2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bjk gözün aydın arkadaşım devamı da güzel olsun inşallah süper haber:) Listeye hamile diye yazmamı ister misin?
Teşekkür ederim şimdilik yazmasan daha iyi yani kesin değil ya yarın artışa bakacağız inşallah artış olursa yazarım. Karın ağrısı ve hafif lekelenme devam ediyor bu da haliyle endişelendiriyor.

Merhaba kızlar Transfer in 9. Günü pazartesi günü kanamam başladı hafif doktorum kan testi istedi kanda 9.gün 110 çıktı. İğne vuruldum dün durdu kanamam ama bugün tekrar başladı ağrım ve hafif kanamam. Sizce doktor demese de iğne vurulsam mı? karnım çok ağrıyor korkuyorum

Merhaba
İstanbul tüp bebek merkezi (Gümüşsuyu) da hangi doktoru önerirsiniz bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum? Ben 2 doktor arasında kararsız kaldım. Aret bey mi yoksa Emre bey mi diye kararsızım bilgisi tecrübesi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.

Merhaba canım bence Dr. Ne dediyse onu uygula harfiyen umarım çok çok iyi olur herşey yolunda dır

Canim benim ucungunu dondurdar tranfer zamani uctane cozeceklermis ikitane transfer olacak birtaneyide gozlemlicekler besinci gune kadar gidebiliyormu diye

Çok teşekkürler canım tüp bebek merkezi üçüncü günü sizi arayacagız deri doktoruma sordum birlikte karar vericez deyince merak ettim umarım hepsi o güne kadar sağlıkla gelişir

Bu opu sonrası şişkinlik ne Zaman gecicek zor nefes alıyorum bugün ikinci gün oldu opudan sonra otururken bile baskı yapıyor

Ben emre beye gidiyorum, çok kibar ve tüm soruları sen sormadan cevaplıyor, insana güven veren bir tavrı var. Şuan için çok memnunum. Aret beyden de çok memnun olan var. O biraz daha yoğun emre beye göre

Bu opu sonrası şişkinlik ne Zaman gecicek zor nefes alıyorum bugün ikinci gün oldu opudan sonra otururken bile baskı yapıyor
Aynı şişkinliği ben de yaşadım o yüzden transferi bir sonraki aya erteledim. göğsüme öküz oturmuş gibi nefes tıkanıklığı yaşadım. Bol terlemek gerekiyor sırf vücuttaki ödemi atmak için spor yaptım ve bol su tükettim. Ne hikmetse adet olur olmaz tüm sıkıntılarım gitti.

Teşekkür ederim yürüyemiyorum resmen ama kalın giyinip terlemeye çalışayım.benimde transfer diğer aya kaldı. Umarım embriyolarım sağlıkla gelişip beni bekler

Canım hangi iğneyi yaptırıyorsun.benim hamileliğimde sürekli kanama oluyordu ve sabah akşam progestan ve 5 günde 1 proluton depot yaptırıyordum ve yatıyordum. Inşlh senin bişey olmıcak

Kişiden kişiye değişirmiş ama ben opudan sonra hiç ağrı kesici ilaç bile içmedim ağrım olmadı çok şükür ama idrarırımı falan yaparken bir ağrı gibi olup geçiyordu, kabız olmamaya dikkat et canım

Kızlar transfersen sonra sizede katından iğne verdilr mi her akşam yine göbekten iğne vuruyorum birde haftada 1 prolutan depot vurulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…