2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

10. günü bekliyim ben en iyisi ya ne kaldı zaten 3 gün dayanamayıp yaparsam ayrı

Hayırlısı canım senınde dondurulmus embrıyo transferı demı ? 1tane ıgne verdıler 29martta yapacagım. sonra adetımın 2.gunu tekrradan muayeneye gıdecegım. rahımı hazırlayacakmıslar ozaman :)
evet canım dondurulmuş benimde. valla bana doktorum adetin 3.günü gel demişti bakıcaz bakalım bu sefer nasıl olacak süreç

arkadaşlar şükür adet oldum. cumartesi randevu aldım buna da şükür :) inşallah kist eriyippp beni bırakıp giymiştirde tedaviye bailarım ve yerine bebişim veya bebişlerim gelir inşallah

arkadaşlar şükür adet oldum. cumartesi randevu aldım buna da şükür :) inşallah kist eriyippp beni bırakıp giymiştirde tedaviye bailarım ve yerine bebişim veya bebişlerim gelir inşallah
gözün aydın :) tedaviye başlamadan önce bana deselerdi ki adet olacağına sevineceksin. gülerdim hemde nası :) :)hayırlısıyla tedaviyi tamamlayıp bebişlerine kavuşursun inş

Hadi gözün aydın cnm..tedavin inşallah sonu bebisli olur hayırlısıyla

gözün aydın :) tedaviye başlamadan önce bana deselerdi ki adet olacağına sevineceksin. gülerdim hemde nası :) :)hayırlısıyla tedaviyi tamamlayıp bebişlerine kavuşursun inş
hepimiz kavuşuruz inşallah. bir ay sonra burası bebişlerle dolup taşar inşallah..aynen canım ya tedaviye başlamadığım zamanlarda adet olmayayım hamile olayım diye bakardım şimdi de gelsin diye bakıyoruz hayat işte

arkadaşım vajinal mi yoksa karından muane mi oldun

Benim de bugun adetin ikinci gunu, gittim doktora. Iki asilama yaptirmistik, seni bu ay dinlendirelim dedi. Dogum konrtol hapi ve folik asit, vitamin ve bebe asprini verdi. Onlari icip 15 gun sonra kontrole gitcekmisim. Esimin sperm sayisi dusuk bizim de. Mikrocip yontemi uygulicaz dedi ama nasil da umitsiz konustu. Bgisi olan var mi bu yontemle ilgili

Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum , kısa protokolde yumurta toplama işlemi adet başladıktan ortalama kaç gün sonra yapılıyor ???

Merhaba canım benim seninle aynı gün değil miydi transfer benim 03.03. O tarih ile birlikte sayılinca bugün benim 8. Günüm ben de merak ediyorum ve yarın sabah erkenden erken gebelik testi ile test yapmayı düşünüyorum inşaAllah hepimiz için en hayırlısı olsun :)

evet canım aynı benim de 03.03 ama transfer gününü saymayın diyolar ya o yüzden 7. gün diyorum ben. sen yarın yap haber ver bana da çıkarsa inş bende yaparım o zaman :)

evet canım aynı benim de 03.03 ama transfer gününü saymayın diyolar ya o yüzden 7. gün diyorum ben. sen yarın yap haber ver bana da çıkarsa inş bende yaparım o zaman :)
Uyku Sersem dalginligim olmazsa ilk idrara çıktığımda yapacağım cnm ben sana haber veririm Müsbet menfi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…