- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.381
Merhaba arkadaşlar bende iyiyim bugün çok şükür dun bir bayilma yaşadım düştüm yere sırt üstü seşim farketmiş iyiki evdeydi ayıltti beni hastaneye gittik çok şükür bebis iyi bende iyiyim bugün boynum ağrıyor kuyruk sokumum ağrıyor ama çok şükür iyiyim sizde iyisiniz inşgunsa çok sevindim sağlıkla devam etsin inş flzask2003 inş Allahım yakın zamanda olsun canım nazın nasıl Allahım herkesi sevindirsin inş
Inşallah bitanemCnm inşallah vakti geldiğinde sağlıkla gebe kal inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Aaaaaa gerçekten mi inanamiyorum hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin inşallahBen burdayım Can'ım bende güzel haberler var ikinci deneme sonrası kendıgınden hamıle kaldım bugün ıkı ay bitti cok şükür.İns saglıkla devam eder Allahım sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin
İnşallah cnm benim inanmak başarmanın yarısıdirInşallah bitanem
Canim cok gecmis olsun neyseki Ucuz kurtulmuşsun allah bir daha yaşatmasinMerhaba arkadaşlar bende iyiyim bugün çok şükür dun bir bayilma yaşadım düştüm yere sırt üstü seşim farketmiş iyiki evdeydi ayıltti beni hastaneye gittik çok şükür bebis iyi bende iyiyim bugün boynum ağrıyor kuyruk sokumum ağrıyor ama çok şükür iyiyim sizde iyisiniz inşgunsa çok sevindim sağlıkla devam etsin inş flzask2003 inş Allahım yakın zamanda olsun canım nazın nasıl Allahım herkesi sevindirsin inş
Amin arkadaşım çok sağolCanim cok gecmis olsun neyseki Ucuz kurtulmuşsun allah bir daha yaşatmasin
Canım selam. Ben yeniden başladım tedaviye Allah nasip ederse bu pazartesi transfer olacak Cem bey olumlu yaklaşıyor ama yinede güzel sonuç alana kadar tedirgin olacağım sanırım. sen nasılsın başladın mı tedaviye?selam arkadaşlarr buraya yazmayalı epey oldu..
Maaşallah hamilelerimiz epey büyüttüler bebişleri.
allahım sağlıkla doğum yaptıkları haberini almayıda nasip etsin..
ilk bebişimiz kim olucak bakalım..
kimsede bi gelişme yokmu arkadaşlar.
cakırfoto sen naptın arkadasşım ne durumdasın.
Slm cnm nasılsın ben de iyiyim yazan olmayınca bende yazmiyorum inşallah herkes iyidir bugün dra gittim çok şükür herşey yolundaymis iki prensesim olacakmış inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerle dönersin inşallahCanım selam. Ben yeniden başladım tedaviye Allah nasip ederse bu pazartesi transfer olacak Cem bey olumlu yaklaşıyor ama yinede güzel sonuç alana kadar tedirgin olacağım sanırım. sen nasılsın başladın mı tedaviye?
Canım tedavinin sonucu ne oldu merak ettim inşallah hayırlı haber almissindirCanım selam. Ben yeniden başladım tedaviye Allah nasip ederse bu pazartesi transfer olacak Cem bey olumlu yaklaşıyor ama yinede güzel sonuç alana kadar tedirgin olacağım sanırım. sen nasılsın başladın mı tedaviye?
Canım selam. Ben yeniden başladım tedaviye Allah nasip ederse bu pazartesi transfer olacak Cem bey olumlu yaklaşıyor ama yinede güzel sonuç alana kadar tedirgin olacağım sanırım. sen nasılsın başladın mı tedaviye?
Slm cnm nasılsın ben de iyiyim yazan olmayınca bende yazmiyorum inşallah herkes iyidir bugün dra gittim çok şükür herşey yolundaymis iki prensesim olacakmış inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm
Günaydın kızlar bende iyiyim geceleri çok zor geçiyor uyumakta çok zorlanıyorum ama gündüzleri hiçbir sıkıntım yok şükür bu arada 2 haftadır insilüne başlamam gerekti. Öyle işte şimdide ayın 19unda kontrole gideceğiz ilk nst o zaman yapılacak bakalım artık hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?