2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Nisanur çok üzgünüm bir sonraki sefere artık tek seferde hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ne diyeyim bilmiyorum. Hatta inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmaz.
Amiiiin inşaAllah canım benim de isteğim temennim budur artık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Amiiin

Biliyorum ben de ayni seyi yasamistim insanin icinde gene bi umut oluyo ! Nasip canim yaaa insan cok uzuluyor ama elimizden bu kadari geliyor ! Senin kacinci gun transferiydi ? Gerci artik bi onemi yok alin yazisi diyorum resmen!
3 günü transferi idi canım ilaçlar mı geciktirdi bilemiyorum da sağlık olsun iyi kötü bir tecrübe oldu bana bize Rabbim herseyin en iyisini bilir. ..

kızlar merhaba.. bende 2. tüp bebek transferimin 10. günündeyim. 8. günü erken gebelik testinde hayalet çizgi bile yoktu. Bu sabah silik çizgiyi gördüm. Bugun kan tesi yaptırdım 75 çıktı. Dondurulmuş 2 tane transfer edildi. İlk denemem de çok kasık ağrım sulu akıntım göğüs şişliğim yani bütün belirtiler vardı. Tutunma bile olmadı. Bu sefer hiç ağrım olmadı hiçbir belirti yoktu. Ama gerçekten kafa olarak çok rahattım bence evde yatmak sürekli düşünmek işe yaramıyor. Rabbim ol diycek bol bol dua edin. Rabbim hepimize hayırlısı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.. Yaşananlar ve yaşayacaklarımızda bizim sınavımızmış..

Aa super ALlah yuzunuzu guldursun normalde test gunu bugjn muydu ?

hayır yarın test günüm ama dayanamadım birde okuyorsun forumda 7. günü çıkmış 8. gün çıkmış aslında kişiye göre değişiyor..Senide başından beri takip ediyorum aslında çoğunuzu tanır gibiyim. İnşallah senin içinde çok güzel haberler duyarız burdan

İkinci deneme olur mu bilemiyorum çok zor bir tedavi imiş iğneler vs benim bünye de zayıf zor gibi geliyor ama belli olmaz inşaAllah kendiliğinden olur
evet gerçekten zormuş bende yavaş yavaş başladı yan etkiler,defalarca deneyenlerin rabbim yardımcısı olsun ama pes etme inşallah kendiliğinden olur tabiki de ümitsiz olma tedavi için de.

Ben mi ??? Beni mi taniyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…