2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

benim ilk tedavimde 3.gün embriyosuydu dondurulmuş embriyo degildi,tutmuştu ancak kalp atımını alamamıstık.Dondurulacak embriyo da kalmamıştı.ikincisi farklı merkezde daha farklı tedavi uygulandı kullandığım ilaçlar, vitaminler 5.güne gitti embriyolar.Çok şükür hamileyim simdi.Dondurulduğunda vücut da dinlenmiş oluyor.

zeymuss nasılsın çok olmuş yazali bende yazamadım buraya epeydir yoksa doğum yaptın mil

flzask2003 ay cnm bayadir gorukmuyordun hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah gruptaki herkes sırasıyla hamile kalsın eee nasıl oldu ne zaman oldu anlat ay çok sevindim filizcim

zeymuss nasılsın çok olmuş yazali bende yazamadım buraya epeydir yoksa doğum yaptın mil
evet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil

evet canim sükür dogum yaptim. yarin bir hafta olacak. yavrularim 2600 ve 3300 dogdu. sükür kuveze girmeden ciktik hastaneden. rabbim herkese hayirlisiyla ysvrularina kavustursun insallag. sen nasiksin sen de durumlar nasil
Maşallah cnm hayırlı olsun kilolarida çok iyiymis sağlıkla büyüsunler gözün aydın canım

Oyyyy oyyyy masallah yavrularına Allahım sağlık huzur versin ve Salih evlat olmalarını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…