- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Selam canim evet bizde variskosel olduk bizde sperm yoktu variskosle olduk cift tarafli şuanda 7 tane hareketli sperm çıkıyor Tek tesellimiz tüp bebek yaptırmak canim eşiniz sigara kullanıyor mu diğer testlerinize normal mi biz suan sağlıklı besleniyor uz her sabah aç karinla ceviz kırıyorum bide keçiboynuzu özü pekmezi yiyor sabah sağlıklı Beslen in canim ama zaman kaybetmeden tüp bebek bence çünkü başka secenek kalmıyor sizin spemr hep mi azdı aslında variskosel cokk değiştirmeye bilio durumu doktor öyle demişti sizin kullandığınız ilaç filan varmiSlm kozlarbnm ekesimde varikosel vardi ameliyat oldu 5 ay oldi haladuzlmedi doktor ttüpbbbk diyo amlyttan oönce1 2 di spermi sşuanda2 3 oldu cçokddüşükdderdi doktor bu durumda oon varmi
Evet kuzu yazdım arkadasa ins yardimci olabiliyoruz bizim durumdakilere...sevgiyle kal❤Canım senin gibiYavrum benim var onunla konuşabilirsin bu konuyu benim eşimdede 2 3 sperm yıkamalı testte 50 sperm çıkıyor bizim durumunuzdakiler mecburen tüp bebek yapıyoruz yinede çıkış var şükretmelisin canım
İnşallah canımEvet kuzu yazdım arkadasa ins yardimci olabiliyoruz bizim durumdakilere...sevgiyle kal❤
Yarın ilk kontrolüme gidiyorum arkadaşlar biraz önce iğnemi oldum inşallah güzel güzel gelişiyorlardır
cnm inss guzel haberlerle gelirsinYarın ilk kontrolüme gidiyorum arkadaşlar biraz önce iğnemi oldum inşallah güzel güzel gelişiyorlardır
İnşallah cnm güzel haberlerle gelirsin inşallah
İnşallah kızlarcnm inss guzel haberlerle gelirsin
inş guzel haberlerle gelirsin kacıncı igne her igneden sonra mı kontrole gideceksin?Yarın ilk kontrolüme gidiyorum arkadaşlar biraz önce iğnemi oldum inşallah güzel güzel gelişiyorlardır
Sağol canım inşallah. Her gün gitmiyorum adetin 2. Günü gittim tedavi başladı 3 gün sonra tekrar gel dedi doktorum yani 3 gün ara oldu bu sırada gonal F kullandıminş guzel haberlerle gelirsin kacıncı igne her igneden sonra mı kontrole gideceksin?
Hayırlısı olsun canım inşallah çok kaliteli embriyoların olur tutunurlar annelerineYarın ilk kontrolüme gidiyorum arkadaşlar biraz önce iğnemi oldum inşallah güzel güzel gelişiyorlardır
Gunaydinlarr iyi pazarlar herkese
Slm canım seni merak ettim gittin mi kontrole inş haberler iyidirYarın ilk kontrolüme gidiyorum arkadaşlar biraz önce iğnemi oldum inşallah güzel güzel gelişiyorlardır
Iyi Pazarlar keyifler nasıl ben her gece rüyamda doktorla uğraşıyorum bu heycan öldürecek beniGunaydinlarr iyi pazarlar herkese
Bende adet oldum salı Dr dayım onun heyecanı var cnm tedavilerimizde su gibi geçsin inssIyi Pazarlar keyifler nasıl ben her gece rüyamda doktorla uğraşıyorum bu heycan öldürecek beni
İnşallah canım tabi önce eşimde sperm bulunması lazımHayırlısı olsun canım inşallah çok kaliteli embriyoların olur tutunurlar annelerine
Gittim geldim canım çok iyi dedi doktor yumurtalar hemen hemen aynı boyutlarda bu iyi dedi bakalım yeni iğne ve dozları için haber bekliyorum sen ne durumdasın ?Slm canım seni merak ettim gittin mi kontrole inş haberler iyidir
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah yavrularına biran önce kavuşursunmerhaba arkadaşlar.. bende ocakta ikinci tedavime baslamistim ama ohss oldum ve transferim ertelendi.ilk adetim yeni bitti ikinci adetimi bekliyorum, yani mart insallah.. 6 tane dondurulmus embriyom var. sabitsizlikla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?