- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.401
sağol cnm cnm inşallah rabbim bu yolda emek sarf eden herkese nasip etsin inşallah sendende güzel haberler alacağızcanım hayırlı olsun tedavin pazartesi olduysa transferin bugün 8. günün haber ver bizede mutlaka cok merak ediyorum inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişlerin.
Maaşallah canımm iki kız süperr ya çokk güzelll
Rabbim sag sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
cnm maaşallah seninde az kalmış.epey büyümüşşsünüz tabi artık zorlanırsın.rabbim hayıırlı bir doğum nasip etsin inşallah.
sağlıcakla al yavrunu kucağına..
Aaaa cok sevındım ıkı tane kız. Saglıkla kucağına alırsın inşsağol cnm cnm inşallah rabbim bu yolda emek sarf eden herkese nasip etsin inşallah sendende güzel haberler alacağız
İnşallah senin de testi zamanda gobusun dolar tabi bizim deAaaa cok sevındım ıkı tane kız. Saglıkla kucağına alırsın inş
Amin cnm inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin senin cinsiyet bellimi cnm hayırlı olsun sağlıkla dogsunlar inşallahAaaa cok sevındım ıkı tane kız. Saglıkla kucağına alırsın inş
İnşallah demircim inşallah Allah nasip etsin inşallahİnşallah senin de testi zamanda gobusun dolar tabi bizim de
GunaydinnnnnnGünaydınnnnnn arkadaşlarrr
Ev temizliyorum bol bol dantel yapıyorum kardeşimin çeyizi ne öylesen nasılsın canımm neler yapıyorsun
İyiyim canım bende evdeyim geçen ay hsg cekildim sol tüp kapali çıktı fsh yükseldi derken ugrasiyorumGünaydın kızlar nasılsınızdemir6133 sen bir daha başlamadın değil mi tedaviye??
Dondurmaya gitti doktorum canım. 7 den 1 e dustuCanım tedavinin sonucu ne oldu merak ettim inşallah hayırlı haber almissindir
İnşallah canım doktor dolduralım dedi daha önce ki tedavilerimden dolayı. Diğerleri 2. ve 3.gunde transfer edildi bu sefer ki tedavi de merkezi ve doktoru degistirmistim bu doktor 5.gune gitmesini çok istiyordu 5.gune giden 1 tane oldu bunu da dondurdu şimdi adet olmayı bekliyorum bundan sonra nasıl olacak bilmiyorumHayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerle dönersin inşallah
Cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun o bitane sana can olsun inşallahİnşallah canım doktor dolduralım dedi daha önce ki tedavilerimden dolayı. Diğerleri 2. ve 3.gunde transfer edildi bu sefer ki tedavi de merkezi ve doktoru degistirmistim bu doktor 5.gune gitmesini çok istiyordu 5.gune giden 1 tane oldu bunu da dondurdu şimdi adet olmayı bekliyorum bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum
Amin amin inşallah canım hamilelerin duası kabul olur derler inşallah duan kabul olur sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikCnm inşallah hakkında hayırlısı olsun o bitane sana can olsun inşallah
İnşallah cnm kûn fe yekûnAmin amin inşallah canım hamilelerin duası kabul olur derler inşallah duan kabul olur sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?