- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.041
ayy çok sevindim ya gözün aydın arkadaşım darısı başımıza :)Kızlar şimdi online sonuçtan baktım 9. gün 110 çıkmış değerim sevinçten hüngür hüngür ağladım
Hastanelere gore degisiyo ben 29 yasindayim ikincide iki tane koydular birinciyide orda yaptirsaydim yine iki tane koyarlardi bu arada doktorum aytug kolankaya
llah tamamını erdirsin canım riskli bir durum varsa izin al lütfen cok emek sarfediyoruz işyerleride bize iyiniyet göstermek zorunda. Çok tebrik ederimKızlar şimdi online sonuçtan baktım 9. gün 110 çıkmış değerim sevinçten hüngür hüngür ağladım
Cnm gittin mi kontrole.benim de kontrol vardı bugün endometrium 7.6 çıktı.estrofemin 11.günü.bi türlü kalınlaşıyor canım çok sıkıldı.doktorum 8 in üzerinde transfer yaparızdiyor ama bilemedim
Kızlar şimdi online sonuçtan baktım 9. gün 110 çıkmış değerim sevinçten hüngür hüngür ağladım
Canim hayirlisi olsun ! Var miydi donmus bebek ? Olana kadar devam napalimKızlar olmadı çok üzgünüm.umarım sizler güzel haberler alirsiniz
Tebrik ederim gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah 9ay sonra kucağındaKızlar şimdi online sonuçtan baktım 9. gün 110 çıkmış değerim sevinçten hüngür hüngür ağladım
Olsun canim sen saglikli ol napalim !Donmuslarla transferim yapılmıştı zaten.başka yok
Kızlar transferim oldu 1 saat önce şimdi hastanede yatıyorum 2 tane transfer edildi diğer 2 embriyom ilerlememiş bunlarda orta kalitedeymiş inşallah tutunurlar ve güzelce gelişirler
Kalmadı canım donmuş
Aaa iyi hadi super canim yaa ! Donmus kalmadi mi o zaman ? Tutunurlar tutunurlar
Kızlar transferim oldu 1 saat önce şimdi hastanede yatıyorum 2 tane transfer edildi diğer 2 embriyom ilerlememiş bunlarda orta kalitedeymiş inşallah tutunurlar ve güzelce gelişirler
Benim 1. Tup bebegim dis gebelik 1 emriyodu ikinci 2 emriyodu tutmadi ikside adet olmama 1 hafta var inşallah dondurulmuslarim var onlar tutarSizin iki tanemi tuttu bir tanemi?
Kacinci gun bebegi bunlar ? Iki tane mi ?Kalmadı canım donmuş
Evet canim gittim simdi geldim doktordan benim rahim kalinlasmasi 10. 5 gibi birseydi ben estrofen adetim birinci gununden beri kullaniyorum bugun 13 gunum kullanali uzulme seninde transfere kadar 10 olur benim doktorumda 8 ustu olunca transfer ediyoruz dedi canim birde gunde 2 bardak taze sıkılmış narsuyu iciyorum ama transferden sonra icmicem kasilma yapabilirCnm gittin mi kontrole.benim de kontrol vardı bugün endometrium 7.6 çıktı.estrofemin 11.günü.bi türlü kalınlaşıyor canım çok sıkıldı.doktorum 8 in üzerinde transfer yaparızdiyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?