2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Slm kozlarbnm ekesimde varikosel vardi ameliyat oldu 5 ay oldi haladuzlmedi doktor ttüpbbbk diyo amlyttan oönce1 2 di spermi sşuanda2 3 oldu cçokddüşükdderdi doktor bu durumda oon varmi
Selam canim evet bizde variskosel olduk bizde sperm yoktu variskosle olduk cift tarafli şuanda 7 tane hareketli sperm çıkıyor Tek tesellimiz tüp bebek yaptırmak canim eşiniz sigara kullanıyor mu diğer testlerinize normal mi biz suan sağlıklı besleniyor uz her sabah aç karinla ceviz kırıyorum bide keçiboynuzu özü pekmezi yiyor sabah sağlıklı Beslen in canim ama zaman kaybetmeden tüp bebek bence çünkü başka secenek kalmıyor sizin spemr hep mi azdı aslında variskosel cokk değiştirmeye bilio durumu doktor öyle demişti sizin kullandığınız ilaç filan varmi

Evet kuzu yazdım arkadasa ins yardimci olabiliyoruz bizim durumdakilere...sevgiyle kal❤

Biz ilaç olrk l argine ve klomen iiçiyor yaninda mesirmacunu ve keciboynuzu suyunu iciyorum insllh fyda eder en son bu ay ki teste spermleri 2 ve 3 cikti ddoktorttüpbbk ddedicnm bizde 3 ay snra yaptmyi dsunuyoruz

inş guzel haberlerle gelirsin kacıncı igne her igneden sonra mı kontrole gideceksin?
Sağol canım inşallah. Her gün gitmiyorum adetin 2. Günü gittim tedavi başladı 3 gün sonra tekrar gel dedi doktorum yani 3 gün ara oldu bu sırada gonal F kullandım

Hayırlısı olsun canım inşallah çok kaliteli embriyoların olur tutunurlar annelerine
İnşallah canım tabi önce eşimde sperm bulunması lazım
Slm canım seni merak ettim gittin mi kontrole inş haberler iyidir
Gittim geldim canım çok iyi dedi doktor yumurtalar hemen hemen aynı boyutlarda bu iyi dedi bakalım yeni iğne ve dozları için haber bekliyorum sen ne durumdasın ?

merhaba arkadaşlar.. bende ocakta ikinci tedavime baslamistim ama ohss oldum ve transferim ertelendi.ilk adetim yeni bitti ikinci adetimi bekliyorum, yani mart insallah.. 6 tane dondurulmus embriyom var. sabitsizlikla bekliyorum

merhaba arkadaşlar.. bende ocakta ikinci tedavime baslamistim ama ohss oldum ve transferim ertelendi.ilk adetim yeni bitti ikinci adetimi bekliyorum, yani mart insallah.. 6 tane dondurulmus embriyom var. sabitsizlikla bekliyorum
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah yavrularına biran önce kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…