2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kızlar rahim kalınlığı için nar suyu içen var mı? bugün ibrahim saraçoğlundan duydum. daha önve de duymuştum içenleri ama neden içtiklerini bilmiyordum. faydası olurmu ki

benim de esrofem 3. günü daha :) transfer ne zman canım. rahim epey kalınlaşmış

Kızlar olmadı çok üzgünüm.umarım sizler güzel haberler alirsiniz
hayırlısı olsun cnm allah inş en kısa surede anne olmanı nasip etsin yılmadan yola devam cnm

Kızlar transferim oldu 1 saat önce şimdi hastanede yatıyorum 2 tane transfer edildi diğer 2 embriyom ilerlememiş bunlarda orta kalitedeymiş inşallah tutunurlar ve güzelce gelişirler
hadi hayırlı olsun cnm inss sımsıkı tutunsunlar annelerine guzel haberlerini alırız inss

kızlar rahim kalınlığı için nar suyu içen var mı? bugün ibrahim saraçoğlundan duydum. daha önve de duymuştum içenleri ama neden içtiklerini bilmiyordum. faydası olurmu ki
oluyormuş cnm kullananlar var bende okumuştum bende kullanmayı dusunuyorum tedavi zamaninda

Maşallah ne güzel olmuş seninki.transfer günün belli mi,bi de estrofemi günde kaç tane alıyorsun cnm

Kızlar peki rahim kalınlaşması için nar suyu değil de direkt nar yesek nasıl olur sizce

Kizlar transferi olanlar ve pozitifi görenler rahim kalinliginiz kacti transfer yapilinca
Benim Transfer oldu şimdilik pozitif. Çok net hatırlamıyorum ama 10. Olması lazımdı. Birde nar suyu için şunu diyeyim bir kaç yıl önce kışın her gün nar suyu içiyordum çocuk için falan değil yani sağlıklı diye o ay kendiliğimden hamile kaldım 8.haftada kanamayla düşük oldu. Evliliğin ilk yılı olduğu için cahillik işte kanama olunca doktora gitmedim. Üstüne yolculuk yaptım. Yolculuktan geldiğim gibi düştü.
Yani uzun lafın kısası nar suyunun faydasına inananlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…