2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

A
Kızlar şimdi online sonuçtan baktım 9. gün 110 çıkmış değerim sevinçten hüngür hüngür ağladım
llah tamamını erdirsin canım riskli bir durum varsa izin al lütfen cok emek sarfediyoruz işyerleride bize iyiniyet göstermek zorunda. Çok tebrik ederim

Cnm gittin mi kontrole.benim de kontrol vardı bugün endometrium 7.6 çıktı.estrofemin 11.günü.bi türlü kalınlaşıyor canım çok sıkıldı.doktorum 8 in üzerinde transfer yaparızdiyor ama bilemedim

Uzulme,benim 6.7 idi rahim kalinligim doktor tutmaz gozuyle bakti,3 kondu 3 de tuttu.

Kızlar şimdi online sonuçtan baktım 9. gün 110 çıkmış değerim sevinçten hüngür hüngür ağladım

Canim gözün aydın belliydi hamis oldugun kanama olmasi umitsizlige düşürdü seni ama bak bebisin seninle dinlen bol bol yerlesme kanamasidir..RAbbim tamamına erdirsin inşallah

Cnm gittin mi kontrole.benim de kontrol vardı bugün endometrium 7.6 çıktı.estrofemin 11.günü.bi türlü kalınlaşıyor canım çok sıkıldı.doktorum 8 in üzerinde transfer yaparızdiyor ama bilemedim
Evet canim gittim simdi geldim doktordan benim rahim kalinlasmasi 10. 5 gibi birseydi ben estrofen adetim birinci gununden beri kullaniyorum bugun 13 gunum kullanali uzulme seninde transfere kadar 10 olur benim doktorumda 8 ustu olunca transfer ediyoruz dedi canim birde gunde 2 bardak taze sıkılmış narsuyu iciyorum ama transferden sonra icmicem kasilma yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…