- 24 Eylül 2012
- 202
- 249
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.421
benim ilk tedavimde 3.gün embriyosuydu dondurulmuş embriyo degildi,tutmuştu ancak kalp atımını alamamıstık.Dondurulacak embriyo da kalmamıştı.ikincisi farklı merkezde daha farklı tedavi uygulandı kullandığım ilaçlar, vitaminler 5.güne gitti embriyolar.Çok şükür hamileyim simdi.Dondurulduğunda vücut da dinlenmiş oluyor.İnşallah canım doktor dolduralım dedi daha önce ki tedavilerimden dolayı. Diğerleri 2. ve 3.gunde transfer edildi bu sefer ki tedavi de merkezi ve doktoru degistirmistim bu doktor 5.gune gitmesini çok istiyordu 5.gune giden 1 tane oldu bunu da dondurdu şimdi adet olmayı bekliyorum bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum
Cinsiyetleri belli oldu demek oy maşallah prensesler geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah cnm kûn fe yekûn
Bende iyiyim cnm çok şükür iyi gidiyor iki tane kızım olacak inşallah
Amin inşallah canım benim de yok evet doktorumda öyle dedi vücudun dinlensin diye böyle tutma ihtimali daha yüksekmisBu arada ikinci tedavimden sonra da dondurulan başka embriyom yok.Sadece karnımda bebişim var.Darısı seni başına olsun C Cakir Foto
İnşallah da tutarBu arada ikinci tedavimden sonra da dondurulan başka embriyom yok.Sadece karnımda bebişim var.Darısı seni başına olsun C Cakir Foto
Amin cnm inşallah Allah seninde emeklerinin mukafaatini versin inşallahCinsiyetleri belli oldu demek oy maşallah prensesler geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hally canim oglumun plesentasi daha kücük kızıma göre pek lan akisiyla alakasi yok sanirim, coraspin kullaniyorum zaten kan sulandırıcı.
ciğer geliştiriciyi bana doktorum bebeklerin arasindaki fark acilirsa yapabiliriz dedi erken dogum ihtimalimden ama daha yapilmadi simdilik. asil doktorum Üniversitesi de olduğum ilcede de gidiyorum arada zaten burada doğum olmuyor iki doktor da biliyor birbirine gittiğimi ama yinede sıkıntı iste sen yanlış ölçüyorsundur diyemiyorsun ikisini de
canim sakin alışverişini ozellikle gezerek yapacagin şeyleri 30 dan sonraya birakma. 15 dk lik arabayla bir yere gitsem sirtim belim ağrıyor. alttan agrilarim oluyor ayakta kalınca cok yoruluyorum artik. benim ifak tefek alisverisim kaldi. netten veya cok yorfun degilsem cok gezmeden magazadan bakıyorum. 20-25 haftalarda esim eve gidelim yoruldun derdi dinlemezdim, simdi mecbur olmadigim sürece evden çıkmıyorum
Aaaa gercek mi bu haber cok sevindimGünaydın kızlar ayyyyflzask2003 hayırlı olsun hamilelik günlüğünü gördüm çok sevindim canım yaaa ne zaman başladın tedaviye nasıl gelişti ay gerçekten çok sevindim.
Sen nasıl cnm nasıl gidiyor hamislik cinsiyet belli oldumuAaaa gercek mi bu haber cok sevindim
Mrb cnm sende yoksun bayadir ne durumdasin tedaviye başlamayi dusunuyormusunflzask2003 ayyyy canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla sıhhatli doğurup kucağına almayı nasip etsin
Mrb cnm sende yoksun bayadir ne durumdasin tedaviye başlamayi dusunuyormusun
evet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasilzeymuss nasılsın çok olmuş yazali bende yazamadım buraya epeydir yoksa doğum yaptın mil
Maşallah cnm hayırlı olsun kilolarida çok iyiymis sağlıkla büyüsunler gözün aydın canımevet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil
Oyyyy oyyyy masallah yavrularına Allahım sağlık huzur versin ve Salih evlat olmalarını nasip etsinevet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil
Zeymuss gözün aydın maşallah subhanallah çok iyiymişMaşallah cnm hayırlı olsun kilolarida çok iyiymis sağlıkla büyüsunler gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?