- 23 Şubat 2015
- 324
- 408
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.021
Normal canim ben iki kere normal hamilelik gecirdim onda bile adet olucam gibi sancilarim vardi icini rahat tut inşallah hersey guzel olucak bu arada hayirli olsunKızlar Transfer gününü sayarsak 9. Günüm idrarda pozitif çıktı ama bugün müthiş bir karın ağrısı var her an adet olacakmışım gibi sizce normal mi?
Ayy bi fikir verin nolur çok moralim bozuldu
Catlama ignesini hamilelik hormonu var 10 gun etkisi oluyo migde bulantisi ondandirKızlar selam
Yumurta çatlama iğnelerimi dün yaptım yarın sabah kısmetse opu var ancak inanılmaz miğdem bulanıyor. Çatlatma iğnesinden sonra normal mi bu sizde oldumu?
Hakkınızda hayırlısı olsun benim de test günüm yarın ben de heyecanlı stresli bekleyiş içindeyim sizin yaş kaçtı benim 38 35 yaş ve üstü 2 embriyo zorunlu koyuyorlar zaten bana da o yüzden 2 embriyo yerlestirdiler bakalım tuttular mı :)Yarın 10:30da transfere gidiyorum heyecan mı tedirginlik mi bilemedim bir tuhafım bana 3.gün embriyosu transfer edilecek 5.günden farkı ne ki? Birde 2 tane koyulmasını istiyorum ama doktorum ne dicek bilemiyorum hakkımızda hayırlısı bundan sonra beklemeye devam edicez artık sonuç için
Hastanelere gore degisiyo ben 29 yasindayim ikincide iki tane koydular birinciyide orda yaptirsaydim yine iki tane koyarlardi bu arada doktorum aytug kolankayaHakkınızda hayırlısı olsun benim de test günüm yarın ben de heyecanlı stresli bekleyiş içindeyim sizin yaş kaçtı benim 38 35 yaş ve üstü 2 embriyo zorunlu koyuyorlar zaten bana da o yüzden 2 embriyo yerlestirdiler bakalım tuttular mı :)
canım doktorunu arayıp sor istersen kanamanı. ilaçları kulşandığımız sürece adete engel oluyor diye biliyorum. tsbi yanlış da olabilir emin değilim. inşalşah hamilesindir dualarım hepimize...Kızlar hafif kanamam başladı ama idrar testinde yine pozitif çıktı karnım çok kötü ağrıyo. Öğretmenim ve okula gitmek zorundaydım okula geldim...
Cnm hemen izin al progesteron içeren iğne vurdur ve eve git ayaginin altına yastık koy yat dinlen lütfen geçmiş olsun inss bebeğin seninledir cnmKızlar hafif kanamam başladı ama idrar testinde yine pozitif çıktı karnım çok kötü ağrıyo. Öğretmenim ve okula gitmek zorundaydım okula geldim...
Cnm gittin mi kontrole.benim de kontrol vardı bugün endometrium 7.6 çıktı.estrofemin 11.günü.bi türlü kalınlaşıyor canım çok sıkıldı.doktorum 8 in üzerinde transfer yaparızdiyor ama bilemedimIyi aksamlar kizlar allahin izniyle hepimiz guzel haberler aliriz arkadaslar rahim kalinlasmasi icin narsuyu iyiymis gunde iki bardak taze sıkılmıs olmasi lazimmis transfer gunune kadar icmeyi dusunuyorum transferden sonra icmicem rahim kasilmasi yapabilirmis yarin konturolumvar hersey yolunda giderse transfer gunum belli olacak birde transfere bir iki gun kalada ananas yemege baslicam tansferden uc dorgun sonraya kadar yicem birde kabak cekirdegini bebegin tutuasina yardimci oluyormus ben bunlari yapicam sizlerlede paylasmak istedim
Rapor alsanaa canim yaaKızlar hafif kanamam başladı ama idrar testinde yine pozitif çıktı karnım çok kötü ağrıyo. Öğretmenim ve okula gitmek zorundaydım okula geldim...
Öyle deme arkadaşım herşeyin hayırlısı inşallah pozitif çıkarteşekkürler kızlar... Doktoruma sordum aspirini kes bol su iç ve dinlen dedi. Kandaki değere o zaman bugün baktıralım ona göre hareket edelim dedi. Kan verdim sonuç bekliyorum Ama hiç ümidim yok hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok ...
içini frah tut canım güzel düşün güzel olsun, bebişini üzme lütfen.teşekkürler kızlar... Doktoruma sordum aspirini kes bol su iç ve dinlen dedi. Kandaki değere o zaman bugün baktıralım ona göre hareket edelim dedi. Kan verdim sonuç bekliyorum Ama hiç ümidim yok hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok ...
Evet cnm yaptırdım tahlili hayırlı olur inşallah.bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?