- 23 Şubat 2015
- 324
- 408
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.101
Amiiiin inşaAllah canım benim de isteğim temennim budur artık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün AmiiinNisanur çok üzgünüm bir sonraki sefere artık tek seferde hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ne diyeyim bilmiyorum. Hatta inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmaz.
3 günü transferi idi canım ilaçlar mı geciktirdi bilemiyorum da sağlık olsun iyi kötü bir tecrübe oldu bana bize Rabbim herseyin en iyisini bilir. ..Biliyorum ben de ayni seyi yasamistim insanin icinde gene bi umut oluyo ! Nasip canim yaaa insan cok uzuluyor ama elimizden bu kadari geliyor ! Senin kacinci gun transferiydi ? Gerci artik bi onemi yok alin yazisi diyorum resmen!
Canim senin transferin oldu da bekliyosun saniyorum ya benArkadaşlar benimde bugün opu oldu 17 tane cikmis yumurta bakalım yarin arayacaklar durumu bildirmek için hepimiz hakkinda hayırlısı
Olsun bi daha baslarsin vakit kaybetmeden3 günü transferi idi canım ilaçlar mı geciktirdi bilemiyorum da sağlık olsun iyi kötü bir tecrübe oldu bana bize Rabbim herseyin en iyisini bilir. ..
Canim benim de 15 idi ama tutmamis dediler bugün de regl oldum çok çok çok ÜzgünümKizlar tahlilimi yaptirdim 8.75 cikti sonuc. 5in ustundeyse gebelik oluyor diye biliyorum ama buda cok dusuk bi deger. Doktorumu arayip soyledim sonuca bakip geri donus yapicaklar.
Aa super ALlah yuzunuzu guldursun normalde test gunu bugjn muydu ?kızlar merhaba.. bende 2. tüp bebek transferimin 10. günündeyim. 8. günü erken gebelik testinde hayalet çizgi bile yoktu. Bu sabah silik çizgiyi gördüm. Bugun kan tesi yaptırdım 75 çıktı. Dondurulmuş 2 tane transfer edildi. İlk denemem de çok kasık ağrım sulu akıntım göğüs şişliğim yani bütün belirtiler vardı. Tutunma bile olmadı. Bu sefer hiç ağrım olmadı hiçbir belirti yoktu. Ama gerçekten kafa olarak çok rahattım bence evde yatmak sürekli düşünmek işe yaramıyor. Rabbim ol diycek bol bol dua edin. Rabbim hepimize hayırlısı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.. Yaşananlar ve yaşayacaklarımızda bizim sınavımızmış..
Bana da zaten hic tutmus gibi gelmiyoCanim benim de 15 idi ama tutmamis dediler bugün de regl oldum çok çok çok Üzgünüm
Tedaviye nerede basladınız acabaKızlar dün opu oldu tüp bebek merkezi ne Zaman arar?
Canim bugun aramalari lazim ararlar merak etme benide opu dan sonraki gun oglen aramislardiKızlar dün opu oldu tüp bebek merkezi ne Zaman arar?
İzmir smyrna art canımTedaviye nerede basladınız acaba
Teşekkür ederim resmen heyecan yaptımCanim bugun aramalari lazim ararlar merak etme benide opu dan sonraki gun oglen aramislardi
evet gerçekten zormuş bende yavaş yavaş başladı yan etkiler,defalarca deneyenlerin rabbim yardımcısı olsun ama pes etme inşallah kendiliğinden olur tabiki de ümitsiz olma tedavi için de.İkinci deneme olur mu bilemiyorum çok zor bir tedavi imiş iğneler vs benim bünye de zayıf zor gibi geliyor ama belli olmaz inşaAllah kendiliğinden olur
Ben mi ??? Beni mi taniyorsun ??hayır yarın test günüm ama dayanamadım birde okuyorsun forumda 7. günü çıkmış 8. gün çıkmış aslında kişiye göre değişiyor..Senide başından beri takip ediyorum aslında çoğunuzu tanır gibiyim. İnşallah senin içinde çok güzel haberler duyarız burdan
opu saatin ne zamansa ona yakın arıyorlar bende dün oldum bugün aradılar canım senin transfer hemen olacak mıydı ilaç falan verdiler miKızlar dün opu oldu tüp bebek merkezi ne Zaman arar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?