- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.121
Amin canıımJusticeligt transferin hayırlı olsun, sağlıkla tutunsun inşallah.
Geçmiş olsun inşallah kalite güzel güzel embriyolar oluşurKızlar dün opu oldu tüp bebek merkezi ne Zaman arar?
Rc ederim canim seni cok iyi anliyorum bende cok hecanlanmistimTeşekkür ederim resmen heyecan yaptım
Transferim oldu zaten cuma günü bugun 4.günum ☺Canim senin transferin oldu da bekliyosun saniyorum ya bensanirim ben baska dunyada yasiyorum
Teşekkür ederim şimdilik yazmasan daha iyi yani kesin değil ya yarın artışa bakacağız inşallah artış olursa yazarım. Karın ağrısı ve hafif lekelenme devam ediyor bu da haliyle endişelendiriyor.Bjk gözün aydın arkadaşım devamı da güzel olsun inşallah süper haber:) Listeye hamile diye yazmamı ister misin?
Peki canım döllenenlerin hepsi 3. Güne veya 5.güne kalıyormu yani döllenmesi yetmiyor dimi?Rc ederim canim seni cok iyi anliyorum bende cok hecanlanmistim
Amin canım benim inşaAllah hayırlı haberlerini bekliyoruzDoktorum aradi simdi 5in uzeri pozitif kabul ediyoruz ama degerin cok dusuk iki gun sonra ayni yerde ayni saatte yine test yaptir ona gore karar vericez dedi. İnsallah ikiye katlanir persembe gunu
Merhaba canım bence Dr. Ne dediyse onu uygula harfiyen umarım çok çok iyi olur herşey yolunda dırMerhaba kızlar Transfer in 9. Günü pazartesi günü kanamam başladı hafif doktorum kan testi istedi kanda 9.gün 110 çıktı. İğne vuruldum dün durdu kanamam ama bugün tekrar başladı ağrım ve hafif kanamam. Sizce doktor demese de iğne vurulsam mı? karnım çok ağrıyor korkuyorum
Hadi insallah canimmm kac tane ? Yoksa ikiz mi geliyorrr ???Transferim oldu zaten cuma günü bugun 4.günum ☺
Canim benim ucungunu dondurdar tranfer zamani uctane cozeceklermis ikitane transfer olacak birtaneyide gozlemlicekler besinci gune kadar gidebiliyormu diyePeki canım döllenenlerin hepsi 3. Güne veya 5.güne kalıyormu yani döllenmesi yetmiyor dimi?
Canim benim ucungunu dondurdar tranfer zamani uctane cozeceklermis ikitane transfer olacak birtaneyide gozlemlicekler besinci gune kadar gidebiliyormu diye
Merhaba
İstanbul tüp bebek merkezi (Gümüşsuyu) da hangi doktoru önerirsiniz bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum? Ben 2 doktor arasında kararsız kaldım. Aret bey mi yoksa Emre bey mi diye kararsızım bilgisi tecrübesi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
Aynı şişkinliği ben de yaşadım o yüzden transferi bir sonraki aya erteledim. göğsüme öküz oturmuş gibi nefes tıkanıklığı yaşadım. Bol terlemek gerekiyor sırf vücuttaki ödemi atmak için spor yaptım ve bol su tükettim. Ne hikmetse adet olur olmaz tüm sıkıntılarım gitti.Bu opu sonrası şişkinlik ne Zaman gecicek zor nefes alıyorum bugün ikinci gün oldu opudan sonra otururken bile baskı yapıyor
Teşekkür ederim yürüyemiyorum resmen ama kalın giyinip terlemeye çalışayım.benimde transfer diğer aya kaldı. Umarım embriyolarım sağlıkla gelişip beni beklerAynı şişkinliği ben de yaşadım o yüzden transferi bir sonraki aya erteledim. göğsüme öküz oturmuş gibi nefes tıkanıklığı yaşadım. Bol terlemek gerekiyor sırf vücuttaki ödemi atmak için spor yaptım ve bol su tükettim. Ne hikmetse adet olur olmaz tüm sıkıntılarım gitti.
Canım hangi iğneyi yaptırıyorsun.benim hamileliğimde sürekli kanama oluyordu ve sabah akşam progestan ve 5 günde 1 proluton depot yaptırıyordum ve yatıyordum. Inşlh senin bişey olmıcakMerhaba kızlar Transfer in 9. Günü pazartesi günü kanamam başladı hafif doktorum kan testi istedi kanda 9.gün 110 çıktı. İğne vuruldum dün durdu kanamam ama bugün tekrar başladı ağrım ve hafif kanamam. Sizce doktor demese de iğne vurulsam mı? karnım çok ağrıyor korkuyorum
Kişiden kişiye değişirmiş ama ben opudan sonra hiç ağrı kesici ilaç bile içmedim ağrım olmadı çok şükür ama idrarırımı falan yaparken bir ağrı gibi olup geçiyordu, kabız olmamaya dikkat et canımBu opu sonrası şişkinlik ne Zaman gecicek zor nefes alıyorum bugün ikinci gün oldu opudan sonra otururken bile baskı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?