- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 23
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
10. günü bekliyim ben en iyisi ya ne kaldı zaten 3 gün dayanamayıp yaparsam ayrıValla ben de sana yazdım ama yazmasamıydım emin değilim kimsenin kafasını bulandırmak heyecanlandırmak istemiyorum ama bildiğimi paylaşıverdim işte:) Ben düzenli olarak her gün bi ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ama yine de belli olmaz idrara ne zaman karışacağı..Dün ve bugün birer tane yaptım mesela, 2. çizgi silik şu an. Silik olması hiçbirşey ifade etmiyor ama ikisinin de koyu olması lazım. Bu gebelik testi gibi değil.
evet canım dondurulmuş benimde. valla bana doktorum adetin 3.günü gel demişti bakıcaz bakalım bu sefer nasıl olacak süreçHayırlısı canım senınde dondurulmus embrıyo transferı demı ? 1tane ıgne verdıler 29martta yapacagım. sonra adetımın 2.gunu tekrradan muayeneye gıdecegım. rahımı hazırlayacakmıslar ozaman :)
gözün aydın :) tedaviye başlamadan önce bana deselerdi ki adet olacağına sevineceksin. gülerdim hemde nası :) :)hayırlısıyla tedaviyi tamamlayıp bebişlerine kavuşursun inşarkadaşlar şükür adet oldum. cumartesi randevu aldım buna da şükür :) inşallah kist eriyippp beni bırakıp giymiştirde tedaviye bailarım ve yerine bebişim veya bebişlerim gelir inşallah
arkadaşlar şükür adet oldum. cumartesi randevu aldım buna da şükür :) inşallah kist eriyippp beni bırakıp giymiştirde tedaviye bailarım ve yerine bebişim veya bebişlerim gelir inşallah
hepimiz kavuşuruz inşallah. bir ay sonra burası bebişlerle dolup taşar inşallah..aynen canım ya tedaviye başlamadığım zamanlarda adet olmayayım hamile olayım diye bakardım şimdi de gelsin diye bakıyoruz hayat iştegözün aydın :) tedaviye başlamadan önce bana deselerdi ki adet olacağına sevineceksin. gülerdim hemde nası :) :)hayırlısıyla tedaviyi tamamlayıp bebişlerine kavuşursun inş
Cnm ben adet oldum ertesi günü gittim doktıra başladım ilacagünaydın kızlar.. dondurulmuş embriyo ile tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü ilaç kullanmaya başladınız
arkadaşım vajinal mi yoksa karından muane mi oldunSelam kizlar bugun muayene oldun adetin ikinci gunu muayene oluyoruz adet yogunluguna gorede ilaclara baslatiyorlar ilkgun ben cok olmam ikinci gun olurum yarin ilaclara baslayacagim ilk once ultrasonla bakildi muaye guZel gecti simdi ilac kullanimi ve sureci anlatacaklar beklemedeyim bende dondurulmus embriyo transferi yaptiracagim ilk denemem
benim adet başladıktan sonra 13. günde toplanmıştıArkadaşlar bi şey sormak istiyorum , kısa protokolde yumurta toplama işlemi adet başladıktan ortalama kaç gün sonra yapılıyor ???
arkadaşım, benim ilk tedavimde adetin 13. günü ikincisinde 14.günü olmuş. yumurtaların tepkilerine göre değişiyor zamanıArkadaşlar bi şey sormak istiyorum , kısa protokolde yumurta toplama işlemi adet başladıktan ortalama kaç gün sonra yapılıyor ???
Amşn canım çok sağol hepimizin inşallah olumlu sonuçlanır bu süreçlerHadi ya hepsi gecicek inşallah bu günlerimz geride kalicak cnm hep dua et Allah duyuyo sesimzi. İnşallah bol bol kaliteli embryolarn oluşur
Merhaba canım benim seninle aynı gün değil miydi transfer benim 03.03. O tarih ile birlikte sayılinca bugün benim 8. Günüm ben de merak ediyorum ve yarın sabah erkenden erken gebelik testi ile test yapmayı düşünüyorum inşaAllah hepimiz için en hayırlısı olsun :)ben 10. gün evde idrar testi yapıcam genelde çıkıyomuş o zaman hem korkuyorum hem merak ediyorum çıkmazsa üzülürüm diye. bazısının 7. günde bile çıkmış testte benim bugün 7 ama şimdi yapmıycam
evet canım aynı benim de 03.03 ama transfer gününü saymayın diyolar ya o yüzden 7. gün diyorum ben. sen yarın yap haber ver bana da çıkarsa inş bende yaparım o zaman :)Merhaba canım benim seninle aynı gün değil miydi transfer benim 03.03. O tarih ile birlikte sayılinca bugün benim 8. Günüm ben de merak ediyorum ve yarın sabah erkenden erken gebelik testi ile test yapmayı düşünüyorum inşaAllah hepimiz için en hayırlısı olsun :)
Uyku Sersem dalginligim olmazsa ilk idrara çıktığımda yapacağım cnm ben sana haber veririm Müsbet menfi :)))evet canım aynı benim de 03.03 ama transfer gününü saymayın diyolar ya o yüzden 7. gün diyorum ben. sen yarın yap haber ver bana da çıkarsa inş bende yaparım o zaman :)
bekliyorum canım inş hayırlısıyla bebişin kendisini gösterir testte :)Uyku Sersem dalginligim olmazsa ilk idrara çıktığımda yapacağım cnm ben sana haber veririm Müsbet menfi :)))
Amiiiin canım inşaAllah bebisim ya da bebislerimmm iki embriyo koydular ya bana da bakalım belki ikisi de tutmuştur belki biri belki de hiçbiribekliyorum canım inş hayırlısıyla bebişin kendisini gösterir testte :)
Hepsi aynı kalitede dedi doktor tutarsa hepsi tutar tutmazsa hiç dedi çoğul gebeliğe cesaret edemedimTek embiryo mu çift mi konuldu? benim tek konulmuştu ve 7. gün idrarda çıkmıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?