2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

ayy cnm benim çokk gecmiş olsun..rabbim birdaha yaşatmasın.dikkat et cnm kendine..
nazda iyi teyzesi..amin canım inş

Aaaaaa gerçekten mi inanamiyorum hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin inşallah

Canim cok gecmis olsun neyseki Ucuz kurtulmuşsun allah bir daha yaşatmasin

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir ücret karşılığında da olur ☺

Canım selam. Ben yeniden başladım tedaviye Allah nasip ederse bu pazartesi transfer olacak Cem bey olumlu yaklaşıyor ama yinede güzel sonuç alana kadar tedirgin olacağım sanırım. sen nasılsın başladın mı tedaviye?

Selam kimsecikler yok hu hu....
C Cakir Foto tedavin hayirli olsun canim allah muradina erdirsin
Slm cnm nasılsın ben de iyiyim yazan olmayınca bende yazmiyorum inşallah herkes iyidir bugün dra gittim çok şükür herşey yolundaymis iki prensesim olacakmış inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm

Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerle dönersin inşallah

Günaydın kızlar bende iyiyim geceleri çok zor geçiyor uyumakta çok zorlanıyorum ama gündüzleri hiçbir sıkıntım yok şükür bu arada 2 haftadır insilüne başlamam gerekti. Öyle işte şimdide ayın 19unda kontrole gideceğiz ilk nst o zaman yapılacak bakalım artık hayırlısı...

Canım tedavinin sonucu ne oldu merak ettim inşallah hayırlı haber almissindir

canım hayırlı olsun tedavin pazartesi olduysa transferin bugün 8. günün haber ver bizede mutlaka cok merak ediyorum inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişlerin.

Slm cnm nasılsın ben de iyiyim yazan olmayınca bende yazmiyorum inşallah herkes iyidir bugün dra gittim çok şükür herşey yolundaymis iki prensesim olacakmış inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm

Maaşallah canımm iki kız süperr ya çokk güzelll
Rabbim sag sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

cnm maaşallah seninde az kalmış.epey büyümüşşsünüz tabi artık zorlanırsın.rabbim hayıırlı bir doğum nasip etsin inşallah.
sağlıcakla al yavrunu kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…