- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.081
İnşallah.daha kendime gelemedim hala şoktayım, şaka gibi keşke bebislerim tutunsaydi.Ama Rabbim daha iyi bilir tabiki.Rabbim kısa zamanda nasip eder bi bebek inşallah
İnşallah.daha kendime gelemedim hala şoktayım, şaka gibi keşke bebislerim tutunsaydi.Ama Rabbim daha iyi bilir tabiki.
Canim nasip yaaa ,, iki tane mi transferin olmustu ?İnşallah.daha kendime gelemedim hala şoktayım, şaka gibi keşke bebislerim tutunsaydi.Ama Rabbim daha iyi bilir tabiki.
Allahım inşallah en kısa zmaanda tekrar nasip eder bu sefer annesine 9ay tutunurİnşallah.daha kendime gelemedim hala şoktayım, şaka gibi keşke bebislerim tutunsaydi.Ama Rabbim daha iyi bilir tabiki.
Bugündü ama tutmamis canım yaa
allah kucaginada almayi nasip etsin canim sagol bende narsuyununfaydasina inaniyorumBenim Transfer oldu şimdilik pozitif. Çok net hatırlamıyorum ama 10. Olması lazımdı. Birde nar suyu için şunu diyeyim bir kaç yıl önce kışın her gün nar suyu içiyordum çocuk için falan değil yani sağlıklı diye o ay kendiliğimden hamile kaldım 8.haftada kanamayla düşük oldu. Evliliğin ilk yılı olduğu için cahillik işte kanama olunca doktora gitmedim. Üstüne yolculuk yaptım. Yolculuktan geldiğim gibi düştü.
Yani uzun lafın kısası nar suyunun faydasına inananlardanım
Bjk gözün aydın arkadaşım devamı da güzel olsun inşallah süper haber:) Listeye hamile diye yazmamı ister misin?Benim Transfer oldu şimdilik pozitif. Çok net hatırlamıyorum ama 10. Olması lazımdı. Birde nar suyu için şunu diyeyim bir kaç yıl önce kışın her gün nar suyu içiyordum çocuk için falan değil yani sağlıklı diye o ay kendiliğimden hamile kaldım 8.haftada kanamayla düşük oldu. Evliliğin ilk yılı olduğu için cahillik işte kanama olunca doktora gitmedim. Üstüne yolculuk yaptım. Yolculuktan geldiğim gibi düştü.
Yani uzun lafın kısası nar suyunun faydasına inananlardanım
Nisanur çok üzgünüm bir sonraki sefere artık tek seferde hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ne diyeyim bilmiyorum. Hatta inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmaz.Bugündü ama tutmamis canım yaa
Bcmack arkadaşım inşallah bir sonrakine tek seferde sağlıkla olsun. Çok üzgünüm.İnşallah.daha kendime gelemedim hala şoktayım, şaka gibi keşke bebislerim tutunsaydi.Ama Rabbim daha iyi bilir tabiki.
Ananas da rahmi kalınlaştırıyor diye biliyorum amakızlar rahim kalınlığı için nar suyu içen var mı? bugün ibrahim saraçoğlundan duydum. daha önve de duymuştum içenleri ama neden içtiklerini bilmiyordum. faydası olurmu ki
Justiceligt transferin hayırlı olsun, sağlıkla tutunsun inşallah.Çok teşekkürler canım inşallah
İnşallah Rabbim hepiniNasip değilmiş cnm demekki..zamani gelmemiş daha..inşallah toparlaninca tekrar denersin
üzüldüm canım yaa,ama vardır bir vakti inşallah ikinciye olurBugündü ama tutmamis canım yaa
İkinci deneme olur mu bilemiyorum çok zor bir tedavi imiş iğneler vs benim bünye de zayıf zor gibi geliyor ama belli olmaz inşaAllah kendiliğinden olurüzüldüm canım yaa,ama vardır bir vakti inşallah ikinciye olur
Canim senin kac tane transferin olmustu ?İkinci deneme olur mu bilemiyorum çok zor bir tedavi imiş iğneler vs benim bünye de zayıf zor gibi geliyor ama belli olmaz inşaAllah kendiliğinden olur
İki tane oldu canım ama biri TutunamamisCanim senin kac tane transferin olmustu ?
Hamile misin yani ? Biri tutunamadiysa digeri mi tuttu ? Anlayamadim !İki tane oldu canım ama biri Tutunamamis
; ( ; (
Biri bile tutunamamis diyecektim yanlış eksik yazdım kusura bakma bugün de regl oldum beni en çok umitlendiren reglimin ilk kez 4 gün gecikmesi idiHamile misin yani ? Biri tutunamadiysa digeri mi tuttu ? Anlayamadim !
Biliyorum ben de ayni seyi yasamistim insanin icinde gene bi umut oluyo ! Nasip canim yaaa insan cok uzuluyor ama elimizden bu kadari geliyor ! Senin kacinci gun transferiydi ? Gerci artik bi onemi yok alin yazisi diyorum resmen!Biri bile tutunamamis diyecektim yanlış eksik yazdım kusura bakma bugün de regl oldum beni en çok umitlendiren reglimin ilk kez 4 gün gecikmesi idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?