görmedi neden olduğunu bende anlamadım değerin gayet iyi strese sokma dedi kendini cnm ben ne kadarlık oluyorum suan onu hesapliyamiyorum yardimci olurmusunuz ayin yirmisinde öğrendim hamile olduğumu ve beş gün embiriyosuydi yarın keseye mi bakıcak acaba

İkiz bebis annesi Günaydın
Günaydın

Cnm bence keseyi görürsün sadece bence inşallah bidahakinede kalp atışlarını görürsün ben öğrendikten 13 gün sonra keseleri gördüm 3.gun embiriyolariydi

Günaydın

Cnm bence keseyi görürsün sadece bence inşallah bidahakinede kalp atışlarını görürsün ben öğrendikten 13 gün sonra keseleri gördüm 3.gun embiriyolariydi
Sağol bitanem cevabın için tam bir hafta oluyör öğreneli inş sağlıklı şekilde görmek nasip olur korku heyecan hepsi d evam ediyor

Cnm.rosebady cim yardimcim olur.sana ben.unutmusum son adet tarihindenmi.hesaplaniyordu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…