- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.061
benim de esrofem 3. günü daha :) transfer ne zman canım. rahim epey kalınlaşmışEvet canim gittim simdi geldim doktordan benim rahim kalinlasmasi 10. 5 gibi birseydi ben estrofen adetim birinci gununden beri kullaniyorum bugun 13 gunum kullanali uzulme seninde transfere kadar 10 olur benim doktorumda 8 ustu olunca transfer ediyoruz dedi canim birde gunde 2 bardak taze sıkılmış narsuyu iciyorum ama transferden sonra icmicem kasilma yapabilir
Evet canim doktor da iyi dedi kantahlili sonucum icinde simdi aradilar oda iyiymis bir sorun yok dediler transfer gunude persembe ay cabucak gecse gunlerbenim de esrofem 3. günü daha :) transfer ne zman canım. rahim epey kalınlaşmış
maşallah canım senin zaman gelmiş. valla ben şimdiden zaman geçiremiyorum transfer sonrası ne olucak bakalımEvet canim doktor da iyi dedi kantahlili sonucum icinde simdi aradilar oda iyiymis bir sorun yok dediler transfer gunude persembe ay cabucak gecse gunler
Evet canim hakkımızda hayirlisi bende simdiden tarnsfer sonrasi zaman nasil gececek dusuniyorummaşallah canım senin zaman gelmiş. valla ben şimdiden zaman geçiremiyorum transfer sonrası ne olucak bakalım
Çok teşekkürler canım inşallahHadi hayırlısıyla 12 gün sonra güzel haberlerini almak dileğiyle cnm..
3.gün canım 2 tane transfer ettilerKacinci gun bebegi bunlar ? Iki tane mi ?
Ohh ne guzel canim kacinci denemen bu ?3.gün canım 2 tane transfer ettiler
Cnm gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah darısı bütün arkadaşlara ve bana olsunKızlar şimdi online sonuçtan baktım 9. gün 110 çıkmış değerim sevinçten hüngür hüngür ağladım
hayırlısı olsun cnm allah inş en kısa surede anne olmanı nasip etsin yılmadan yola devam cnmKızlar olmadı çok üzgünüm.umarım sizler güzel haberler alirsiniz
hadi hayırlı olsun cnm inss sımsıkı tutunsunlar annelerine guzel haberlerini alırız inssKızlar transferim oldu 1 saat önce şimdi hastanede yatıyorum 2 tane transfer edildi diğer 2 embriyom ilerlememiş bunlarda orta kalitedeymiş inşallah tutunurlar ve güzelce gelişirler
oluyormuş cnm kullananlar var bende okumuştum bende kullanmayı dusunuyorum tedavi zamanindakızlar rahim kalınlığı için nar suyu içen var mı? bugün ibrahim saraçoğlundan duydum. daha önve de duymuştum içenleri ama neden içtiklerini bilmiyordum. faydası olurmu ki
Maşallah ne güzel olmuş seninki.transfer günün belli mi,bi de estrofemi günde kaç tane alıyorsun cnmEvet canim gittim simdi geldim doktordan benim rahim kalinlasmasi 10. 5 gibi birseydi ben estrofen adetim birinci gununden beri kullaniyorum bugun 13 gunum kullanali uzulme seninde transfere kadar 10 olur benim doktorumda 8 ustu olunca transfer ediyoruz dedi canim birde gunde 2 bardak taze sıkılmış narsuyu iciyorum ama transferden sonra icmicem kasilma yapabilir
Kan da neye baktılar ki cnm bi de doktorun neden perşembeyi bekliyor bi bilgin var mıEvet canim doktor da iyi dedi kantahlili sonucum icinde simdi aradilar oda iyiymis bir sorun yok dediler transfer gunude persembe ay cabucak gecse gunler
Evet canim belli persembe gunu estrofemi ilk 4 gun 2 tane sonra 4 gundaha 3 tane daha sonra 4 gun boyinca dorttane doktor bugun dort olarak devam et dediMaşallah ne güzel olmuş seninki.transfer günün belli mi,bi de estrofemi günde kaç tane alıyorsun cnm
Kan da neye baktılar ki cnm bi de doktorun neden perşembeyi bekliyor bi bilgin var canim progesteron tahlili yapti yuksek olunca gebeligi engelliyormus benim sonucum iyi cikti sukur persembeye niye biraktigini soylemedi ama sanirim rahim birazdaha kalinlassindiye dir ben oyle dusunuyorum
Bence olur cnm ama suyu olursa daha iyi olur cnm çünkü bir bardak için iki uctana nar sikiliyorKızlar peki rahim kalınlaşması için nar suyu değil de direkt nar yesek nasıl olur sizce
Suyunu sıksan daha iyi canim gunde iki bardak yeterliKızlar peki rahim kalınlaşması için nar suyu değil de direkt nar yesek nasıl olur sizce
Kızlar olmadı çok üzgünüm.umarım sizler güzel haberler alirsiniz
Benim Transfer oldu şimdilik pozitif. Çok net hatırlamıyorum ama 10. Olması lazımdı. Birde nar suyu için şunu diyeyim bir kaç yıl önce kışın her gün nar suyu içiyordum çocuk için falan değil yani sağlıklı diye o ay kendiliğimden hamile kaldım 8.haftada kanamayla düşük oldu. Evliliğin ilk yılı olduğu için cahillik işte kanama olunca doktora gitmedim. Üstüne yolculuk yaptım. Yolculuktan geldiğim gibi düştü.Kizlar transferi olanlar ve pozitifi görenler rahim kalinliginiz kacti transfer yapilinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?