2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Saol canım aynen idrar zaten başlı başına dert bide yarın işe başlayacağım geçecek inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bu opu sonrası şişkinlik ne Zaman gecicek zor nefes alıyorum bugün ikinci gün oldu opudan sonra otururken bile baskı yapıyor
canim ohss olmuș olabilirsin. sikayetlerini doktoruna mutlaka soyle. bende de cok agri olmustu agri kesici gelan da fayda etmiyordu. transferim iki ay sonraya yani bu zamana kaldi. allahim sifalar versin

canim ohss olmuș olabilirsin. sikayetlerini doktoruna mutlaka soyle. bende de cok agri olmustu agri kesici gelan da fayda etmiyordu. transferim iki ay sonraya yani bu zamana kaldi. allahim sifalar versin
Ohs olduğumu Nasıl anlıcam canım? Bol su iç dedi göbekten iğnem var 3 gün kullanıcam bide antibiyotik. Ohs olunca okadar erteliyolar mı ya? Ay inşallah değildir ya Nasıl anlıcam ohs yi

Ohs olduğumu Nasıl anlıcam canım? Bol su iç dedi göbekten iğnem var 3 gün kullanıcam bide antibiyotik. Ohs olunca okadar erteliyolar mı ya? Ay inşallah değildir ya Nasıl anlıcam ohs yi
canim iki ay soyle gecti. ilk adetim de daha yumurtaliklarim sis ve kist vardi doktorum ikici adette baslayalim demisti. yaklasik iki ay grcti haliyle. cani. bende ohss oldugumu bilmiyordum acikcasi transfer olacagim gun doktorumu aradim. ilk once muayene yaparim dedi o zaman anladim bende. bende olan sikayetleri soyleyyim sana. agrim coktu.,karnim sis ve dokununca aciyordu. yatip kalkarken, yururken hatta tuvalette bile agrim oluyordu. bazilarinda nefes darligi da yapabiliyormus.boyle canim, insallah sen oyle degilsindir

Şikayetlerin aynısı var bende bende ohs oldum demekki zaten 1 ay beklicez demişti inşallah ıkı ay olmaz cok teşekkür ederim canım Hakkı'nda hayırlısı olsun seninde inşallah

İyi akşamlar kızlar bişey sorucam size tedavi öncesi doktor benden bazı kan tahlileri istedide prolaktin ve tsh önemli dedi .prolaktin 11.99 çıkmış kaç olması gerekiyo bilen varmı tshve ddiğer sonuçları Yarın alicam

Kızlar tansferden sonra neler yaptirdiniz hep yattinizmi neler yaptiniz benimde persembe gunu trnsferim vr simdiden cok hecanliyim neler yapmam lazim

Kızlar tansferden sonra neler yaptirdiniz hep yattinizmi neler yaptiniz benimde persembe gunu trnsferim vr simdiden cok hecanliyim neler yapmam lazim
Merhaba benimde dün transferim oldu doktorum çokta yatmanın tutunma açısından bir faydası yok otur yat sadece işk üç gün uzun mesafe yürüşlerindrn kaçın dedi. Uzanma, wcde ıkınma durumlarına dikkat dedi. Sonraki günler normal gündelik yaşantına devam dedi. O tutunmak isterse amuda kalksanda tutunur dedi

Kesinlikle dogru demis

sagol canim bakalim benim doktorum neler dicek

Merhaba benimdetransfer cuma oldu şu an hafif kasık Ağrı'm var jele geçmeme rağmen iğne Ağrı'sı çok fena kalçamın stresini yaşıyorum ne yapabilirim
Benimde pazartesi günü transferim oldu inşallah güzel haberler veririz kalçadan bir iğne vurdular bana da hatta pazartesi birdaha vurulcam o biraz yakıyor gibi ama transferden sınra her akşam karnımdan vurduğum iğne daha çok yakıyor, bebeğini düşün ağrın falan kalmaz canım daha doğum yapıcaz Ben kendimi böyle ikna ediyorum

Ben emre beye gidiyorum, çok kibar ve tüm soruları sen sormadan cevaplıyor, insana güven veren bir tavrı var. Şuan için çok memnunum. Aret beyden de çok memnun olan var. O biraz daha yoğun emre beye göre
tedaviye ne zaman başlayacaksınız? Zaten insanın psikolojisi 1-0 yenik başlıyor, bu durumda ilgi çok önemli. Emre beyden tedavisi olumlu sonuçlanan var mı duydunuz mu?

tedaviye ne zaman başlayacaksınız? Zaten insanın psikolojisi 1-0 yenik başlıyor, bu durumda ilgi çok önemli. Emre beyden tedavisi olumlu sonuçlanan var mı duydunuz mu?

Ben aslında mart başı başlayacaktım fakat kist çıktığı için ertelemek zorunda kaldık. d.k hapı kullanıyorum, cuma kontrolüm var duruma göre ilerleyeceğiz. Sitede emre beye giden arkadaşlar var, olumlu olanda var.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mre-karatekelioglu-ile-tedavi-olanlar.723624/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…